Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais čempions Endijs Kruss ar uzvaru debitē profesionālajā boksā

Andris Liepa
Andris Liepa

Olimpiskais čempions Endijs Kruss ar uzvaru debitē profesionālajā boksā
Endijs Kruss. Foto: Imago Images/Scanpix

Tokijas Olimpisko spēļu čempions kubietis Endijs Kruss (1-0) 15. jūlijā Detroitā, ASV veiksmīgi debitēja profesionālajā boksā, ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pieveicot bijušo pasaules čempiona titula pretendentu WBO un WBC versijās Huanu Karlosu Burgosu (35-8-3, 21 KO) no Meksikas.

Bokseri ringā aizvadīja visus desmit atvēlētos raundus, pēc kuriem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (98:92, 100:90 un 100:90) par uzvarētāju tika atzīts divdesmit septiņus gadus vecais Kruss. Viņš savā debijas mačā īpašumā ieguva arī vakanto IBF Starptautisko čempiona jostu vieglajā svarā ( - 61,2 kg).

Krusa ceļš pretī profesionālajam ringam nebija viegls – pērngad olimpiskais čempions izvēlējās pamest savu dzimteni, lai uzsāktu profesionālā boksera karjeru, savukārt Kubas Boksa federācija jūnijā paziņoja, ka Kruss pieķerts mēģinājumā nelegāli pamest valsti. Maijā viņam tika liegta iespēja kopā ar citiem Kubas bokseriem aizvadīt profesionālās boksa cīņas Meksikā, jo Kubas federācija apsūdzēja viņus par nolaidību treniņos. Taču novembrī Kruss beidzot izceļoja no valsts, paziņojot ESPN, ka ir pametis Kubu “likumīgi” un ir gatavs rakstīt jaunu nodaļu savā karjerā.

Izmantotie resursi:
ESPN - Serving Sports Fans. Anytime. Anywhere.

     [+] [-]

, 2023-07-16 14:46, pirms 10 mēnešiem
Vai šis puisis nodokļus maksā?