Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalnārs piekāpjas Rotam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kalnārs piekāpjas Rotam
Edgars Kalnārs
Foto: gladiator.lv

Aizvakar, Ukrainas pilsētā Ļvovā uz profesionālā boksa ringa kāpa viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas bokseriem – Edgars Kalnārs, kurš tikai pēc punktiem taktiskā cīņā piekāpās vācietim Dīteram Rotam.

Mūsu supersmagā svara pārstāvim Edgaram Kalnāram (17-15, 9 KO) astoņu raundu cīņā pretī stājās Vāciju pārstāvošais bokseris Dīters Rots ( 19-0, 12 KO).

Kā jau pieredzējis sportists Kalnārs rādīja ļoti gudru boksu, vairāk centās iepazīt savu pretinieku un mēģināja ar viņu nocīnīties līdz galam pēc punktiem, lai gan vācietis bija daudz izveicīgāks un brīžiem tehniskāks.

Noboksējot visus cīņai atvēlētos astoņus raundus, vienbalsīgi pēc tiesnešu lēmuma pēc punktiem uzvaru piešķīra Dīteram Rotam.

Atgādinām, ka Edgars Kalnārs šī gada 18.oktobrī Liepājas Olimpiskajā hallē cīnīsies par internacionālo Latvijas čempiona titulu smagajā svarā pret Nigērijas pārstāvi Frenklinu Egobi (14-2, 10 KO). Šī būs pirmā tāda veida titula cīņa valsts vēsturē.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-15 17:06, pirms 16 gadiem
zaudees bet nu zhel ka citi uz musejo rekina taisa sev reitingu! un pietiesaa

  +1 [+] [-]

, 2008-09-15 22:48, pirms 16 gadiem
18. oktobra cīņa varētu būt interesanta