Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Mani neinteresē cīņa ar Hopkinsu"

Jānis Pārums

Hejs: "Mani neinteresē cīņa ar Hopkinsu"
Deivids Hejs
Foto: PA Wire/Press Association Images

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBA versijā, brits Deivids Hejs paziņojis, ka viņu neinteresē cīņa ar leģendāro amerikāņu bokseri Bernardu Hopkinsu, kurš šobrīd startē divas svara kategorijas zemāk (līdz 79.4kg).

Jāatgādina, ka pēc uzvaras pār Roju Džonsu junioru Hopkinss paziņoja, ka viņa mērķis ir cīņa ar Heju. Brits savukārt ar amerikāni cīnīties nevēlas un paskaidro kāpēc: "Bernards Hopkinss ir viens no maniem elkiem, taču tagad viņam ir jau 45 gadi, viņš boksējās ar 41 gadu vecu bokseri un tā cīņa nepatika nevienam līdzjutējam. Domāju, ka viņš vienkārši vēlas labi nopelnīt, jo par titula cīņa smagajā svarā var pieprasīt lielu honorāru."

Hejs arī atzinis, ka viņam nav svarīgi lieli honorāri, viņa mērķis ir ieiet vēsturē: "Domāju vienīgi par to, kā kļūt par pēc iespējas labāku bokseri. Gribu cīnīties ar brāļiem Kļičko nevis naudas dēļ, bet, lai pierādītu, ka smagsvaros nav labāka boksera par mani. Pēc uzvarām pār viņiem, nauda pati nāks, bet man vissvarīgākais ir slava un sava vārda atstāšana boksa vēsturē."

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

1 2 39 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2010-04-05 18:17, pirms 14 gadiem
Hejam ar viņa lielo muti vieta būtu restlingā,tur čaļiem baigi patīk draudēt visai pasaulei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-05 18:24, pirms 14 gadiem
Entoniju?

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 18:25, pirms 14 gadiem
tāda sajūta, ka SC puse ziņu ir par bokseru tukšo muldēšanu. Viens otram galvu jau rauj nost gadu pirms cīņas, tad pēc cīņas sola noraut nākamreiz, jo šoreiz nesanāca. labāk apkopot visas sarunas un gada beigās izdot grāmatu.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 18:29, pirms 14 gadiem
premium rakstīja: tāda sajūta, ka SC puse ziņu ir par bokseru tukšo muldēšanu. Viens otram galvu jau rauj nost gadu pirms cīņas, tad pēc cīņas sola noraut nākamreiz, jo šoreiz nesanāca. labāk apkopot visas sarunas un gada beigās izdot grāmatu.
hejam butu vairakas gramatas

  +3 [+] [-]

, 2010-04-05 18:54, pirms 14 gadiem
premium rakstīja: tāda sajūta, ka SC puse ziņu ir par bokseru tukšo muldēšanu. Viens otram galvu jau rauj nost gadu pirms cīņas, tad pēc cīņas sola noraut nākamreiz, jo šoreiz nesanāca. labāk apkopot visas sarunas un gada beigās izdot grāmatu.
Tad boksa sadaļa sc pamirtu. Un trash talks ir daļa no boksa.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 18:55, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Tad boksa sadaļa sc pamirtu. Un trash talks ir daļa no boksa.
nu tad pirmscīņas diskusijām būt!

  +5 [+] [-]

, 2010-04-05 19:08, pirms 14 gadiem
Tas ka Hejs izsleegs abus Kljichko, par to man nav ne mazaako shaubu

  +7 [+] [-]

, 2010-04-05 19:12, pirms 14 gadiem
[quote ]
Man intreseee Klicko KO pret tevi mesl ..
[/quote]
tak aizver vienreiz savu muti klaviaturas karotaaj
neredzu neko provocejossu heja teiktajaa

  +3 [+] [-]

