Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Taisons: "Hejam jācīnās ar Kļičko jau tagad"

Taisons: "Hejam jācīnās ar Kļičko jau tagad"
Maiks Taisons
Foto: TopFoto/Scanpix

Leģendārais un skandalozais amerikāņu bokseris Maiks Taisons uzskata, ka brits Deivids Hejs (24-1, 22KO) savā karjerā sasniedzis to pakāpienu, kad viņam jācīnās tikai ar labākajiem, tātad – ar brāļiem Kļičko.

"Heja cīņa pret tautieti Odliju Harisonu ir nekas vairāk kā iesildīšanās cīņa, bet viņam šajā karjeras posmā tādas nav vajadzīgas," pārliecināts ir Taisons. "Viņš pelnīti izcīnīja titulu, uzvarot Nikolaju Valujevu, labi aizstāvēja titulu pret Džonu Ruizu, tāpēc tagad pienācis laiks cīnīties ar Kļičko. Tieši pret brāļiem viņam jāaizvada nākamās cīņas."

Dzelzs Maiks uzskata, ka Hejam ir pa spēkam izvilkt smagsvaru kategoriju no ilgstošās krīzes: "Esmu liels Heja fans. Viņam ir harizma un visas iespējas kļūt par labāko smagsvaros un kļūt par šīs svara kategorijas glābēju, taču ne jau ar uzvaru pār Harisonu viņš to panāks un pierādīs. Viņš var kļūt par labāko, uzvarot spēcīgākos. Tas ir vienīgais ceļš boksā! Kad es uzsāku karjeru, mani lika pret spēcīgākajiem, lai gan boksa valodā runājot es biju vēl bērns. Man varbūt tas bija par agru, bet Hejam tagad necīnīties pret labākajiem – tas jau ir par vēlu. Kāda jēga tavai boksera karjerai, ja tu necīnies ar līdzvērtīgiem pretiniekiem?"

"Situācija smagsvaros pēdējā laikā ir diezgan viduvēja, tā ir jāuzlabo. Pārāk daudzi bokseri domā tikai par savu honorāru, nevis par reputāciju un sevis pārbaudīšanu. Boksa cienītājiem tas jau ir līdz kaklam, taču viņus nevar par neko vainot – viņi vēlas skatāmas un labas cīņas," piebilda Taisons.

