Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Horns apšaubāma tiesnešu lēmuma dēļ šokējoši pieveic Pakjao

Agris Suveizda

Horns apšaubāma tiesnešu lēmuma dēļ šokējoši pieveic Pakjao
Džefs Horns
Foto: AP/Scanpix

Par jauno pasaules čempionu vieglajā svarā WBO versijā kļuvis bijušais skolotājs Džefs Horns (17-0-1, 11 KO), kurš Austrālijas pilsētā Brisbenā vairāk nekā 50 tūkstošu skatītāju klātbūtnē 12 raundu cīņā pārsteidzoši pārspēja leģendāro filipīniešu veterānu Meniju Pakjao (59-7-2, 38 KO).

Pirms cīņas 38 gadus vecais Pakjao un viņa komanda bravūrīgi solīja austrālieti pieveikt dažos raundos, taču 29 gadus vecais Horns izturēja visu cīņu un to pat sāka agresīvāk nekā pretinieks. Kopš otrā raunda iniciatīvu pārņēma Pakjao, kurš izdarīja vairāk precīzu sitienu.

Austrālietis gan nekautrējās arī turpinājumā raunda sākumos mēģināt uzbrukt pretiniekam un izdarīt nepārtrauktu spiedienu un sesto un septīto raundu ierakstīja savā aktīvā. Pēc tam sekoja Pakjao atbilde, kurš lieliski aizvadīja devīto raundu, taču Horns ar grūtībām izturēja, saņēmās un negaidīti tika vienbalsīgi atzīts par cīņas uzvarētāju. Viens no tiesnešiem pat austrālietim deva uzvaru ar 117:111, bet abi pārējie – ar 115:113.

Cietis pirmo neveiksmi kopš 2015. gada cīņas Lasvegasā pret Floidu Meivezeru, Pakjao pieņēma zaudējumu: "Tāds ir tiesnešu lēmums, es to cienu. Nebiju gaidījis, ka būs tik smaga cīņa." Austrālietis, jaunais WBO pasaules čempions, protams, bija saviļņots: "Jau kopš agras bērnības ticēju, ka varu to paveikt. Bet šis nav labākais brīdis manā dzīvē – tas vēl tikai sekos, jo mana sieva gaida mūsu pirmo bērniņu."

Horns pēc triumfa uz cīņu izaicināja 40 gadus veco amerikāņu bokseri Meivezeru, taču pašreiz ticamāka ir austrālieša un Pakjao revanša cīņa, kas šā gada laikā varētu notikt "Etihad Stadium" Melburnā.

Izmantotie resursi:
Manny Pacquiao: Jeff Horn wins WBO welterweight...
https://vringe.com/news/103243-paky...




1 2 3 4 124 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2017-07-02 10:34, pirms 7 gadiem
Kopš kura laika vienkārši labi izturot sitienus, var uzvarēt?

  +9 [+] [-]

, 2017-07-02 10:37, pirms 7 gadiem
Jigsaw rakstīja: Kopš kura laika vienkārši labi izturot sitienus, var uzvarēt?
kopš tā laika,kad tika izdomāti totalizatori...
Slēpts komentārs: wifebeater

     [+] [-]

, 2017-07-02 10:43, pirms 7 gadiem
ingars31 rakstīja: kopš tā laika,kad tika izdomāti totalizatori...
interesanti, cik maza, bukmeikeru prognozēs, bija iespēja, ka Horns uzvarēs?

     [+] [-]

, 2017-07-02 10:46, pirms 7 gadiem
wifebeater rakstīja: tā vajag tam geju nīdējam aziātam. ceru ka viņa dēli un mazdēli būs geji. karma ir maita
Pasaulē jau tā vīriešu mazāk kā sieviešu un tad vēl ir tie atkritumi, padomā ar prātu
Slēpts komentārs: wifebeater

     [+] [-]

, 2017-07-02 11:21, pirms 7 gadiem

  +6 [+] [-]

