Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Britu smagsvars Džoiss: "Izskatās, ka cīņa pret Usiku notiks aprīlī"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Britu smagsvars Džoiss: "Izskatās, ka cīņa pret Usiku notiks aprīlī"
Džo Džoiss. Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas bokseris Džo Džoiss intervijā angļu medijam izteicies, ka cīņa pret Oleksandru Usiku, visticamāk, norisināsies aprīlī. Jau iepriekš tika ziņots, ka ukraiņu boksera jaunais pretinieks varētu būt tieši Džoiss.

"Jā, šobrīd ir plānota cīņa pret Usiku, kas, visticamāk, notiks aprīlī. Pārrunas noris raiti, viss ir gandrīz jau apstiprināts," sacīja Džoiss. 2013. gadā abi bokseri jau tikās WSB (World Series of Boxing) turnīra ietvaros, toreiz uzvaru izcīnot ukrainim. "Daudz ko esmu iemācījies no šīs cīņas. Usiks ir uzņēmis masu un, iespējams, zaudējis ātrumu. Līdz ar to šobrīd esmu viņam pietuvojies un vēlos gūt revanšu. Kopš mūsu pirmās tikšanās reizes esmu ieguvis pieredzi gan WSB, gan citos turnīros,” izteicās brits.

Savukārt vienā no iepriekšējām intervijām Džoiss bija diezgan pārliecināts par savām izredzēm: "Skatījos Usika iepriekšējo cīņu pret Čisoru. Tas bija ļoti interesants un sīvs duelis, bet Oleksandrs vairāk un labāk kustējās ringā. Taču arī es esmu tikpat veikls un uzskatu, ka pieveikšu Usiku."

Oleksandrs iepriekšējo cīņu aizvadīja 31. oktobrī, pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pārspējot Dereku Čisoru. Tā kā Usiks ir obligātais pretendents uz Pasaules boksa organizācijas (WBO) titulu, viņam būtu jācīnās pret Entoniju Džošua. Pašreizējais WBO jostas īpašnieks gan vēlas aizvadīt cīņu pret Taisonu Fjūriju, kur apvienotu visus smagsvaru titulus. Līdz ar to plānotā Usika un Džoisa cīņa, visticamāk, būs par pagaidu titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingnews24.com/2021/0...
https://www.bt.com/sport/watch/vide...

     [+] [-]

, 2021-02-04 14:12, pirms 3 gadiem
Šis būs labs duelis!