Izmantotie resursi:
express.co.uk


, 2010-09-02 17:38, pirms 14 gadiem
Taisnība vien ir.. tik vai Hejs var vinet braļus.. nez nez
Slēpts komentārs: S.T.A.T.
, 2010-09-02 17:40, pirms 14 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Tulīt atkal saradīsies visi stulbie ukraiņu fani un nodi**īs Taisonu par precīzi pateiktajiem vārdiem.
Kļičko ir labāki par Heju un ja viņš grib pierādīt pretējo lai dodas pret viņiem ringā, Taisons visu pateica pareizi, visiem interesē tikai honorārs nevis prestižs.
Slēpts komentārs: KrishO
, 2010-09-02 17:57, pirms 14 gadiem
sen jau kko tik sakarīgu dzirdu no Taisona. Pilnīgi piekrītu, kaut gan man liekas Hejam būtu ļoti grūti pret kādu no brāļiem!
, 2010-09-02 18:51, pirms 14 gadiem
Lai tas Hejs iziet bez honorāra un atsit kādu Kļičko! Tad arī varēs pats prasīt visiem tādu naudu, kādu vien sagribēs! Tā taču tā sistēma strādā, vai ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-02 19:26, pirms 14 gadiem
To ka boksā krīze,tur Maikam taisnība.Un pie vainas nav bokseri ,bet gan tas ,ka bokss ir kļuvis par biznesu.Daudzie tituli ,nesaprotamā pretendentu atlase ,nespēja vienoties naudas lietās ,tas viss kavē boksa attīstību.
, 2010-09-02 19:47, pirms 14 gadiem
taisonam ir neglīts totovējums
, 2010-09-02 19:56, pirms 14 gadiem
vaimanvai rakstīja: Lai tas Hejs iziet bez honorāra un atsit kādu Kļičko! Tad arī varēs pats prasīt visiem tādu naudu, kādu vien sagribēs! Tā taču tā sistēma strādā, vai ne?
Domāju ka nē, Vitālijam ir viena josta un Hejam viena, bet kāpēc tad honorāram jābūt ir lielākam Vitālijam?? abiem taču ir tituls un ir ko zaudēt 50:50!
, 2010-09-02 19:56, pirms 14 gadiem
Luca Toni rakstīja: taisonam ir neglīts totovējums
Tomēr tas tetovējums ir smukāks par Tavu seju!
, 2010-09-02 19:56, pirms 14 gadiem
NAMEJS 99999 rakstīja: Hejs vienkārši grib saņemt pēc iespējas lielāku naudu par to, ka viņu pieklapēs, tāpat kā visi pārējie Kļičko upuri
Cik daudz šādu idiotu te ir??
, 2010-09-02 20:07, pirms 14 gadiem
Pedeejaa pusgada laikaa Hejs manaas aciis arii ir zaudeejis respektu, lai gan veel Ruiza ciinjas laikaa biju liels vinja fans, bet tas, ka vins pateica peec Ruiza ciinjas, ka vinjam nav naakotnes plaanu man likaas smiekliigi(Klicko esot vinja vieniigais meerkjis?). Un izveele ciiniities pret ceturtaa desmita bokseri Harisonu ir ljoti neizprotama. Ja nepret brackaam, tad vismaz vareeja sarunaat ciinju pret Solisu, manupraat ne mazaak interesanta ciinja lai arii vinjam nav titulu, bet tieshi pret Solisu Hejs piedziivojis vieniigo zaudeejumu karjeraa- ej un pieraadi, ka taa bijusi kljuuda un esi kljuvis daudz labaaks. Vai arii pret jebkuru citu pirmaa desmita bokseri..bet pret Harisonu??? Buutu laabaak boksa maisu sarunaajis uz ciinju!
, 2010-09-02 22:54, pirms 14 gadiem
vaimanvai rakstīja: Lai tas Hejs iziet bez honorāra un atsit kādu Kļičko! Tad arī varēs pats prasīt visiem tādu naudu, kādu vien sagribēs! Tā taču tā sistēma strādā, vai ne?
Viss jau būtu baigi labi, tikai ir tāds bet, kapēc Hejam riskēt ar savu jostu par grašiem kamert brāļi kāsīs lielo piķi? vari lūdzu izskaidrot? un tie tavi paši brāļi arī nav uzvarējuši neko ievērības cienīgu
, 2010-09-03 09:28, pirms 14 gadiem
Jingle bell rock rakstīja: Pedeejaa pusgada laikaa Hejs manaas aciis arii ir zaudeejis respektu, lai gan veel Ruiza ciinjas laikaa biju liels vinja fans, bet tas, ka vins pateica peec Ruiza ciinjas, ka vinjam nav naakotnes plaanu man likaas smiekliigi(Klicko esot vinja vieniigais meerkjis?). Un izveele ciiniities pret ceturtaa desmita bokseri Harisonu ir ljoti neizprotama. Ja nepret brackaam, tad vismaz vareeja sarunaat ciinju pret Solisu, manupraat ne mazaak interesanta ciinja lai arii vinjam nav titulu, bet tieshi pret Solisu Hejs piedziivojis vieniigo zaudeejumu karjeraa- ej un pieraadi, ka taa bijusi kljuuda un esi kljuvis daudz labaaks. Vai arii pret jebkuru citu pirmaa desmita bokseri..bet pret Harisonu??? Buutu laabaak boksa maisu sarunaajis uz ciinju!
Kaut ko tu te jauc! Profesionālā boksā Hejs ir zaudējis tikai Karlam Tomsonam. ar Solisu šķiet viņš ir cīnījies tikai amatieros.
, 2010-09-03 09:49, pirms 14 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Cik daudz šādu idiotu te ir??
Ti kai tu draudziņ,tikai tu...
, 2010-09-03 09:54, pirms 14 gadiem
karpins rakstīja: Viss jau būtu baigi labi, tikai ir tāds bet, kapēc Hejam riskēt ar savu jostu par grašiem kamert brāļi kāsīs lielo piķi? vari lūdzu izskaidrot? un tie tavi paši brāļi arī nav uzvarējuši neko ievērības cienīgu
Nu lai gan es esmu bračku fans,man tomēr jāatzīst ka tev piekrītu tajā,ka tomēr neko ievērības cienīgu šie nau noguldījuši (Povetkinu,Valujevu,laikam arī Heju šiem jāpieskaita...).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-03 13:09, pirms 14 gadiem
Yuri rakstīja: Vienīgās cerības uz Brigsu. Tas ir īsts vecis!
Brigs ir mais.
, 2010-09-03 17:30, pirms 14 gadiem
Yuri rakstīja: Vienīgās cerības uz Brigsu. Tas ir īsts vecis!
brigss nav nopietns pretinieks .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-04 23:42, pirms 14 gadiem
yahooo rakstīja: Nu vai zini, boksa 'speciālist', ja sāksim te uzskaitīt, kādus bokserus ir uzvarējuši bračkas, cikiem no viņiem ir sagādājuši pirmo zaudējumu karjerā, cik reizes aizstāvējuši titulus, tad te gana ilgi būs jāraksta. Pietiek jau ar to, ka pats Luiss labāk izvēlējās doties pensijā, nevis iziet uz revanša cīņu pret Vitāliju.
Tātad Tu uzskati Lenoksu sliktāku par brāļiem? Uj, es gribēju teikt - vecu, nesagatavotu.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.