, 2010-04-05 19:22, pirms 14 gadiem
kad beidzot tiks noorganizeta cinja starp Heju un Klichkiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 20:12, pirms 14 gadiem
Worst Case Ontario rakstīja: Es arī gaidu cīņu kad klitschko iznīcinās heju
Tu notiekti zini kaut kur 10 bokserus, ne vairāk. Tapēc tik aprobežoti raksti.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 20:20, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Tu notiekti zini kaut kur 10 bokserus, ne vairāk. Tapēc tik aprobežoti raksti.
sugar shane mosley vs floyd mayweather wazz daat ?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 20:29, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: sugar shane mosley vs floyd mayweather wazz daat ?
Tu pa augstu tēmē, Worst Case Ontario, Fu*k_e all ya, richyy un vēl daži nav dzirdējuši tādus vārdus. Viņi zin, ka brāļi Kļičko ir no PSRS un ar to pietiek, lai tēloto ekspertu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-06 08:19, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Tu notiekti zini kaut kur 10 bokserus, ne vairāk. Tapēc tik aprobežoti raksti.
Tu man piedod, bet supersmagajā svarā konkurētspējīgi arī ir ne vairāk par 10 bokseriem, un pat tik daudz ne.
Tā īsti ņemot abi brāļi, iespējams Hejs, Povetkins un puslīdz arī viss (Čagajevs pavecs un traumu nomocīts, Valujevs elitē tikai dēļ izmēriem, Ruizs beidz karjeru, Pīterss tik vien spēja kā murgot, Čemberss nolūza). Polis Sosnovskis bik mazāk zināms, neesmu dzīvē redzējis, bet tā īsti ņemot līdz brāļu līmenim aizsniegties šobrīd varētu mēģināt vien Hejs, bet tam savukārt ir pārāk daudz ko zaudēt un viss šitais ir trash talk, jo, ja būtu vienaldzīga nauda, cīņa ar Kļičko jau būtu notikusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 21:13, pirms 14 gadiem
riichy rakstīja: Ideāli izteicies. Piekrītu tavam teiktajam. Vienkārši Hejs nav jau nekāds muļķis, viņš tikko tik ieguvis titulu, negrib to tik ātri pazaudēt. Katrs jau gribas pagorīties siltā saulē. Vladimirs sen jau bija piekritis Heja izaicinājumam un pieminēja ka cīnisies ar heju jebkad viņš to vēlēsies, bet Hejs nomīza, tas tā tautas valodā runājot. Hejs ir diezgan pieredzējis bokseris, labs un talantīgs bet viņam pietrūkst tā kā nav Vladimiram. ( Boksera dvēsele) Bērni mani nesapratīs, bet tas mani neintresē. Vismaz šogad starp šiem bokseriem cīņas nebūs. Ja nu vienīgais Hejs izaicinās Vitāliju, jo viņš saprot ka vitālijs ir vecāks par savu jaunāko brāli un iespējams vairs nav tāds kāds bija agrāk, vecums tomēr dara savu. Visi šitie Heja izlecieni ir vienkārši beztēma. Vēroju cīņu pret Ruizu, galīgi nepatika Heja cīņas stils. Hejs ir ātrs, ass, bet nav aizsardzības. Un pret kličko ar šādu brīvu boksa stilu viņam neko neizdarīt. Hejs pret Ruizu izlaida tik daudz sitienu, ka nu nez ja vladimiris trapīs tad ir čau. Pagāšo gadu Ruizam bija piedāvājums no vladimira, Ruizs bez ierunām noraidījam šo piedāvājumu. Cik pēc runam Ruizs bija atzinis ka vladimirs ir pārāk ciets rieksts priekš viņa.
Riichy, Tu ar savu piedi*sto boksa dvēseli vari iet di*st. Var redzēt, ka Tu te dzin Kļičko propogandu. Tu neesi kārtīgi redzējis kāds bija Alī, kāds bija Formens, Listons, Šeivers, Marsiāno, Dempsijs un pārējie labie heavyweighti kuri nokautētu Vladimiru. Uzprasi jebkuram cilvēkam kurš zin kaut ko par boksu, kas notiktu, ka Listons ar savu jab`u trāpītu Vladimiram pa žokli, uzprasi kas notiktu, ja prime Geroge Foreman tiktu ringā ar Vladimiru. Tu te sāc di*st, ka Kļičko ir neuzvarami kaut vai viņi vēl nevienu labu pretinieku nav pretī dabujuši, Tu uzskatiti čembersa interviju, cmon ČEMBERSA, ko viņš ir izdarijis? Neko(nerespektēju Čembersu, bet Ali, Foreman, Frazier bija pretinieki kuri bija daudz vairāk sasnieguši).

Neviens negrib teikt, ka tas Kļičko ir nūģis, taču fakti ir pret viņu. Viņš ir zaudējis/kritis pret čāliem ar Heja spēku + Hejs ir ātrāks... Tas, ka Tu pārvērtē brāļus ir skaidri redzams... Tu esi ar viņiem apmākts, nedomā par neko citu kā brāļiem Kļičko, meiģini kaut ko par boksa pieredzi smadzenes skalot, lai tik pateiktu, ka Kļičko ir all time greatest.

