Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ibragimovs sola labu cīņu

Pasaules čempions boksā supersmagajā svarā WBO versijā Sultans Ibragimovs, pirms rīt gaidāmās cīņas pret boksa leģendu Evanderu Holifīldu atzinīgi izteicies par savu pretinieku un solījis lielisku cīņu.

Sultans Ibragimovs uzsvēra, ka viņam neklāsies viegli: "Esmu sagatavojies smagai cīņai ar boksa leģendu. Holifīlds ir ļoti talantīgs, viņš ir visaugstākās klases bokseris. Esmu redzējis trīs vai četras viņa pēdējās cīņas. Visi saka, ka Evanders ir par vecu, lai cīnītos, bet es tā nedomāju. Viņš pat desmitajā raundā ir tikpat "svaigs" kā cīņas sākumā. Evander, es tevi ļoti respektēju un ceru, ka rīt mēs nodemonstrēsim lielisku cīņu."

Ibragimovs arī uzsvēra to, ka supersmagajā svarā visi čempioni ir no bijušās Padomju Savienības – viņš, Vladimirs Kļičko, Ruslans Čagajevs un Oļegs Maskajevs: "Tā ir lieta ar ko mums vajadzētu lepoties. Ceru, ka tas motivēs jaunos bokserus turpināt šīs tradīcijas."

"Mani maz uztrauc tas, ko saka speciālisti," preses konferencē atzina četrkārtējais pasaules čempions Evanders Holifīlds, kuram šobrīd ir 44 gadi. "Katru rītu es mostos ar lielu vēlmi trenēties un kļūt arvien spēcīgāks. Līdzjutējiem savukārt ir tiesības ticēt tam bokserim, kurš viņiem labāk patīk."

"Paldies Dievam, ka man ir iespēja nodemonstrēt savu talantu Krievijā. Paldies Sultanam par sapņa piepildījumu – man ir iespēja cīnīties par titulu un vēlreiz kļūt par pasaules čempionu. Es gribu pierādīt ļaudīm, ka es aizvien esmu uz to spējīgs."

Izmantotie resursi:
www.fightnews.com
Foto: AP


, 2007-10-12 15:18, pirms 17 gadiem
Nu traks vecis tas Holifilds. Baidos, ka džeks cīnīsies kāmēr izcīnīs atkal čempiontitulu, pastāv arī iespēja, ka neizcīnīs neko un gūs tikai smagu traumu
, 2007-10-12 15:37, pirms 17 gadiem
Sito maccu raadiss pa viasatu kaad gadijumaa nezin!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-12 16:10, pirms 17 gadiem
nu viasatam vajadzētu rādīt. katrā ziņā zinu, ka paši krievi rādīs, neatceros pa kuru kanālu tik
, 2007-10-12 16:16, pirms 17 gadiem
Ja kaads zin kur raadiis dodiet zinju
, 2007-10-12 16:53, pirms 17 gadiem
KA tik Holifilds nav pēdējo Rokiju pārskatījies,
bet viņa varēšanu jau rīt redzēsim, domāju ka Ibragimovs vinnēs!
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.