Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zutis savu nākamo boksa cīņu aizvadīs jūlijā Kandavā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristaps Zutis savu nākamo boksa cīņu aizvadīs jūlijā Kandavā
Kristaps Zutis
Foto: Gints Spēdis

Latvijas smagā svara bokseris Kristaps Zutis (7-1-2, 7 KO) savu nākamo profesionālā boksa cīņu aizvadīs 11. jūlijā Kandavā notiekošajā “TM Fighting Ring” pasākumā, kurš notiks ārtelpās zem klajas debess.

Šobrīd pasākuma organizatori nav izziņojuši atpazīstamā Latvijas smagsvara pretinieka vārdu, taču skaidro, ka tas būs kāds bokseris no tuvākajām ārzemēm.

Jāpiezīmē, ka Zutim 28. martā Vācijā bija paredzēta sešu raundu cīņa ar neuzvarēto Melnkalnes smagā svara bokseri Marko Radonjiču (21-0, 21 KO), kurš savulaik būdams amatieris savu valsti pārstāvēja gan pasaules, gan Eiropas čempionātos, taču Covid -19 pandēmijas dēļ mačs tika atcelts.

Latvijas boksera puse mēģināja vienoties par šīs cīņas pārcelšanu uz citu datumu, taču Vācijā dzīvojošā Radonjiča pārstāvji izvēlējās cīņu atcelt pavisam.

Tiek veiktas pārrunas par to, ka bez Kristapa Zuša šajā Kandavas novada domes atbalstītajā cīņu sporta pasākumā uz ringa kāps arī citi mūsu valsts vadošie bokseri kā Kristaps Bulmeistars (8-0, 5 KO), Deniss Savdons (4-0, 2 KO), Artjoms Savdons (5-0, 1 KO) u.c. Pasākumu iesildīs amatieru cīņas, kurām var pieteikties jebkurš interesents.

     [+] [-]

, 2020-06-13 15:41, pirms 4 gadiem
Ganjau kāds pensionējies no Baltijas bokseriem 😂😂

     [+] [-]

, 2020-06-13 20:40, pirms 4 gadiem
Pasaulē ir tikai VIENS cilvēks, kurš var uzvarēt Zuti, un viņa vārds ir - Kristaps Zutis!

  -1 [+] [-]

, 2020-06-14 03:42, pirms 4 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Pasaulē ir tikai VIENS cilvēks, kurš var uzvarēt Zuti, un viņa vārds ir - Kristaps Zutis!
Lai iznestu pāris tādus kā tu ar viņu pilnīgi pietiktu. Neredzu pamatu ironijai,puikam nodarbe patīk,lai tak ņemas,nav ko aptirst bezjēgā