Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valkarsels ierodas ar čempiona jostu

Jānis Pārums

Ceturtdien Krievijas galvaspilsētā Maskavā ieradās Vispasaules Boksa organizācijas (WBO) prezidents Pako Valkarsels, lai rīt noskatītos boksa supersmagsvaru Sultana Ibragimova (esošais čempions) un Evandera Holifīlda cīņu. Uz Maskavu Valkarsels atvedis arī WBO čempiona jostu.

To organizācijas prezidents plāno pasniegt Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, lai gan joprojām nav skaidrs vai Putins uz 13. oktobra boksa cīņu ieradīsies.

Viens no sacensību organizatoriem Oļegs Fjodorovs stāsta: "Vakar satikām WBO prezidentu Valkarselu, kurš uz Maskavu atvedis čempiona jostu, ko plāno pasniegt mūsu valsts vadītājam Vladimiram Putinam. Protams, ikviens no sacensību organizatoriem cer, ka Putins ieradīsies. Taču, visticamāk, ka līdz pat pēdējam brīdim neviens nezinās, būs prezidents vai nebūs."

Izmantotie resursi:
www.allsport.ru
Foto: AP