Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vēl nav skaidrs, vai sestdien Rīgā galdā tiks likta arī trešā pasaules čempiona josta

Rolands Eliņš

Vēl nav skaidrs, vai sestdien Rīgā galdā tiks likta arī trešā pasaules čempiona josta
Endrjū Tabiti. Foto: World Boxing Superseries

Preses konferencē pirms Pasaules boksa Supersērijas pusfināla starp Junieru Dortikosu un Endrjū Tabiti, kas sestdien notiks Rīgā, Supersērijas organizators Kalle Zauerlands pastāstīja, ka notiek sarunas par IBF titula iekļaušanu šajā cīņā, taču vēl nepieciešams nokārtot formalitātes, kuras līdz cīņas sākumam var arī netikt paspēts sakārtot.

Kamēr Mairis Briedis un Kšištofs Glovackis cīnīsies par pasaules čempiona jostām WBC un WBO versijās, WBA tituls pieder Krievijas bokseris Denisam Ļebedevam, kurš Supersērijā nepiedalās, bet IBF tituls vēl tehniski ir pie Oleksandra Usika.

Pārcelšanās uz smagsvariem Usikam likusi atteikties no IBF titula, un bija paredzēts, ka jau šodienas preses konferencē Supersērija varēs izziņot IBF titula izcīnīšanu sestdienas pusfinālā starp Dortikosu un Tabiti (tāpēc arī kopīgi plānotā preses konference vakar nenotika, sadalot Briedi-Glovacki un Dortikosu-Tabiti pa dienām un cerot, ka šodien varēs pieteikt jaunumus).

Taču Kalle Zauerlands tomēr vēl nevarēja apstiprināt, ka IBF tituls tiks izcīnīts jau sestdien: “Turpinās sarunas ar IBF, es pats nevaru iztēloties nevienu iemeslu, kādēļ lai IBF čempiona josta nenonāktu Supersērijā, taču iespējams, ka līdz sestdienai mēs nepaspēsim nokārtot visas formalitātes. Tas tomēr prasa laiku un šobrīd nevaru neko apstiprināt. Taču mēs ceram.”

Supersērijas pārstāvji portālam Sportacentrs.com vēlāk pastāstīja, ka tiek cerēts uz IBF titula cīņas izziņošanu šovakar vai rītdien, tiek sagaidīts, ka tas notiks, taču pagaidām uzsvars ir uz vārdu “paredzams”.

Vēl nekad Latvijā nav notikusi cīņa bez Maira Brieža dalības, kurā būtu izcīnīts pasaules čempiona tituls boksā kādā no četrām vadošajām organizācijām.

Skaties WBSS pusfinālu cīņas HD tiešraidē bez reklāmām - tvplaypremium.lv!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-13 17:07, pirms 5 gadiem
Normāls baardaks ar tām 7 šķirņu jostām tajā boksā .

     [+] [-]

, 2019-06-14 00:34, pirms 5 gadiem
Nu jā, kamēr aizskaiti līdz 4, jau 7 sanāk