Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage: "Pasaka tuvojas beigām"

Jānis Pārums

Kalzage: "Pasaka tuvojas beigām"
Džo Kalzage un Rojs Džonss juniors
Foto: AP

"Šī iespējams bija mana pēdējā cīņa, taču es nepieņemšu lēmumu pirms nebūšu kārtīgi to izvērtējis," pēc uzvaras cīņā pret Roju Džonsu junioru, sacīja Velsas bokseris Džo Kalzage. Arī Džonss pieļāva iespēju, ka šī bijusi viņa karjeras pēdējā cīņa.

"Rojs mani nogāza ar spēcīgu sitienu, uz kuru es nespēju reaģēt. Ikviens var saņemt nokdaunu... Taču pēc tā es kļuvu tikai stiprāks. Tas ir īstena čempiona stilā – piecelties un uzvarēt pēc sākotnējās neveiksmes. Es piecēlos un sāku pa īstam boksēties. Turpmākajā cīņas gaitā jutos lieliski," atzinās Džo Kalzage (46-0, 32KO).

"Šī bija mežonīga cīņa un man bija liels pagodinājums cīnīties ar Roju Džonsu. Satriecoši būt vienā ringā kopā ar viņu," Kalzage pauda sajūsmu par to, ar cik leģendāru bokseri cīnījies. "Es vienmēr vēlējos pierādīt pasaules, ka esmu īsts čempions. Pēc tam, kad pērn uzvarēju Mikaelu Kesleru un pārgāju uz svaru līdz 79.4kg, es vēlējos izdarīt divas lietas. Pirmā – cīnīties ASV, ko līdz tam nebiju darījis. Otrā – cīnīties ar leģendām. Vispirms uzvarēju Bernardu Hopkinsu, tagad arī vēl lielāku leģendu – Roju Džonsu junioru."

"Šis laiks man ir bijis kā pasaka, bet pasaka tuvojas noslēgumam. Vēlos pavadīt laiku ar ģimeni un atpūsties. Esmu priecīgs par šogad paveikto, bet tad jau redzēsim, kas mani gaidīs nākotnē. Šī iespējams bija mana pēdējā cīņa, taču es nepieņemšu lēmumu pirms nebūšu kārtīgi to izvērtējis," uzsvēra Velsas bokseris.

"Kalzages daudzie sitieni bija spēcīgāki nekā es biju gaidījis. Viņš pārliecinoši uzvarēja cīņu. Pirmo reizi karjerā man tika pārsista acs. Es neko neredzēju ar kreiso aci," sacīja Rojs Džonss juniors (52-5, 38KO).

"Nezinu, ko darīšu turpmāk. Man jādodas mājup, jāizrunājas ar ģimeni un savu komandu. Ja es jutīšos labi, es varētu cīnīties atkal. Ja ne, tad ringā vairs neiziešu," piebilda Džonss juniors.

Izmantotie resursi:
AFP
AP

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 13:15, pirms 15 gadiem
Cerams, ka abi vēl izies ringā