Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ibragimovs baidās?

Pasaules čempions boksā supersmagajā svarā WBO versijā Sultans Ibragimovs šodien diezgan izvairīgi izteicies par iespējamo cīņu ar kādu no citu versiju čempioniem. Bokseris vēl neesot izlēmis vai tādu aizvadīt.

Sestdien Ibragimovs aizstāvēja savu pasaules čempiona titulu, 12 raundu cīņā pēc punktiem pārspējot leģendāro Evanderu Holifīldu.

Ibragimovs arī atzina, ka nav izlēmis par čempiona jostu apvienojošo cīņu ar kādu no citu versiju čempioniem: "Padomāsim, atjaunosimies un pieņemsim lēmumu. Tikai Dievs zina, cik laika būs vajadzīgs šim lēmumam."

"Plānu atpūsties patiesībā nebija," piebilda bokseris, noliedzot iepriekš pausto informāciju. "Rostovā plānoju apmeklēt sporta zāli, patrenēties dzimtajās sienās. Uzsākšu skriešanas treniņus un tā arī būs mana atpūta."

Runājot par sestdienas cīņu, Ibragimovs sacīja: "Bija grūti, jo arēnā bija sanācis daudz tuvu cilvēku. Arī pirms cīņas katrs otrais jautāja: "Kas būs? Kā būs?" Tas bija psiholoģiski nogurdinoši. Visa tauta mani atbalstīja, tāpēc uztraucos."

Izmantotie resursi:
www.rian.ru


, 2007-10-16 17:06, pirms 17 gadiem
Vinjsh sestdien aizvadiija ciinju un uzvareeja Holifiildu, diezvai vinjsh baidaas.
, 2007-10-16 17:58, pirms 17 gadiem
shis pa Kambalu padzirdejis, sak apdomat iespeju tities kamer kambis nav tik talu ticis
, 2007-10-16 18:38, pirms 17 gadiem
a kaads nav dzirdeejis neko vai Kambala nav veel kaadu ciinju aizvadiijis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-21 23:09, pirms 17 gadiem
Autors nav ar boksu uz TU.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix

Prestižākais boksa rangu izdevums ierindo Usiku kā labāko bokseri pasaulē

Prestižākais boksa rangu izdevums ''The Ring'' publicējis jaunāko pasaules boksa rangu, neņemot vērā svara kategorijas (pound for pound). Tajā pirmajā vietā ierindots ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.