Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Okolijs: "Sakaušu Glovacki un pēc tam apvienošu pasaules čempiona titulus"

Rolands Eliņš

Okolijs: "Sakaušu Glovacki un pēc tam apvienošu pasaules čempiona titulus"
Lorenss Okolijs. Foto: imago images/Focus Images

Lielbritānijas bokseris Lorenss Okolijs publiski paudis savu pārliecību, ka pavasarī kļūs par WBO pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā, pieveicot poli Kšištofu Glovacki, bet pēc tam Maira Brieža pārstāvētajā svara kategorijā apvienos titulus.

Pēc tam, kad Mairim Briedim tika atņemts WBO čempiona tituls, Lorenss Okolijs (14-0, 11KO) tika pie savas karjeras pirmās iespējas iegūt pasaules čempiona jostu. Kā WBO ranga otrās vietas īpašnieks viņš cīnīsies pret obligāto titula pretendentu Kšištofu Glovacki.

„Daži domā, ka man šāda cīņa ir pienākusi pārāk drīz,” teica 27 gadus vecais brits. „Man nav nepieciešams uzkrāt pieredzi, jo zinu, ko es varu paveikt. Tā manā karjerā vienmēr bijis. Es ātri saskāros ar lieliem izaicinājumiem un tiku galā. Es atradu ceļu uz uzvaru, un arī šoreiz būs tieši tā.”

„Es pieveikšu Glovacki un kļūšu par pasaules čempionu,” apgalvoja Okolijs. „Taču ar to manas ambīcijas nebūs piepildītas. Uzreiz pēc tam došos pie sava promoutera Edija Hērna, lai viņš man noorganizē titulu apvienošanas cīņu. Es vēlos būt neapstrīdēts pasaules čempions jau 2020. gadā. Zinu, ka esmu tam gatavs.”

Okolija un Glovacka cīņa varētu notikt 28. martā Čikāgā, vienā cīņu vakarā ar Genādija Golovkina un cita poļa Kamila Šeremetas cīņu.

Savukārt Maira Brieža cīņa par IBF titulu un Supersērijas uzvarētāja godu paredzēta martā, taču oficiāli joprojām vēl nav izziņota.

Bet WBC pasaules čempiona tituls tiks izcīnīts 25. janvārī Kongo Demokrātiskajā republikā, kur mājinieks Ilunga Makabu cīnīsies ar poli Mihalu Ciešlaku. Sākotnēji bija paredzēts, ka pret Makabu cīnīsies pieredzējušais Kšištofs Vlodarčiks, taču viņš tomēr to nevarēs darīt savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
Okolie: wygram z Głowackim, a potem unifikacja...

     [+] [-]

, 2020-01-05 20:06, pirms 4 gadiem
Es arī visus sakaušu un apvienošu.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-05 23:26, pirms 4 gadiem
Nevis saskāries ar lieliem izaicinājumiem,bet lielu muti!

  -1 [+] [-]

, 2020-01-06 07:03, pirms 4 gadiem
Bet tikmēr izskatās, ka wbss fināls vienkārši nenotiks. Kopš pēdējā Zepa solijuma pagājis jau pus otrs mēnesis.
Apbrīnoju Dortikosa pacietību.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-07 09:55, pirms 4 gadiem
Zeps jau neko nav solījis. Viņš atsaucas uz to, ko ziņo WBSS

     [+] [-]

, 2020-01-11 11:11, pirms 4 gadiem
Itkā tomēr būšot cīńa 21.03 Arēnā Rīga
Uz cīńu ieradīsies 5000 kubiešu