Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC viceprezidents: "Daži grib pabaidīt Kļičko"

Jānis Pārums

WBC viceprezidents: "Daži grib pabaidīt Kļičko"
Vitālijs Kļičko
Foto: Itar Tass

Pasaules Boksa padomes (WBC) viceprezidents krievs Edmunds Lipinskis komentējis WBC lēmumu likt pasaules čempionam smagajā svarā šajā versijā Vitālijam Kļičko (Ukraina) aizvadīt obligāto titula aizstāvēšanu pret Huanu Karlosu Gomesu(Kuba).

"WBC kongresa pēdējās dienās, kad bijām jau aprunājušies ar Kļičko, es ieteicu kolēģiem ļaut Vitālijam aizvadīt brīvprātīgo titula aizstāvēšanu. Šajā mirklī savas pretenzijas izteica Dons Kings, sakot, ka tas nebūs godīgi. Un savā pusē dabūja daudzus. Vārdu sakot, viņš ar Ortegu (Gomesa pārstāvi – aut.) labi atstrādāja," atzina Edmunds Lipinskis.

"Rezultātā es paliku viens – WBC prezidents Hosē Suleimans bija spiests paziņot, ka nākamo cīņu Kļičko aizvadīs ar obligāto pretendentu Gomesu. Vitālijam ir gana daudz laika, lai šo cīņu aizvadītu, tikai nesaprotu, kāpēc viņš to nevēlas. Varbūt vienīgi naudas dēļ, jo ringā ukrainis to Gomesu bez variantiem sakaus," prātoja Lipinskis.

WBC viceprezidents arī piebilda, ka diez vai ukrainis varētu zaudēt jostu: "Nedomāju, ka Kļičko varētu atņemt titulu. Viņš taču speciāli lidoja uz WBC kongresu Ķīnā, mēs kopīgi tikāmies ar Suleimanu, Vitālijs arī uzstājās šajā kongresā. Viņš ir cilvēks autoritāte. Kurš gan viņam ņems nost jostu? Man šķiet, ka daži vienkārši vēlas viņu nedaudz pabaidīt."

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs: fire

  +4 [+] [-]

, 2008-12-01 10:24, pirms 15 gadiem
Tu pats esi muljkis! Tas Dons Kings tik varas ar sitadam cinjam! Klicko viegli sakaus to Gomesu. Bet Kings dabus vairak neka vinji abi divi kopa.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-01 13:24, pirms 15 gadiem
lego78 rakstīja: Tu pats esi muljkis! Tas Dons Kings tik varas ar sitadam cinjam! Klicko viegli sakaus to Gomesu. Bet Kings dabus vairak neka vinji abi divi kopa.
Ai da labi ko labak vienu cinju gada redzet vai 3 4 5 6? Tas krievs ka parasti parada ka mikstie ir. Kada atšķiriba kurš uzvares, toties bus vēl viens augstas klases bokss.

Var but Tev patik ka cīnās reti, man nē! Vesturē tptes ir īti čempioni, kas neraustījās cinities! Ka kļičko ir tik labs, lai iet un aizstāv titulu, neredzu problemas!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-01 17:27, pirms 15 gadiem
fire rakstīja: Ai da labi ko labak vienu cinju gada redzet vai 3 4 5 6? Tas krievs ka parasti parada ka mikstie ir. Kada atšķiriba kurš uzvares, toties bus vēl viens augstas klases bokss.

Var but Tev patik ka cīnās reti, man nē! Vesturē tptes ir īti čempioni, kas neraustījās cinities! Ka kļičko ir tik labs, lai iet un aizstāv titulu, neredzu problemas!
Tās taču nav kkādas bāru cīņas, kur kāds tekulis tā aiziet un uzkrauj kādai nodzertai nelaimei un tas ir momentā vedams uz slimnīcu. Te ir augstākās klases bokss - cīņām gatavojas vairākus mēnešus, pēta pretinieku, pieaicina pretiniekam atbilstošu sparinga partneri utt...Šādā līmenī kļūdas neviens nepiedod...viens negaidīts/stulbs/precīzs sitiens no pretinieka un tu guli uz dēļiem un jostas vairs nav...ja nesaproti neko no boksa, tad nesaproti...vēsturē jau ir pierādījies, ka no šādām cīņām nav nekādas jēgas...as pats Taisons ir šādas dumjas cīņas zaudējis bokseriem, kuru uzvārdus ne pirms tās cīņas, ne pāris gadus pēc, tā īsti irs neviens neatcerās...

jebkuram ir skaidrs, ka Kļičko pie labākās sagatavošanās ir klasi pārāks par Gomesu...loģiski, ka Kļičko negrib pus gadu gatavoties cīņai, kura reti kuram interesē un kura pašam arī neko neizsaka...galu galā nav jau vairs jauns puišelis, lai tā varētu metāties ar pus gadu...