Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Holifīlds neatkāpjas no mērķa

Leģendārais amerikāņu bokseris Evanders Holifīlds pēc zaudējuma cīņā par pasaules čempiona titulu supersmagajā svarā WBO versijā, atzina, ka mērķis paliek nemainīgs – kļūt par čempionu piekto reizi.

Holifīlds, kurš čempiona titulu izcīnījis četrreiz, pēdējo no tiem – 2000. gadā, sacīja: "Paldies Dievam un Sultanam Ibragimovam par iespēju iziet ringā un cīnīties par čempiona jostu. Sultans uzvarēja un man atliek ar to samierināties."

Uz jautājumu vai Holifīlds uzstās, lai notiktu revanša cīņa, amerikānis atbildēja pārliecinoši: "Protams, taču viss atkarīgs no čempiona lēmuma. Ja viņš man dos tādu iespēju, es labprāt vēlreiz pacīnīšos par titulu. Savu karjeru es turpināšu. Mērķis paliek nemainīgs – kļūt par pasaules čempionu."

Izmantotie resursi:
www.gazeta.ru
Foto: AFP


, 2007-10-14 00:58, pirms 17 gadiem
man jau liekas, ka ir jāzina kad beigt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-14 02:58, pirms 17 gadiem
rommel, holifiildam ir ļoti tīra cīņas taktika atšķirība no liela vairuma
, 2007-10-21 23:35, pirms 17 gadiem
Po mņe, tak Ibrqagimovs uzvarēs ar TKO pēdējos raundos. Izskatās, ka dihalkas nepietika.
Oleksandrs Usiks. Foto:  Mikey Williams / Top Rank

Prestižākais boksa rangu izdevums ierindo Usiku kā labāko bokseri pasaulē

Prestižākais boksa rangu izdevums ''The Ring'' publicējis jaunāko pasaules boksa rangu, neņemot vērā svara kategorijas (pound for pound). Tajā pirmajā vietā ierindots ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.