Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Roučs: "Pakjao – Meivezera cīņa nekad nenotiks"

Roučs: "Pakjao – Meivezera cīņa nekad nenotiks"
Floids Meivezers un Menijs Pakjao
Foto: AFP/Scanpix

Filipīniešu boksera Menija Pakjao (51-3-2, 38KO) treneris Fredijs Roučs uzskata, ka viņa audzēkņa cīņa ar līdz šim nezaudējušo amerikāni Floidu Meivezeru junioru (41-0, 25KO) nekad nenotiks, jo amerikānis cīnās tikai ar tiem bokseriem, kurus spēj uzvarēt.

"Domāju, ka Menija Pakjao un Floida Meivezera juniora cīņa nenotiks. Nekad! Tā ir viena no cīņām, kuru mums nekad nebūs lemts redzēt," atzina Roučs, piebilstot, ka viņš gribētu, lai viņam tomēr nav taisnība. "Abām pusēm garantēti vismaz 40 miljoni ASV dolāru plus ienākumi no TV translācijām. Kā no kaut kā tāda var atteikties? Bokss ir sports, taču nenoliedzami arī bizness."

"Šobrīd Floids vienkārši ķircina Meniju. Domāju, ka Floidu pilnībā apmierina viduvēju bokseru uzvarēšana, tādu bokseru, kuru stils ļauj viņam savus pretiniekus pieveikt. Viņš izvairīsies no kreiļiem, tātad arī Menija Pakjao," piebilda filipīnieša treneris.

"Mēs piekritām visam, ko Floids gribēja, bet viņš pateica "nē". Tāpēc mēs izvēlējāmies cīnīties ar Antonio Margarito," Roučs uzsvēra, kāpēc puses nav spējušas vienoties. Par sarunu neizdošanās iemesliem vispirms kalpojušas domstarpības jautājumā par honorāru, pēc tam arī jautājumā par dopinga testiem pirms cīņas. Šovasar Pakjao esot piekritis Meivezera noteikumiem, taču amerikānis pārdomājis.

Tādejādi agrā 14. novembra rītā pēc Latvijas laika Menijs Pakjao izies ringā pret meksikāni Antonio Margarito (38-6, 27KO) cīņā par WBC pasaules čempiona titulu svara kategorijā līdz 69.9 kilogramiem.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 20:44, pirms 14 gadiem
Cikos no rīta parasti (aptuveni) sākas main-eventi ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 21:04, pirms 14 gadiem
mēness rakstīja: kkads suuds nu.. boksaa visptie ciinju pretinieku mekleeshana ir suuds.. kpc nav likums, ka cempionam obligaati jaaciinaas ar cempionu? Kaa hejs un klitchko.. vai arii abi shie mazie viiri, kuri mums visiem izskaidiitu smadzenes pret sienu, zeel, ka nav tads likums, ka ir jaaciinaas, nevis meklee kas ar ko cinaas :0 taa jau war kaa meiveizers sit waajas kakas un teelo neuzwaramo. vieniigais oponents pakjao shobriid ir pistol, kurs vareetu meginat cinities par uzvaru. Veiksmi
Kā tev ar heju kopā iet? Jau guļat vienā gultā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 21:51, pirms 14 gadiem
Cina par titulu 69kg a cinisies 66kg tipiski Roucha gajieni. Un normalaj dopinga kontrolej vini nepiekrita... Arii par pretinieku piemekleshanu Rouch vareja pakluset!!
, 2010-11-03 22:10, pirms 14 gadiem
TopTen rakstīja: Cina par titulu 69kg a cinisies 66kg tipiski Roucha gajieni. Un normalaj dopinga kontrolej vini nepiekrita... Arii par pretinieku piemekleshanu Rouch vareja pakluset!!
par pretiniekiem stabili var piekrist, jo viņš ir mucis no Moslija un no visiem pārējiem melnādainajiem amerikāņiem...
, 2010-11-03 22:10, pirms 14 gadiem
mēness rakstīja: spriezhot peec tava komenta, tev ir geja orientaacija.. UZ SLINCHU SITO!
Uz ko?!
, 2010-11-03 22:12, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: par pretiniekiem stabili var piekrist, jo viņš ir mucis no Moslija un no visiem pārējiem melnādainajiem amerikāņiem...
Bet kam tu piekritīsi tagad? Kurš mūk, Menijs vai Floids?
, 2010-11-03 22:59, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Bet kam tu piekritīsi tagad? Kurš mūk, Menijs vai Floids?
Nedomāju, ka kāds no viņiem mūk. Drīzāk abu ego ir pārāk liels un problēmas starp Pakjao promouteri Aurumu un Flojdu. Katrā ziņā par cīņas nenotikšanu būs vien vairāk jāvaino Flojds, bet mēs visi ļoti labi zinam kurš uzvarēs/uzvarētu, ja šī cīņa notiks/notiktu.
, 2010-11-03 23:25, pirms 14 gadiem
pistol rakstīja: Nedomāju, ka kāds no viņiem mūk. Drīzāk abu ego ir pārāk liels un problēmas starp Pakjao promouteri Aurumu un Flojdu. Katrā ziņā par cīņas nenotikšanu būs vien vairāk jāvaino Flojds, bet mēs visi ļoti labi zinam kurš uzvarēs/uzvarētu, ja šī cīņa notiks/notiktu.
es shaubos ka visi zin. jebkura gadijuma nejau menijs izvairaas no pretiniekiem to izlemj roach un arums.

un var jau saakt uzskaitiit flida izvairishanos .
, 2010-11-04 12:42, pirms 14 gadiem
imbecile rakstīja: Cikos no rīta parasti (aptuveni) sākas main-eventi ?
7:00.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
82

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
164

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
135

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.