, 2017-07-02 11:52, pirms 7 gadiem
Wifebeater ej uz lūdzu uz saviem geju portāliem un tur smirdi. Starp citu Norvēģija šonedēļ pride nedēļa, braucu tur un aizstāvi savus draugus.
Slēpts komentārs: chemist_dk

  +9 [+] [-]

, 2017-07-02 12:14, pirms 7 gadiem
Nav jau pirmā reize, kad Pakjao zaudē aklu vai uzpirktu tiesnešu dēļ. Kādam vai kādiem lkm baigi ieriebis...
Slēpts komentārs: wifebeater

     [+] [-]

, 2017-07-02 12:18, pirms 7 gadiem
Rokas nost no Pakjao, geju aizstavji. Vins ir kristietis un vinjam ir tiesibas paust savu paarliecibu - ka tas ir greeks. Jeb gribam, kaa notiek Vaacijaa - kur vecaakus liek cietumos, ka vinji nelaizh savus beernus uz taam skolas stundaam, kur vinjiem skalo smadzenes ar homo propogandu? Vai kaa Norvegjijaa - kur vispaar aizliegta berniem gjimenee maacit kristigos principus, jo taa esot emocionaalaa vardarbiba? Un ja to dara, tad beernus atnjem un atdod adopcijai gejiem. Kas saakaas kaa mazas sabiedribas daljas "cinjas par savaam tiesibaam", ir paarveerties par shiis grupas totaalu diktaatu visai pareejai sabiedribai, uzspiezhot savu vienigo pareizo viedokli un diktejot dziivi. Ir definiicija taadaam lietaam - fashizms. Ja normaalos cilveekus niciigi deevee par homofobiem, laiks aizstaavibai ieviest jeedzienu homofashizms.

Protams, izskataas, ka pasaulee ciinja jau ir zaudeeta - homofashisti ir uzvarejushi - vinji kontrolee medijus, valdibas u.t.t. Nu tad neko. Ja cilveeki negrib klausit kristigajam Dievam, peec 30 gadiem naaksies klanities saatanam jeb allaham (musliki piespiediis) - Vaacija, Francija, Norvegjija, Zviedrija, Holande, Belgija - garanteti uz 2050. gadu baltie buus absoluutaa minoritaate. Un vinji varees brinities, kaa taa sanaaca zaudeet savu valsti. Sanaaca, jo Dievs nelaujas apsmieties.
Mums vienigaa ceriba ir, ka Polija, Lietuva kaa kristigas valstis, notureesies pret homofashizma diktaatu. Un mees barinjaa.

Taa ka cienijamie Latvijas geji - luudzu apskatiet lietas ilgteeminjaa nevis savu miesisko veeljmu iespaidaa. Neviens jums pa seju neaicina sist. Jo juus esat vienkaarshi apmaati ar greeka kaariibu. Starp citu, visa amoralaa hetero cilveeku uzvediba (mainot partnerus un ar to lepojoties) nav par kapeiku labaaka. Alkoholisms, narkomaanija, korupcija - tieshi taadi pashi sabiedribas greeki - ne par matu baltaaki. Un katram pasham to ir jaasaprot un jaaciinaas un jaatiek galaa. Kaa tikt galaa ar greeka atkariibu - javershas pie Dieva.
Bet ja juus sho savu lietu gribeesiet legalizeet, tad reekjinieties, ka Dievs to valsti nolems iznicibai - paskatieties, kas notiek minetajaas valstiis.
Taa ka ja juus gribat dziivot kaut cik stabilaa, baltaa valstii un muusu miiljo Latviju atstaat uz kartes, cienijamie geji - saakiet domaat ar galvu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-02 12:23, pirms 7 gadiem
Te tak pilns ar zilajiem un viņu pasīvajiem draudziņiem!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-02 12:34, pirms 7 gadiem
Nevis vieglajā, bet pusvidējā svarā cīņa bija par pasaules čempiona nosaukumu.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-02 12:34, pirms 7 gadiem
Andree...
1) vai tad tiešām Vācijā par ko tādu cietumā liek??? Ieliec kādu informācijas avotu (vēlams, ne dzeltenās preses raktu bez atsauces uz kādu ziņu avotu).
Vai tik neiznāks tāpat kā ar Latviju un geto radīšanu krieviem, vai arī krievu penionāru sišanu
2) Polija un Lietuva (katoļticība) tagad aizstāvēs visu svēto un ģimeniecisko? Katoļi aizstāvēs Eiropu no agresīvā islāma? Inkvizīcijas autori, raganu dedzinātāji un organizācija, kurai pašai problēmas ar pedofiliju tās iekšienē cīnīsies par ģimeniskumu un svētumu? Homoseksualitāte tāds pats grēks kā ķecerība un melnā maģija? Vajadzētu kādu paslīcināt???
Katoļi, kuri paši aizsāka krusta karus (bija agresors) arī tuvajos austrumos (vai arī uzspiesti labsirdīgā misionāru kustība), nu pēksņi ir aizstāvji pret agresīvo islāmu???

