Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjūrijs nosauc četrus iemeslus, kas viņam ļautu uzvarēt Kļičko

Fjūrijs nosauc četrus iemeslus, kas viņam ļautu uzvarēt Kļičko
Taisons Fjūrijs un Vladimirs Kļičko
Foto: weinterrupt.com

Britu smagsvars Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO) nosaucis četrus iemeslus, kas viņaprāt, ļautu viņam uzvarēt IBO, IBF, WBO un WBA čempionu Vladimiru Kļičko (61-3, 51KO).

Jāpiebilst, ka līdz cīņai ar Kļičko gan viņam vēl jātiek, jo šajā sestdienā viņš aizvadīs cīņu pret Džoeju Eibelu, bet vasarā – revanša cīņu pret Dereku Čisoru. Visticamāk, pēc tam Fjūrijs varēs sapņot par titulcīņu pret Kļičko.

"Pirmkārt, Vladimiram ir jau 37 gadi, un viņš vēl nekad nav cīnījies ar tik gara auguma bokseri ar tādu ķermeņa uzbūvi. Otrkārt, viņš speciāli ņem sparinga partneros savus nākamos pretiniekus un sit viņus, lai iegūtu pār viņiem psiholoģisku pārsvaru. Es pret viņu nekad neesmu sparingojis. Treškārt, esmu jau vienreiz viņu salauzis (šeit Fjūrijs domā treniņnometni pie Vladimira, kad viņš saunā spēja izturēt ilgāk nekā Kļičko – aut.). Un ceturtkārt, Emanuels Stjuards viņam pirms 18 mēnešiem pateica, ka es pēc 18 mēnešiem spēšu viņu nokautēt," atklāja Fjūrijs.

"Nesaprotiet mani nepareizi. Vladimirs Kļičko ir īpašs bokseris," uzsvēra brits. "Visu cieņu viņam par to, ka 37 gadu vecumā viņš ir tādā formā, par to, ka tik daudz reižu aizstāvējis savus titulus. Ja es sasniegtu kaut pusi no tā, ko viņš, es būtu laimīgs."


, 2014-02-12 20:36, pirms 10 gadiem
Tas Fjūrijs tikai fotogrāfējas un pļāpā vai arī kādreiz boksējas?
, 2014-02-12 21:31, pirms 10 gadiem
drosmi saeedies
, 2014-02-12 21:42, pirms 10 gadiem
Pag..13.g. tik viena cīņa,12.g. 3 cīņas.Un praktiski boksējies un uzvaras svinējis Anglijā.Kapēc tik spēcīgs un varoš puika nebrauc un nevinnē visus tos Top večus.
, 2014-02-12 23:36, pirms 10 gadiem
Hejs sauca vairak iemeslus redzam kur vins ir tagad! Laiks bokseties nevis plapat!
, 2014-02-13 08:55, pirms 10 gadiem
4 iemesli, kāpēc Fjurijs ne sūda neizdarīs:
1.Viņš tizls - ātruma, tehnikas ziņā.
2.Cīnijies tikai pret maisiem.
3.Sēdēšanai saunā, nav īsti nekāa sakara ar boksa ringu.
4.Vladimirs ir Vladimirs

Sanāca tikpat spēcīgi argumenti kā Fjurijam
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.