Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Līpajs: "Vladimiram Kļičko varēs novēlēt saldus sapņus..."

Līpajs: "Vladimiram Kļičko varēs novēlēt saldus sapņus..."
Vladimirs Kļičko un Alekss Līpajs
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien Vācijas pilsētā Oberhauzenē notika pirmā preses konference pirms 26.aprīlī gaidāmās IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona smagajā svarā Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) un WBO titula pretendenta Aleksa Līpaja (30-4-1, 24KO) cīņas.

"Kļičko ir gara auguma bokseris, bet jau daudz cīnījies ar līdzīga auguma pretiniekiem. Tiesa, līdz šim viņam izdevies veiksmīgāk izmantot savas prasmes, roku garumu, lai ieturētu distanci, tāpēc man būs jāpacenšas," atzina Alekss Līpajs. Man vienkārši būs jālauž viņa izveidotā distance. Tiklīdz tas notiks, Vladimiram varēs novēlēt saldus sapņus"

Iepriekš Līpajs arī teica, ka Vladimira Kļičko stikla žoklis neuzturēs viņa sitienus. Preses konferencē Kļičko šos vārdus atcerējās un sacīja: "Nekā jauna šajos vārdos nav. Arī agrāk no citiem bokseriem dzirdēju stāstus, ka man ir stikla žoklis. Zinu, ka Aleksam ir izturīgs žoklis, taču varu jums apliecināt, ka pat pats stiprākais žoklis var kļūt par stikla, ja tas regulāri saņems sitienus..."

Jau ziņots, ka abu bokseru cīņa 26.aprīlī notiks Oberhauzenē (Vācijā) un cīņas likme būs visas Kļičko piederošās čempiona jostas. Vairākos plašsaziņas līdzekļos parādījusies informācija, ka uzvaras gadījumā Līpajs saņemšot pat sešus miljonus ASV dolāru, bet zaudējuma gadījumā – vienu.


, 2014-02-12 14:34, pirms 10 gadiem
Zel,bet Klicko vinu atri apstradas.
, 2014-02-12 15:45, pirms 10 gadiem
nebrinišos ja Lipaju nositīs
, 2014-02-12 16:14, pirms 10 gadiem
Preses konferencē Līpājs jau izskatās ļoti sērīgs, pirms cīņas drebēs kā apšu laba. bezjēdzīga cīņa un obligātais pretendents
, 2014-02-12 16:17, pirms 10 gadiem
es tikai ceru , ka vladimirs lieki nečakarēsies un nokautēs viņu kādos 6 raundos.
, 2014-02-13 09:16, pirms 10 gadiem
es domāju ka VK būs saldi sapņi pēc cīņas atšķirībā no Līpaja kurš nevarēs pagulēt, jo galva sāpēs ļoti
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.