Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimovs negrib sarūgtināt līdzjutējus

Jānis Pārums

Pirmdien pasaules čempions boksā supersmagajā svarā WBO versijā Sultans Ibragimovs (Krievija) un Evanders Holifīlds (ASV) aizvadīja atklātos treniņus. Pēc tiem, pretinieki, kuri sestdien tiksies ringā, dalījās iespaidos ar žurnālistiem.

"Pretinieks sestdien darīs visu iespējamo un neiespējamo, taču arī mēs neesam atbraukuši uz Maskavu spēlēties, bet gan uzvarēt," pēc atklātā treniņa paziņoja esošais WBO čempions Ibragimovs. "Manī rit krievu asinis, ASV es tikai sevi pilnveidoju. Protams, startēt dzimtenē būs grūtāk nekā Amerikā. Tāpēc vēlos labi sagatavoties, jo ieradīsies daudz līdzjutēju un negribētos viņus sarūgtināt."

"Sultans ir labs bokseris, ļoti labs, to es zinu. Būs grūti, taču esmu uzvarētājs jau no dabas," pārliecību par sevi pauda Holifīlds.

Izmantotie resursi:
www.1tv.ru
Foto: AP