Paskaties uz viņu rekordiem. Tur nav neviens nav labs fighteris vēl. Viņi pat nav paspējuši Holīfildu uzvarēt, bet Tu viņus jau uztaisi par superstāriem. Kaunies, palasi kaut ko par boksu vairāk. Painteresējies par vēsturi, uzzini kas ir vajadzīgs, lai kļūtu par labu bokseri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 23:36, pirms 14 gadiem
Es apšaubu kādus 10 teikumus Tavā teiktajā, kas man liek noprast, ka no boksa Tev tiešām nav īpašā sajēga.

Esmu noskatijies visas Vladimira titula cīņas, arī Vitālija. Nesaprotu ko Tu tur redzi, laikam Tu redzi kaut kādu mistisku skillu kuru neredzu a.k.a 200 garlaicīgākie jabi, skaists bokss, man nesaprasts!. Tas laikam no tā brain damage ko esi dabujis tajos 20gados boksā.

Un es ļoti, ļoti apšaubu, ka man būtu grūtības izkonkurēt Tevi boksa vēstures jautājumos, es vienkārši tajos dažos teikumos redzu, ka Tu zini tikai heavyweightus(ļoti vāji) un pat nespēj nosaukt visas svara kategorijas kādas ir mūsdienās.

Ja es palūgtu Tev nosaukt Tavu subjektīvo desmit labāko smagsvaru topu, Tu notiekti ilgi domātu, jo īpaši daudz jau nezini. Notiekti Valūjevu, Povetkinu ar uzskaitītu.

Es jau kopš pirmā teikumu kuru šeit(SC) esi ierakstijis esmu apšaubijis Tavas zināšanas, jo Tu esi kā Daniels teiktu Vlaģika un Vitjas nutthuger`s. Varu saderēt, ka esi iestājies brāļu Kļičko sektā.

Cerams, ka Hejs viņu nokautēs un tad Tev nāksies norīt savus vārdus. Neredzu kā Hejs varētu vinnēt pēc punktiem, bet ar nokautu ātros roundos vai kādu lucky punch pēdējos roundos Vladimiram būs gumijainas kājas un Hejs viņu piebeigs.

     [+] [-]

, 2010-04-06 23:46, pirms 14 gadiem
ricchy atkal tu brauc auzaas vinjs nav nr. 1 bokseris pasaulee.
dalita pirma vieta ir pakiao un meiveteram . un pasaki kurs ir dekades bokseris sporta zzurnalistu veertejumaa? (ssaubos vai zinaasi , jo tas nav smagsvars )

beidz sevi maaniit .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-07 01:53, pirms 14 gadiem
riichy rakstīja: Ir kāds redžejis vitālija un lenoxa luisa cīņu. Tad noskataties otreiz. Vitalijs būtībā līdz 6 raundam uzvarēja lenoxu, lielisko luisu. Bet uzacs dēļ cīņa bija jāpartrauc. Pēc punktiem arī saskaitot pēc ciņas uzvara būtu pienākusies vitālijam, jo 5 raunda luis vienkārši sāka peldēt. Un lūk youtube.com: YouTube
- KLITSCHKO VS LEWIS | OFFICIAL...


Un ko tāda nulle kā hejs izdarīs Vladimiram. Nokauts pirmajos raundos. Un jūs visi āksti sīkie, jums mātes piens uz lūpām, un jūs vel runājat par boksu.

Pistol man tāds jautājums, tu vispār kādreiz esi izgājis boksa ringa un izjutis cīņas garšu. Neminēsim bez jēdzūigu boksa maisa daizīšanu.
pashu lielisko luisu kurss nebija gatavs cinjai . kuram bija 37 vai 38 gadi ? tas pats luiss ? parbaudis savus faktus ...

katru reizi ka tu piemini savu vecumu rodas sajuta ka tu neesi spejigs pamatot ar faktiem tpc dariisi to ar tuksiem vardiem .. nokauts pirmajos raundos ?
ar ko hejs ir sliktaks par chembersu , piteru kuri iztureja ilgak ka pirmos raundus ?
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-07 16:45, pirms 14 gadiem
Riichy, Tev pašam neapnīk vienu un to pašu uz apli malt? Mēs neesam Heja fanātiķi, tikai skatamies uz faktiem. Ko Vladimirs ir tādu uzvarējis, lai būtu tik labs? Neko, tikai tādiem pokemoniem kā Tev liekas, ka Čembers ir best defensive fighter of all time.
Gribētu dzirdēt, ko Tu teiktu, ja Hejs patiešām uzvarētu Vladimiru. Laikam Hejs lietoja stereoīdus vai Vladimiram bija slikta nakts, vai arī tiesnesis bija par labu Hejam.

