Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao treneris: "Menijs nokautēs Klotiju 6. vai 7. raundā"

Jānis Pārums

Pakjao treneris: "Menijs nokautēs Klotiju 6. vai 7. raundā"
Fredijs Roučs un Menijs Pakjao
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempiona boksā WBC versijā svarā līdz 66.7kg filipīnieša Menija Pakjao treneris Fredijs Roučs uzskata, ka viņa padotais 14. marta cīņā pret ganieti Džošua Klotiju uzvarēs sestajā vai septītajā raundā.

"Klotijs izturēs sešus vai septiņus raundus. Viņš saņems ļoti daudz precīzu sitienu... Kā vēl nekad savas karjeras laikā," sacīja Roučs, kurš ir arī Amira Hana treneris, bet savulaik trenējis arī tādus bokserus kā Maiks Taisons, Bernards Hopkinss, Oskars De La Hoija, Maikls Mūrers, Israels Vaskess, Vladimirs Kļičko (trenera palīgs) un citi.

Interesanti, ka sākotnēji Roučs prognozēja Pakjao uzvaru ar nokautu 12. raundā, bet tuvojoties cīņai paredz arvien ātrāku sava padotā panākumu – vēl pagājušajā nedēļā viņš uzskatīja, ka Pakajo uzvarēs 9. raundā, bet tagad jau prognozē triumfu 6. vai 7. raundā. Boksa apskatnieki šādu Rouča nenoteiktību skaidro ar to, ka viņš, iespējams, nav pārāk drošs par to, kā varētu noslēgties viņa audzēkņa cīņa pret Klotiju, kurš esot ļoti labā formā.

Izmantotie resursi:
boxingnews24.com

     [+] [-]

, 2010-03-09 16:20, pirms 14 gadiem
Var vēl piebilst, ka Roučs ir trenējis arī Šakilu O'Nīlu, kad šis savā šovā Shaq vs. cīnījās pret De La Hoju.

     [+] [-]

, 2010-03-09 20:55, pirms 14 gadiem
ja menijs neuzvares tas buus upset of the year