Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Mihaiļenko: "Visticamāk, Briedis uzvarēs "BB" turnīrā"

Jānis Pārums

Mihaiļenko: "Visticamāk, Briedis uzvarēs "BB" turnīrā"
Elvis Mihaiļenko
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Līdz smagsvaru boksa turnīra "Bigger's Better" superfinālam atlikušas tikai divas dienas. Sportacentrs.com izjautāja ar boksu saistītus cilvēkus, lai uzzinātu viņu viedokli par latvieša Maira Brieža izredzēm lielajā finālā.

2003.gada pasaules amatieru pasaules čempionāta piektās vietas ieguvējs Raitis Ritenieks: "Briedi uzskatu par labu bokseri. Viņa karjeras sākums bija grūts, taču viņš sitās caur nātrēm un beidzot ir izkarojis sev vietu zem saules. Man prieks, ka šajā turnīrā Latviju pārstāv īsts latvietis, kurš arī pēc vārda un uzvārda ir latvietis. "Bigger's Better" ir labs turnīrs, pretinieki ar nav švaki, taču es domāju, ka Mairis uzvarēs. Reāli, ko var uzskatīt par nopietnākiem Brieža pretiniekiem ir bijušais olimpietis Mazikins un horvātu smagsvars Bacurins, pārējie atšķirībā no šiem vīriem profesionālajā boksā ir vēl "zaļi". Protams, arī šos čaļus nevar novērtēt par zemu, jo sportā notiek visādi..."

Latvijas čempions boksā profesionāļiem Mārtiņš Kukulis: "Briedis ir reālākais kandidāts, kurš var paņemt šo turnīru. Vienīgais, kurš var sagādāt Mairim konkurenci ir Oleksijs Mazikins, pārējie nav nekas īpašs. Mazikinu zinu ļoti labi. Esam tikušies vairākas reizes treniņnometnēs Vācijā. Viņš ir labs bokseris, taču nedomāju, ka ukrainis ir vēl tikpat labā formā kā agrāk. Cik zinu, Mazikins pēdējā laikā nav uzvarējis nevienu vērā ņemamu pretinieku, kā arī viņam ir vecums, kurā ir laiks jau domāt par karjeras beigšanu. Ja Briedi pirmajā cīņā neiemetīs vienā pārī ar Oleksiju, tad viņš līdz finālam aizies bez īpašām problēmām. Un, ja arī Mairis tomēr tiksies ar Mazikinu, tad dodu 85% pret 15%, ka Briedis būs pārāks. Galvenais, lai Mairis negūtu traumas un tiesneši godīgi tiesātu."

Trīskārtējais Eiropas čempions boksā profesionāļiem Elvis Mihaiļenko: "Konkrēti nezinu turnīra sportistu sastāvu, jo cik man zināms, tad daži paredzētie sportisti kā, piemēram, Konstantīns Airihs šajos mačos nestartēs. Vācietis būtu bijis viens no reālākajiem Brieža konkurentiem uz uzvaru. Dotajā momentā nopietnākais Maira pretinieks, protams, ir Sidnejas Olimpisko spēļu dalībnieks Oleksijs Mazikins. Ir vēl arī Bacurins, bet viņa lielākās uzvaras ir pār "maisiem", tāpēc nedomāju, ka Mairim būs īpašas problēmas ar viņu. Tiesa, arī Briedis pagaidām nav ticies ar nevienu no augstākās raudzes bokseriem, taču viņam ir bijis labs sagatavošanās posms. "Bigger's Better" ir lielisks turnīrs sportistiem, kuri nesen ir uzsākuši profesionālā boksera karjeru un bokseriem, kuri ir sporta gaitu norietā, jo vienā dienā var tikt pie trīs uzvarām, kā arī balvu fonds ir labs. Manuprāt, Mairim ir diezgan normālas iespējas uzvarēt šajā turnīrā, un visticamāk, viņš arī uzvarēs."

"Bigger's Better" superfināls notiks piektdien, 16.decembrī, Horvātijas pilsētā Varazdinā. Sacensību sākums plkst. 23:00 pēc Latvijas laika, turnīru tiešraidē demonstrēs kanāls "Eurosport". Lielajā finālā piedalīsies astoņi bokseri, par kuriem Sportacentrs.com rakstīja jau iepriekš. Lai tikt pie panākuma un kļūtu par "Bigger's Better" pirmās sezonas karali, būs jāuzvar trijās cīņās – ceturtdaļfinālā, pusfinālā un finālā.

  +7 [+] [-]

, 2011-12-15 10:34, pirms 12 gadiem
Skatījos sākumu šitam pasākumam, nu tur vispār izmētāja visus kā pelavu maisus. Pat krievu komentētājs tā noteica, ka šaubās vai Mairim te ir konkurenti, bet nu to vēl redzēs.

  +4 [+] [-]

, 2011-12-15 10:56, pirms 12 gadiem
No viņu mutēm Dieva ausī!
Lai izdodās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-16 17:07, pirms 12 gadiem
Man patik sadi expertu pratojumi. sportacentram jau sen vajadzeja ieviest ko tadu ari par citam cinam. totalizatoru licejiem sadu personu domas un ieteikumi varetu nakt par labu.