Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Stjuards: "Kļičko nekad nav bēdzis , nebēg arī no Heja"

Stjuards: "Kļičko nekad nav bēdzis , nebēg arī no Heja"
Emanuels Stjuards
Foto: sportbox.ru

IBO, IBF un WBO smagsvaru pasaules čempiona, ukraiņa Vladimira Kļičko (55-3, 49KO) treneris Emanuels Stjuards noliedzis runas, ka viņa padotais baidās un negrib iziet ringā pret WBA čempionu, britu Deividu Heju (25-1, 23KO).

"Vladimirs nekad ne no viena nav bēdzis un pavisam noteikti viņš nebēg no Heja," sacīja Stjuards. "Hejs ir no tiem puišiem, kas atpazīstamību iegūst caur plašsaziņas līdzekļiem, zīmējot bildītes, nogriežot galvas (pirms diviem gadiem Hejs izcēlās ar kreklu uz kura bija redzams turēdams rokās nogrieztas brāļu Kļičko galvas – aut.) un tamlīdzīgi."

"Viņa sniegums ringā nav bijis nemaz tik labs un es to nesaku kā Kļičko cilvēks. Runāju par Heja cīņām pret Nikolaju Valujevu, Odliju Harisonu un Monti Baretu – pret pēdējo viņš pat pabija nokdaunā. Viņš kļuvis slavens vairāk pateicoties presei nevis tam, ko paveicis ringā. Viņam nekad nav bijusi iespaidīga cīņa ar cienīgu pretinieku," uzsvēra Kļičko treneris.

Komentējot to, kāpēc Kļičko un Hejs joprojām nav oficiāli vienojušies par cīņu (neoficiāli tiek apgalvots, ka bokseri varētu tikties 2. jūlijā – aut.), Stjuards sacīja: "Neesmu runājis ar Deividu, taču zinu Vladimira viedokli. Sākotnēji Kļičko gribēja cīņu 2. aprīlī, taču būtu problēmas ar britu "Sky Sports" televīziju – tā vienā mēnesī nerādītu divas "pay per view" cīņas. Vladimirs piekrita cīņai 2. jūlijā, taču, kā viņš man stāstīja, viņš negrib tik ilgi neiziet ringā, tāpēc vienojās ar Čisoru par cīņu 30. aprīlī – galu galā viņiem bija jācīnās jau pērn, tāpēc Vladimirs gribēja izpildīt savu pienākumu, nokārtot lietas ar Čisoru. Vladimirs arī atgādināja, ka Hejs 2009. gadā pats atteicās no cīņas, Kļičko uzskata, ka tur nebija nekāda savainojuma, tās visas esot blēņas. Tagad Vladimirs neko nav atcēlis, viņš ir gatavs cīnīties 2. jūlijā."

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com


, 2011-01-13 15:25, pirms 13 gadiem
Mjaa, šī drāma turpinasies ilgi
, 2011-01-13 15:27, pirms 13 gadiem
Boksa balamutes sāk jau apnikt. Var pirms mača kādu laiku parunāt, bet pēc cīņas, kurās lielākoties lielākās mutes īpašnieks tik kārtīgi iepļaukāts, vairs tik kruts nav.

Ceru, ka Kļičko pēc iespējas ātrāk sasvērs Hejam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-13 16:07, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Kļičko ir ļoti pārliecināts par sevi un grib pazemot Heju par visām varītēm. Es viņa vietā darītu tā, atslānītu Čisoru, paziņotu visai pasaulei, ka esmu sliktākajā formā, savas karjeras laikā un izrubītu Heju pirmajā raundā.
Es Breda Pita vietā nekāptu ārā no gultas! Bet tas tā, starp citu, jo es neesmu Breds Pits...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-13 18:07, pirms 13 gadiem
skumsts rakstīja: Es Breda Pita vietā nekāptu ārā no gultas! Bet tas tā, starp citu, jo es neesmu Breds Pits...
dienas joks
, 2011-01-14 08:14, pirms 13 gadiem
Jo ilgāka priekšspēle, jo labāks sekss
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.