Stulbie katoļi. Varētu nevirināt muti. Ciest tikpat klusi un stūrī ielīduši kā 2.pasaules kara laikā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-02 12:40, pirms 7 gadiem
Paaudzies chaliit.

  -4 [+] [-]

, 2017-07-02 12:43, pirms 7 gadiem
Andree rakstīja: ...
man nekad mūžā geji nav traucējuši dzīvot, bet homofobi gan, jo viņi ir debīli

     [+] [-]

, 2017-07-02 12:49, pirms 7 gadiem
Hahaha, viens trollis pakaitināja un viens jau sašutis baigo palagu pretī sarakstījis
Paklau, sektant, kādreiz arī pārbaudi savus faktus. Nevis lasi apšaubāmu avotu izdomājumus, bet piemēram, sazinies personīgi ar tūkstošiem latviešu, kas tur dzīvo un kuriem bērni iet skolā. Ir forumi draugos, feisbukos. Aizliegts mācīt kristīgos principus!?? Un ja to nedara, atdod bērnus adopcijai tieši gejiem??? Pamuļķa sektant, beidz te skalot smadzenes tautai ar pilnīgiem murgiem.
Tūlīt laikam teiksi, ka es esmu gejs? Nē, es neesmu gejs. Bet riebjas melīgi, fanātiski sektanti. Un Norvēģijā dzīvo man māsīca ar ģimeni, viens bērns skolā, otrs vēl bērndārzā. Un Ziemassvētkos/Lieldienās pat uz baznīcu visi kopā iet. Laikam jāpasaka, ka bīstami lol.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 12:55, pirms 7 gadiem
wifebeater rakstīja: man nekad mūžā geji nav traucējuši dzīvot, bet homofobi gan, jo viņi ir debīli
Iztiekot bez tā "debīli", var pilnībā piekrist.
Un tas pats attiecas uz patiesi reliģioziem katoļiem, vai tiem, kas to katoļu filizofiju (fiziska cīnīšanās ar kaut kādiem mistiskiem ļaunumiem; šķīstīšanās ar paša darbu palīdzību (paššķīstīšanās) vai palīdzību no malas (šeit jau par inkvizīcijām, utt. var aiziet sarunā)) pat paši neapjauzdami piesauc.

No ticīgas anglikāņu ģimenes nāku, lai gan pats tāds baigi neesmu. Nedaudz filtrēju, kas ir kas un par ko runāju.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-02 13:01, pirms 7 gadiem
Un tas, cik baltie procentuāli būs vai nebūs valstī - TO SAUC PAR IMIGRĀCIJU! Un viņi te ieceļo, tāpēc ka viņus ielaiž, tāpēc ka neapšauj tās atbraukušās laivas ar 1000 melnajiem iekšā.
Viņi atbrauc uz labāku dzīvi, nevis tās ir Dieva dusmas par kristietības trūkumu un viņš tad soda, no debesīm atsūtot allahiešus

  -1 [+] [-]

, 2017-07-02 13:05, pirms 7 gadiem
wifebeater rakstīja: man nekad mūžā geji nav traucējuši dzīvot, bet homofobi gan, jo viņi ir debīli
Un kas notiksies, ja visi vīriešu kārtas pārstāvji kļūs geji?Arī tad netraucēs?