Par Vitāliju neviens negrib runāt un to cīņu ar Lewis esmu redzējis nevienu reizi vien. Kā pac-man teica Lennox bija vecs, ne labākajā formā. Un nav atšķirība cik labi viņam gāja pret Lennox`u, galvenais ir gala rezultāts kurš vinnēja. Visi zin, ka apzagtie bokseri parasti klūst populārāki, kaut vai Vitāliju par apzagtu nevarētu nosaukt, jo viņš varēja kļūt akls. Citi apzagtie kā - Holyfield, RJJ, Pernell Whitaker, Marvin Hagler, u.c., ir kļuvuši populāri dēļ sliktiem tiesnešu lēmumiem. Ar Vitāliju bija līdzīgi, ja viņš zaudētu Lenoksam ar nokautu viņš iespējams būtu norakstīts, bet takā zaudējums bija šads te, apšaubāms, tad viņš nesa savu vārdu boksa Pasaulē, kas nākotnē palīdzēja viņam un Vladimiram tikt pie lielākas naudas, lielākas popularitātes un to, ka viņi tādi čaļi kā riichy pārvērtēs.

Un ko Tu sauc par cīņas karstumu? Sparingu, LČ, amatieru turnīri? Ko Tu sauc par cīņas karstumu? Nē, turnīros neesmu piedalijies, ja tas Tavai 20 gadu pieredzei interesē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-07 17:50, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: pashu lielisko luisu kurss nebija gatavs cinjai . kuram bija 37 vai 38 gadi ? tas pats luiss ? parbaudis savus faktus ...

katru reizi ka tu piemini savu vecumu rodas sajuta ka tu neesi spejigs pamatot ar faktiem tpc dariisi to ar tuksiem vardiem .. nokauts pirmajos raundos ?
ar ko hejs ir sliktaks par chembersu , piteru kuri iztureja ilgak ka pirmos raundus ?
Nesmu specialist, bet kad skatijos to cinju pa TV tad manuprat tur izskaneja tada fraze no komentetajiem, ka taja svara grupa, kura Luiss cinas viens sitiens var pat visu izskirt. Tad pat man ir skaidrs, ka tu vari but vadiba kaut vai 12 raundus, bet ja pedeja raunda tevi nokautes ar vienu vienigu sitienu, ko busi izlaidis cauri, tad zaudetajs busi tiesi tu! (nesaku, ka taja cinja bija KO, bet Vitalijs zaudeja, jo vins pec arsta viedokla vairs nevareja cinities, nevis Luis) tas ir cik es atceros, jo ta cinja bija pirms vairakiem gadiem

  +2 [+] [-]

, 2010-04-07 19:17, pirms 14 gadiem
riichy rakstīja: Un kaa tad tu domaa. Čembersam ir laba aizsardzība boksē ļoti piesardzīgi, Hejs pārāk bŗivi un atraisīt. Labi apnika man te strīdēties ar pokemonime, njehuja juus nesajēdzat. Ej fano par savu melnio cūku. kurš baidās ka zaķis no vilka, no kličko. Pokemons
tātād atklāti bokseri nav efektīvi ? (taisons, pakiao,wilijams,froch , drošivien nezini tādus ) manuprāt vienīgās zāles pret kļičko ir uzbrukums ar tēmētiem sitieniem pa žokli .
pokemoniem , pēc šī termina pieminēšana man liekās ka tev nav pat 20 gadu. kur nu vēl tāda pieredze boksā.
un saproti kāda būs situācija ja hejs uzvarēs tu vnk varēsi aizvērt savu nekompitento muti , kamēr mēs varēsim svinēt 2 nedēļu garumā , ja uzvarēs kļičko nekas nemainīsies jo mēs nevienā brīdī nesakam teikuši ka hejs 100 % uzvarēs un ļoti labi apzinamies vladimira spējas (garlaicīgās) .
kas tavuprāt ir labākais bokseris pasaulē ?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-07 19:37, pirms 14 gadiem
Nezinu, bet man labak patik cinjas, kur ir kaut kads azarts nevis, kur kaut ko stumdas 12 raundu garuma un tad labi ja (liels varbut) ir kads nokdauns par TKO vai vispar KO nerunajot! Varbut tapec man nepatik Klichko cinas stils, bet ta bokseri ir labi un tehnika ari augsta limeni, bet sakat ko gribat tas cinjas nav skatamas! Tad jau toch kaut kadu Heju labak verot! vai tos pasus RJJ ar Hopkinsu!

