Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Oficiāli: Hatons atgriežas profesionālajā boksā

Oficiāli: Hatons atgriežas profesionālajā boksā
Rikijs Hatons
Foto: MavrixOnline/Scanpix

Bijušais IBO un IBF pasaules boksa čempions svarā līdz 63.5 kilogramiem, brits Rikijs Hatons (45-2, 32KO), pēc vairāk nekā triju gadu pārtraukuma nolēmis atgriezties profesionālajā boksā.

Par to 33 gadus vecais bokseris oficiāli paziņoja šodien, norādot: "Tas ir kas vairāk par atgriešanos. Es cīnos, lai reabilitētos [par zaudējumiem]. Vēlos, lai britu bokss atkal ar mani būtu lepns."

Hatona atgriešanās cīņa paredzēta 24.novembrī Mančestrā, tomēr pretinieks vēl nav zināms. Klīst runas, ka tas varētu būt Pols Malinjadži (31-4, 7KO), kuru Hatons ar tehnisko nokautu uzvarēja 2008.gadā. Tiesa, pašam Malinjadži 20.oktobrī jāaizstāv WBA tituls pret Pablo Sezaru Kano (25-1-1, 19KO).

Pēdējo cīņu Hatons aizvadīja 2009.gada maijā, kad ar nokautu otrajā raundā kapitulēja filipīnietim Menijam Pakjao (54-4-2, 38KO). Pirms tam Hatons bija zaudējis tikai amerikānim Floidam Meivezeram junioram (43-0, 26KO). 2010.gadā viņam tika atņemta boksera licence pēc tam, kad viņš atzina, ka lieto kokaīnu. Trešdien Hatons lūdza atjaunot savu licenci un, visticamāk, Britu Boksa padome izpildīs boksera lūgumu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2012-09-14 18:24, pirms 12 gadiem
Visu piķi nošņauca...?
, 2012-09-14 18:53, pirms 12 gadiem
paulie malignaggi kā var iztulkot Malinjadži ?
, 2012-09-17 09:10, pirms 12 gadiem
Bokseri šķiet lēmumus par karjeras beigšanu un atgriežanos pieņem biežāk nekā maina apenes.
Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix
6

Taisona veselības dēļ nākas pārcelt jūlijā paredzēto cīņu pret Džeiku Polu

Boksa cīņa starp savulaik izcilo smagsvaru, bet tagad 57 gadus veco Maiku Taisonu un 27 gadus veco jūtuberi Džeiku Polu, kurš pievērsies boksera karjerai, nācies pārcelt Taisona veselības stāvokļa dēļ. Jaunais datums tiks paziņots 7. jūnijā.
IBA prezidents Umārs Kremļevs. Foto: IBA

IBA ar olimpisko spēļu laureātu prēmēšanu cenšas atpirkt vietu saulītē

Starptautiskā Boksa asociācija (IBA), organizācija, kas dažādu skandālu un savas saistības ar Kremli dēļ zaudējusi tiesības organizēt Parīzes olimpisko spēļu boksa sacensības, sekojusi vieglatlētikas pēdās un paziņojusi, ka pati prēmēs olimpisko spēļu laureātus.
Beatrise Rozentāle. Foto: no sportistes Instagram profila
1

Boksere Rozentāle zaudē olimpisko spēļu atlases turnīra pirmajā cīņā

LETA. Latvijas boksere Beatrise Rozentāle trešdien Bangkokā piedzīvoja zaudējumu 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā cīņā.