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 13:06, pirms 7 gadiem
lmao, redzams, ka Andre no sava katoļa priestera san nav dabūjis un cenšas uzmanību piesaistīt

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 13:14, pirms 7 gadiem
Andree te vienígais sakarígais komentétajs, pārējiem kaut kas sagriezies!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-02 13:28, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Un kas notiksies, ja visi vīriešu kārtas pārstāvji kļūs geji?Arī tad netraucēs?
Labs. Kā var kļūt par geju? Aiziešu uz kādām lekcijām, skolā iemācīs un pēkšņi man vairs sievietes nepatiks? Zin, dažreiz jau gribētu speciāli sektantiem par godu kļūt par geju, bet nu tas tīri fiziski nav iespējams Un jābūt idiotam, lai nesaprastu, ka tādai lietai ir jāiedzimst, nevar tā vienkārši kādam ko pateikt un tāpēc vien orientācija mainīsies

  +5 [+] [-]

, 2017-07-02 13:32, pirms 7 gadiem
23 komenti... 3 par tēmu, neviens par cīņas gaitu, detaļām. Kapēc jāraksta savas pārdomas par pasaules virzību/pareizību? Pietiek tak ar HMBveidīgajām, zudušajām nelgām.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 13:33, pirms 7 gadiem
Andre pastāsti par savām problēmām sīkāk. Katoļu skolā no laukiem jaunie pusīši sabrauca un tagad zaudēji savu "izredzētā" statusu?

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 13:35, pirms 7 gadiem
ķēmu ķērājs rakstīja: Labs. Kā var kļūt par geju? Aiziešu uz kādām lekcijām, skolā iemācīs un pēkšņi man vairs sievietes nepatiks? Zin, dažreiz jau gribētu speciāli sektantiem par godu kļūt par geju, bet nu tas tīri fiziski nav iespējams Un jābūt idiotam, lai nesaprastu, ka tādai lietai ir jāiedzimst, nevar tā vienkārši kādam ko pateikt un tāpēc vien orientācija mainīsies
Aaa tu domā, ka piedzimst jau par geju??? Tādas lekcijas jau nepārtraukti ietpa tv, radio, internetu utt. Tiešām ceru, ka sasniegsi savu mērķi un kļūsi par tādu. Vēlu veiksmi! Tavai "acītei"

  +1 [+] [-]

, 2017-07-02 13:37, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Andree...
1) vai tad tiešām Vācijā par ko tādu cietumā liek??? Ieliec kādu informācijas avotu (vēlams, ne dzeltenās preses raktu bez atsauces uz kādu ziņu avotu).
Vai tik neiznāks tāpat kā ar Latviju un geto radīšanu krieviem, vai arī krievu penionāru sišanu
2) Polija un Lietuva (katoļticība) tagad aizstāvēs visu svēto un ģimeniecisko? Katoļi aizstāvēs Eiropu no agresīvā islāma? Inkvizīcijas autori, raganu dedzinātāji un organizācija, kurai pašai problēmas ar pedofiliju tās iekšienē cīnīsies par ģimeniskumu un svētumu? Homoseksualitāte tāds pats grēks kā ķecerība un melnā maģija? Vajadzētu kādu paslīcināt???
Katoļi, kuri paši aizsāka krusta karus (bija agresors) arī tuvajos austrumos (vai arī uzspiesti labsirdīgā misionāru kustība), nu pēksņi ir aizstāvji pret agresīvo islāmu???