     [+] [-]

, 2010-04-07 20:22, pirms 14 gadiem
karpins rakstīja: Nezinu, bet man labak patik cinjas, kur ir kaut kads azarts nevis, kur kaut ko stumdas 12 raundu garuma un tad labi ja (liels varbut) ir kads nokdauns par TKO vai vispar KO nerunajot! Varbut tapec man nepatik Klichko cinas stils, bet ta bokseri ir labi un tehnika ari augsta limeni, bet sakat ko gribat tas cinjas nav skatamas! Tad jau toch kaut kadu Heju labak verot! vai tos pasus RJJ ar Hopkinsu!
piekrītu RJJ vs Hopkins cīņa lai gan nebija pārāk intresanta ,tik un tā bija intresantāka kā jebkura vladimira cīņa kopš pirmās cīņas ar pīteru.
neriskē karpinj runāt pret kļičko vai arī visa boksa zinību tēvs richhy tevi zemē iedzīs ar savu augsto zināšanu līmeni (es šaubos vai viņš saprot sarkasmu )

     [+] [-]

, 2010-04-07 20:31, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: piekrītu RJJ vs Hopkins cīņa lai gan nebija pārāk intresanta ,tik un tā bija intresantāka kā jebkura vladimira cīņa kopš pirmās cīņas ar pīteru.
neriskē karpinj runāt pret kļičko vai arī visa boksa zinību tēvs richhy tevi zemē iedzīs ar savu augsto zināšanu līmeni (es šaubos vai viņš saprot sarkasmu )
A tu zini, man kaut ka pilnigi vienalga kas tas par richhy! zin aiz monitora mes visi varam but lieli eksperti un pie reizes meklet google info par kaut ko! manas domas paliek nemainigas - komentari domati sava viedokla pausanai nevis kaut kadu "ekspertu" klausisanai! nekad nesmu meginajis telot ekspertu kaut kur komentaros, jo tapat tas tavs "eksperta" viedoklis komentaros neinterese nevienam! Un tas jusu boksa dievs vai tevs ka jus tur vinju saucat man var stastit zilus brinumus, man tas neinterese, tapec jau neiesu mainit savu viedokli! Un tas ir - labak KO pirmajas sekundes neka grustisanas 12 raundu garuma!

     [+] [-]

, 2010-04-07 21:05, pirms 14 gadiem
karpins rakstīja: A tu zini, man kaut ka pilnigi vienalga kas tas par richhy! zin aiz monitora mes visi varam but lieli eksperti un pie reizes meklet google info par kaut ko! manas domas paliek nemainigas - komentari domati sava viedokla pausanai nevis kaut kadu "ekspertu" klausisanai! nekad nesmu meginajis telot ekspertu kaut kur komentaros, jo tapat tas tavs "eksperta" viedoklis komentaros neinterese nevienam! Un tas jusu boksa dievs vai tevs ka jus tur vinju saucat man var stastit zilus brinumus, man tas neinterese, tapec jau neiesu mainit savu viedokli! Un tas ir - labak KO pirmajas sekundes neka grustisanas 12 raundu garuma!
es nevienā brīdī sevi neesmu nosaucis par ekpertu . richhy to ir izdarījis vairākkārt.
es diemžēl neesmu spējīgs būt tik pat neitrāls kā tu .

     [+] [-]

, 2010-04-07 21:21, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: es nevienā brīdī sevi neesmu nosaucis par ekpertu . richhy to ir izdarījis vairākkārt.
es diemžēl neesmu spējīgs būt tik pat neitrāls kā tu .
Ne man patik palasit to ekspertu domas isteniba un pie sevis ierekt par viniem, tacu ir viena lieta, kas man vinos patik un tas ir ar kadu neatlaidibu vini censas panakt savu, tas ir apbrinojami, zel tikai ka vini to dara neistaja vieta
1 2 39 komentāri