Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko: "Arī es varētu izteikt pretenzijas par tiesneša darbu..."

Kļičko: "Arī es varētu izteikt pretenzijas par tiesneša darbu..."
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

IBO, IBF, WBO un WBA superčempions smagajā svarā, ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko (61-3, 51KO) izteicies, ka arī viņš varētu izteikt pretenzijas par tiesneša darbu, kā to dara viņa pēdējā pretinieka Aleksandra Povetkina (26-1, 18KO) pārstāvji.

"No savas puses arī es varu izvirzīt pretenzijas," sacīja Kļičko. "Piemēram, tiesnesis ļāva manam pretiniekam izdarīt sitienus pēc komandas "stop". Turklāt liekt galvu tik zemu, kā to darīja Povetkins – arī tas ir pret noteikumiem. Nirt kā viņš to darīja cīņā pret Marko Huku, arī nevar."

"Taču no manas puses nekādu pretenziju nav. Jebkurā reālā cīņā viss nenotiek tā, kā vajadzētu būt ideālā gadījumā," piebilda ukrainis.

Jāpiebilst, ka Kļičko – Povetkina cīņā pārliecinošu uzvaru ar 119:104, 119:104 un 119:104 izcīnīja Kļičko, nosargājot sev piederošos titulus. Kļičko arī piebilda, ka ir gatavs dot iespēju krievam revanšēties, taču tikai tādā gadījumā, ja cīņa notiks Kijevā (Ukraina). Jāatgādina, ka abu bokseru pirmā cīņa 5.oktobrī norisinājās Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com


, 2013-10-14 15:50, pirms 11 gadiem
Pelmenis II. Revanša diena
, 2013-10-14 16:00, pirms 11 gadiem
Jānis Pārums varētu arī kaut kādu rakstiņu par Markeza un Bredlija cīņu uzrakstīt. Tā tomēr bija naktī uz 7dienu, un tās cīņas laikā abi bokseri izsita vairak kombinācijas kā Kļičko karjeras laikā. Cīņa arī bija nesalīdzināmi skatāmāka un saturīgāka. Galu galā arī pasaulē šī cīņa skaitās daudz prestižāka par Kļičko cīņām, vismaz nopelna daudz vairāk un arī auditorija ir lielāka.
, 2013-10-14 16:09, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Jānis Pārums varētu arī kaut kādu rakstiņu par Markeza un Bredlija cīņu uzrakstīt. Tā tomēr bija naktī uz 7dienu, un tās cīņas laikā abi bokseri izsita vairak kombinācijas kā Kļičko karjeras laikā. Cīņa arī bija nesalīdzināmi skatāmāka un saturīgāka. Galu galā arī pasaulē šī cīņa skaitās daudz prestižāka par Kļičko cīņām, vismaz nopelna daudz vairāk un arī auditorija ir lielāka.
+100 tieši tā!

vispār jau varēja arī mazu rakstiņu par fight arēnas pasākumu arēnā Rīga! jo 6dien nesanāca aiziet, bet reultātus iznāt gribētos.
, 2013-10-14 16:32, pirms 11 gadiem
kungs rakstīja: +100 tieši tā!

vispār jau varēja arī mazu rakstiņu par fight arēnas pasākumu arēnā Rīga! jo 6dien nesanāca aiziet, bet reultātus iznāt gribētos.
par fight arena un citām mma cīņām jāskatās zem sadaļas cīņu sports

Adalena sakauj Višņevski un kļūst par Eiropas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-14 17:54, pirms 11 gadiem
Butu Klicko zaudejis, tad gan vins butu oficiali iesniedzis pretenzijas, bet taka uzvareja, tad nav ko vinam iespringt ar to.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.