Stulbie katoļi. Varētu nevirināt muti. Ciest tikpat klusi un stūrī ielīduši kā 2.pasaules kara laikā.
Problēma ir geju kustības propogandēšanā, līdzekļi ar kādiem tiek uzspiests jūsu viedoklis. Kā var kaut ko uzspiest par normu, ja lielākā daļa cilvēku to neuzskata par tādu? Gribat urbināt brūno publiski? Tad sākiet to pasniegt citā formā un pareizi...Piemēram ar raidijumiem diskusiju ceļā! Pārlieciniet cilvēkus, par savu taisnību, tiesibām utt. Man piemēram, ir 101 arguments kāpec es to nekad neuzskatīšu par normu un bībele nav vieniegais. Es neesmu naidīgi noskaņots, jūs man esat vienaldzīgi, līdz brīdim kamēr jūs man netraucējat, un man nav nekas pret jums, visi esam vienādi cilvēki, bet viss šis farss jau sāk uzkurināt naidu.
Padomājiet par to.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-02 13:39, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Aaa tu domā, ka piedzimst jau par geju??? Tādas lekcijas jau nepārtraukti ietpa tv, radio, internetu utt. Tiešām ceru, ka sasniegsi savu mērķi un kļūsi par tādu. Vēlu veiksmi! Tavai "acītei"
Viens veids kā kļūt par geju un vienlaicīgi par pedofīlu ir iegūt katoļu priestera amatu. Veicot retroanalīzi, pie tā ir vainojama pārāk liela bībeles lasīšana.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-02 13:42, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: Andree te vienígais sakarígais komentétajs, pārējiem kaut kas sagriezies!
Kas var būt sakarīgs, ja viņš pat atklāti melo par nežēlīgajām represijām par kristiešiem, kādas esot Norvēģijā? Un ka muslimus sūtot Dievs, kurš soda, nevis viņi tā fiziski atbrauc uz attīstītākajām valstīm?
Es saprotu, ka gejus ienīsti un tāpēc tāds viedoklis automātiski ir sakarīgs, bet derētu taču nedaudz ar galvu arī domāt. Tādi sektanti ir tikpat debīli kā fanātiskie musulmaņi, arī akli seko savai ieborētajai pārliecībai.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-02 13:45, pirms 7 gadiem
chemist_dk rakstīja: Viens veids kā kļūt par geju un vienlaicīgi par pedofīlu ir iegūt katoļu priestera amatu. Veicot retroanalīzi, pie tā ir vainojama pārāk liela bībeles lasīšana.
Tev gan labi, katoļu priesteri.

     [+] [-]

, 2017-07-02 13:50, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Aaa tu domā, ka piedzimst jau par geju??? Tādas lekcijas jau nepārtraukti ietpa tv, radio, internetu utt. Tiešām ceru, ka sasniegsi savu mērķi un kļūsi par tādu. Vēlu veiksmi! Tavai "acītei"
Aaa, bet tu domā, ka par geju nepiedzimst? Nu, nu, pastāsti sīkāk, kāpēc tev tā liekas! Kaut ko redzēji pa tv vai internetu un kaut kas tev sakustējās? Saprati, ja vēl turpināsi skatīties, tad nespēsi pretoties?

     [+] [-]

, 2017-07-02 13:57, pirms 7 gadiem
ķēmu ķērājs rakstīja: Aaa, bet tu domā, ka par geju nepiedzimst? Nu, nu, pastāsti sīkāk, kāpēc tev tā liekas! Kaut ko redzēji pa tv vai internetu un kaut kas tev sakustējās? Saprati, ja vēl turpināsi skatīties, tad nespēsi pretoties?
Labi, ir % kas jau piedzimst slimi, bet lielākā daļa ietekmējas no mediju aktīvās propagandas. Ja neesi viegli ietekmējams, normāls, vesels cilvēks spēj pretoties.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-02 14:06, pirms 7 gadiem
Kopš kura laika tiesnešu lēmums ir apšaubāms, ja visi 3 tiesneši vienpusīgi atzīst Horn uzvaru? Pilnīgi precīzi 113-115 Horns uzvarēja. Jūs varat savu sitienu statistiku iebāzt ...

     [+] [-]

, 2017-07-02 14:30, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Labi, ir % kas jau piedzimst slimi, bet lielākā daļa ietekmējas no mediju aktīvās propagandas. Ja neesi viegli ietekmējams, normāls, vesels cilvēks spēj pretoties.
tu tač esi nepieskaitāms
1 2 3 4 124 komentāri