Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Meivezers izaicina Pakjao cīnīties maijā

Meivezers izaicina Pakjao cīnīties maijā
Floids Meivezers juniors
Foto: AP/Scanpix

WBC pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem, amerikānis Floids Meivezers juniors (42-0, 26KO)savā "Twitter" profilā aicinājis filipīnieti Meniju Pakjao (54-3-2, 32KO) cīnīties pret viņu 6.maijā Lasvegasā.

Savā "Twitter" profilā Meivezers rakstījis: "Menij Pakjao, es tevi izaicinu cīnīties pret mani 5. maijā (pēc Latvijas laika cīņa varētu notiktu agrā 6.maija rītā – aut.). Dosim pasaulei to, ko tā vēlas redzēt."

Tāpat Meivezers norādījis, ka viņa cietumsoda izciešana (trīs mēneši par uzbrukumu bijušajai draudzenei) pārcelta uz jūniju tieši tāpēc, ka cīņa maijā viņam bijusi jau rezervēta. Jāatgādina, ka Pakjao promouters Bobs Arums iepriekš sacīja, ka nākamo cīņu Menijs aizvadīs jūnijā (kandidātos – Markess, Pītersons, Koto un Bredlijs), savukārt ar Meivezeru varētu cīnīties novembrī. Pats Pakjao gan norādījis, ka nākamo cīņu grib tieši ar Meivezeru un mēģinās uz to uzstāt sarunās ar Arumu.

ASV boksa apskatnieki uzskata, ka tieši Arums ir lielākā problēma – tieši viņa dēļ Meivezera – Pakjao cīņa vēl nav notikusi. "Sports Illustrated" apskatnieks Kriss Manikss norāda, ka problēmas pamatā ir nevis Aruma nevēlēšanās, lai Meivezers nopelnītu daudz naudas vai bailes no tā, ka Pakjao varētu zaudēt, bet 80 gadus vecā promoutera personiskā nepatika pret Meivezeru un viņa kompāniju "Golden Boy Promotions".

Izmantotie resursi:
Breaking news, real-time scores and daily...


, 2012-01-11 16:57, pirms 12 gadiem
ideāli, briest laba cīņa!!!
, 2012-01-11 17:56, pirms 12 gadiem
Tas jau paliek interesanti cerams izdosies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-12 00:36, pirms 12 gadiem
Lai ari cik Meivezers labs nebūtu, tomēr, pēc Floida "meistarstiķa" iepriekšējā cīņā, būšu par Meniju!
Floyd Mayweather Jr vs Victor Ortiz - Cheap...
, 2012-01-12 11:58, pirms 12 gadiem
80 gadi ir daudz.... vai nu dod pasaulei to ko viņa vēlas vai arī beidz dzīvot un pasaule saņems ko vēlas.... pēdējā laikā līdz sirdz dziļumiem ir pieriebies pensionāra kungs Arums .... novēlu viņam kopā ar Donu Kingu dibināt netradicionālo ģimeni .
, 2012-01-12 12:18, pirms 12 gadiem
tommy`gun rakstīja: 80 gadi ir daudz.... vai nu dod pasaulei to ko viņa vēlas vai arī beidz dzīvot un pasaule saņems ko vēlas.... pēdējā laikā līdz sirdz dziļumiem ir pieriebies pensionāra kungs Arums .... novēlu viņam kopā ar Donu Kingu dibināt netradicionālo ģimeni .
mantkārīgā cūka arums ir cūka, bet dons vismaz taisīja lielā cīņas . jo viņam bija pie viņa sirmās pāčas milijons šur vai tur, turpretīm ebrejs skaita katru centu. un laikam ir pārliecināts, menijs zaudēs.

ja cīņa notiks likšu 50.00 ls uz floidu ar UD. jāā
, 2012-01-12 22:12, pirms 12 gadiem
Nevaru vien sagaidīt, kad melnais kritīs
, 2012-01-12 23:22, pirms 12 gadiem
Shewchenko rakstīja: Nevaru vien sagaidīt, kad melnais kritīs
neaizmirsti uzlikt stafku, menijs noteikti būs underdog
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.