Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rikijs Hatons plāno kļūt par promouteri

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rikijs Hatons plāno kļūt par promouteri
Rikijs Hatons
Foto:boxingdaily.co.uk

Bijušais pasaules čempions boksā divās svara kategorijās Rikijs Hatons (Lielbritānija) plāno kļūt par „pasaules varenāko promouteri”, pat neskatoties uz to, ka vēl nav pieņēmis lēmumu pamest profesionālo sportu, ziņo portāls skysports.com.

Rikija Hatona (45-2, 32 KO) sapni kļūt par pasaules labāko bokseri izjauca filipīnietis Menijs Pakjao 49-3, 37 KO), kurš pirms dažām dienām angli jau otrajā raundā aizsūtīja nokautā. Pēc šī zaudējuma bokseru aprindās bieži tiek runāts par Hatona aiziešanu no profesionālā boksa, taču pats Rikijs apgalvo, ka lēmums pakārt cimdus uz nagliņas vēl nav pieņemts. Tajā pašā laikā ekscentriskais anglis plāno savu nākotni ārpus ringa.

„Es patiešām vēl nezinu. Nekad nebiju domājis, ka tas (zaudējums ar nokautu jau otrajā raundā) varētu notikt,” uz jautājumu par karjeras beigšanu, atbildēja Hatons. „Jūs mani vēl ne reizi vien redzēsiet. Es grasos uzsākt promouteru darbību, un redzu savu nākotni darbā ar jaunatni. Esmu strādājis ar vairākiem promouteriem, un es ticu, ka ar šo darbu veiksmīgi tikšu galā. Esmu bijis lielisks čempions, labākais pasaulē, tāpēc esmu pārliecināts, ka kļūšu arī par labāko pasaules promouteri. Šis ir ceļš, kuru esmu izvēlējies. Kas attiecas par manu kāpšanu ringā, man jāatzīstas, ka pagaidām neko nezinu.”

Trīsdesmit gadus vecais Rikijs Hatons arī piebilda, ka cīņa ar Pakjao varēja izvērsties pavisam citādi, ja nebūtu tik neveiksmīgs priekš viņa cīņas sākums. „Ja es noturētos dažus sākuma raundus, tā būtu bijusi pavisam cita cīņa,” piezīmēja Hatons. „Ja runājam atklāti, viņš mani noķēra jau ar pirmo sitienu. Priekš manis labāk atrasties nokautā otrajā raundā nekā ciest pamatīgu sakāvi pēc punktiem. Esmu zaudējis tikai divas reizes un abas pasaules labākajiem bokseriem. Tāpēc no šī redzes punkta viss neizskatās nemaz tik slikti. Viss varēja būt citādāk, bet tāds ir bokss.”

Izmantotie resursi:
skysports.com
boxrec.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-05 17:30, pirms 15 gadiem
ok

  +5 [+] [-]

, 2009-05-05 17:43, pirms 15 gadiem
Cerams, ka viņš man atmaksās visu, ko ieķīlāju
Slēpts komentārs: musa03