Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Rīgas Lauvas" - seškārtējie Latvijas čempioni beisbolā

"Rīgas Lauvas" - seškārtējie Latvijas čempioni beisbolā
Latvijas beisbola čempionu kauss
Foto: Latvijas Beisbola federācija

Sestdien Latvijas Universitātes beisbola laukumā norisinājās Latvijas čempionāta finālsērija beisbolā. Par čempionu titulu cīnījās "Rīgas Lauvas" un "Riga Diamonds/Latvijas Universitātes" beisbola komandas. Cīņā līdz divām uzvarām, pārliecinoši čempionu titulu ieguva "Rīgas Lauvas" komanda.

Pirmās spēles rezultātu atklāja Riga Diamonds beisbolisti, jau pirmajā uzbrukumā gūstot 3 punktus. Rīgas Lauvas pārņēma spēles vadību ceturtajā īningā, arī turpmākajā spēlē turpinot rādīt pārliecinošu uzbrukumu. Uz ko Riga Diamonds neizdevās atbildēt. Spēle noslēdzās ar rezultātu 17:3 Rīgas Lauvām par labu.

Otrās spēles gaita jau ritēja daudz vienmērīgāk, tomēr Riga Diamonds spēlētājiem tā arī neizdevās izvirzīties vadībā. Rīgas Lauvas uzvarēja ar rezultātu 10:6, kļūstot par seškārtējiem Latvijas čempioniem. Šis tituls komandai pieder jau piekto gadu pēc kārtas. Trešā vieta regulārajā čempionāta sezonā šogad Baldones Baronu beisbolistiem.

Latvijas beisbola sezonu nākamajā nedēļas nogalē noslēgs Latvijas izlase, kurai vēl stāv priekšā cīņas starptautiskajā beisbola turnīra Interlyga final4 spēlēs. Interlyga finālsērija norisināsies Latvijas Universitātes beisbola laukumā, Lomonosova ielā 1.

Informāciju sagatavoja
Līga Usāne
Latvijas Beisbola federācija


, 2014-09-27 19:31, pirms 10 gadiem
Man kā beisbola vērotājam no malas šķiet, ka pēdējās sezonās kaut kā vietējais čempionāts ir panīcis. Varbūt arī kļūdos, bet komandu palicis mazāk un šķiet, ka tā pa lielam tā ideja, kas G.Baronam bija pirms vairāk kā 10 gadiem, par beisbola iedzīvināšanu Latvijā vismaz pagaidām smagi buksē pat uz citu tikpat netradicionālu sporta veidu fona (lakross, amfutbols u.c.)
, 2014-09-27 22:41, pirms 10 gadiem
Ampelis un viss
Ja nav, tad nav
Nenosodu sportošanu, nosodu pretenzijas uz augstās meistarības sportu
, 2014-09-27 23:13, pirms 10 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Ampelis un viss
Ja nav, tad nav
Nenosodu sportošanu, nosodu pretenzijas uz augstās meistarības sportu
A kādas pretenzijas?
Kāds mums Latvijā tas līmenis ir, tāds ir, neviens jau to nesauc un nereklamē kā kkādu mega pasākumu... īstenībā par Latvijas beisbolu ziņu vispār ir maz. Tik izlases līmenī.
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.