Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao uzveic Vargasu un atgūst savulaik zaudēto WBO titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pakjao uzveic Vargasu un atgūst savulaik zaudēto WBO titulu
Menijs Pakjao
Foto: boxrec.com

Bijušais pasaules čempions astoņās dažādās svara kategorijās filipīnietis Menijs Pakjao (59-6-2, 38KO) vakarnakt Lasvegasā, ASV divpadsmit raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzvarēja amerikāni Džesiju Vargasu (27-2, 10KO), un atguva pirms gada zaudēto WBO pasaules čempiona titulu.

Trīsdesmit septiņus gadus vecā boksa zvaigzne Menijs Pakjao pērnā gada maijā pēc zaudējuma Floidam Meivezeram jaunākajam (49-0, 26 KO) atvadījās no savas WBO pasaules čempiona jostas.

Pēc uzvaras pār citu bijušo WBO čempionu Timotiju Bredliju jaunāko (33-2-1, 13 KO), kuru viņš izcīnīja šā gada aprīlī, filipīnietim parādījās iespēja ringā tikties ar tā brīža WBO čempionu, divdesmit septiņus gadus veco Džesiju Vargasu.

Cīņu labi iesāka Pakjao un jau otrajā raundā Vargasu nosūtīja nokdaunā. Arī turpmākajos raundos manāmi veiksmīgāks izskatījās filipīniešu bokseris, kurš bija ātrāks un precīzāks. Pēc atboksētajiem visiem divpadsmit raundiem sānu tiesneši ar vienbalsīgu lēmumu pēc punktiem (118-109, 118-109 un 114-113) uzvaru atdeva Menijam Pakjao, kurš savā īpašumā ieguva arī WBO pasaules čempiona titulu boksā.

Izmantotie resursi:
boxre.com - This website is for...