Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Viasat Sport Baltic" piedāvā boksa cīņas par WBO titulu

"Viasat Sport Baltic" piedāvā boksa cīņas par WBO titulu
Vilfredo Vaskess un Džonatans Akendo
Foto: fightnews.com

Šonedēļ tiešraidē „Viasat Sport Baltic” pārraidīs Vilfredo Vaskesa juniora cīņu ar Džonatanu Okendo par Pasaules boksa organizācijas (WBO) Starptautisko titulu vieglākajā svarā. Nenokavējiet boksu „Viasat Sport Baltic” kanālā!

Puertorikāņa Vilfredo Vaskesa juniora tēvs Vilfredo Vaskess ir bijušais pasaules čempions trijās svara kategorijās – 1.vieglākajā, vieglākajā un 1.pusvieglajā. Vaskess juniors ieguva WBO pasaules čempiona titulu vieglākajā svarā 2010.gadā, uzvarot filipīnieti Marvinu Sonsonu. 2011.gada maijā Vaskess juniors titulu zaudēja, pēdējā, 12.raundā, ar tehnisko nokautu atzīstot meksikāņa Horhes Arses pārākumu. Vaskesam junioram bija jācīnās ar Rafaelu Markesu, bet meksikānis trīs reizes atcēla cīņu un viņa vietā stāsies Vaskesa tautietis Džonatans Okendo. Okendo ringā nav cīnījies kopš 2011.gada rudens, kad bokseris cieta autoavārijā, kurā gāja bojā viņa draudzene.

Boksa cīņas latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.

Elvis Mihaiļenko par cīņu: “Pēc Čavesa juniora jaunākais Vaskess ir vēl viens bokseris, kura tēvs bija ievērojami talantīgāks par dēlu. Bet arī čempionu dēlu cīņas cilvēki skatās un organizētāji var labi nopelnīt. Cīņa notiks Puertoriko, kur uz saviem tautiešiem Rodrigesa Kolizejs noteikti būs pilns. Domāju, ka Vaskess būs neapšaubāms favorīts un Okendo izredzes nav pārāk lielas.”

Atzīmējot boksu plānotājā
• Svētdien, 7.oktobrī, plkst. 4:00 WBO Starptautiskā titula cīņa vieglākajā svarā. V.Vaskess jr. – Dž.Okendo.

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 15:35, pirms 12 gadiem
Es uzskatu, ka par 20Ls mēnesī Viasat abonoments ir pelnijis vismaz divus golfa kanālus, ja ne visus trīs!
, 2012-10-05 16:18, pirms 12 gadiem
Fox_hokejs rakstīja: Gribas vairāk golfu!
jokupēteris
Daniels Dubuā. Foto: Reuters/Scanpix
12

Dubuā ar uzvaru nokārto dueli pret Džošua, ķīnietis Žengs nokautē Vailderu

Saūda Arābijā notiekošajā boksa cīņu vakarā par pagaidu čempionu smagsvaros IBF versijā kļuva Daniels Dubuā, kura cīņu pret Filipu Hrgoviču apturēja astotajā raundā. Sagaidāms, ka brits nākamo cīņu aizvadīs pret savu tautieti Entoniju Džošua. Citā cīņā ķīnietis Žilei Žengs ar tehnisko nokautu piektajā raundā pārspēja Deonteju Vailderu.
Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix
8

Taisona veselības dēļ nākas pārcelt jūlijā paredzēto cīņu pret Džeiku Polu

Boksa cīņa starp savulaik izcilo smagsvaru, bet tagad 57 gadus veco Maiku Taisonu un 27 gadus veco jūtuberi Džeiku Polu, kurš pievērsies boksera karjerai, nācies pārcelt Taisona veselības stāvokļa dēļ. Jaunais datums tiks paziņots 7. jūnijā.
IBA prezidents Umārs Kremļevs. Foto: IBA

IBA ar olimpisko spēļu laureātu prēmēšanu cenšas atpirkt vietu saulītē

Starptautiskā Boksa asociācija (IBA), organizācija, kas dažādu skandālu un savas saistības ar Kremli dēļ zaudējusi tiesības organizēt Parīzes olimpisko spēļu boksa sacensības, sekojusi vieglatlētikas pēdās un paziņojusi, ka pati prēmēs olimpisko spēļu laureātus.