Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Rays" aptur "Astros" 12 uzvaru sēriju

"Rays" aptur "Astros" 12 uzvaru sēriju
Foto: USA Today/Scanpix

Šīsdienas Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā pārtrūka čempionvienības, Hjūstonas "Astros" 12 mačus ilgā uzvaru sērija, jo Teksasas komanda ar 1:2 atzina Tampabejas "Rays" pārākumu.

Hjūstonas "Astros", kas pagājušo sezonu noslēdza ar uzvaru Pasaules sērijā, arī šosezon demonstrē pārliecinošu sniegumu, jūniju iesākot ar 12 uzvaru sēriju. Tiesa, visam labajam agri vai vēlu, taču pienāk beigas un teksasiešu uzvaru sērija noslēdzās tieši šodien, kad mazrezultatīvā spēlē, ar 1:2 viņi piekāpās Tampabejas "Rays".

Jāsaka, ka Hjūstonas komandas sākumsastāva metējs, Džastins Verlanders aizvadīja labu spēli, 6.2 iningos zaudējot tikai vienu punktu un izceļoties ar 11 straikautiem, taču izšķirošie mača notikumi risinājās tajos brīžos, kad "Astros" dūzis jau bija pametis laukumu, proti, astotajā iningā Vilsona Ramosa atsistā bumbiņa aizlidoja uz kreiso laukuma pusi, kas ļāva Metam Dafijam sasniegt mājas bāzi, izvirzot "Rays" vadībā ar 2:1.

Savukārt Ņujorkas "Yankees", kas ir pašreizējā MLB vadošā komanda, vakarnakt ar 7:2 tika galā ar Sietlas "Mariners".

Jāpiebilst, ka pašlaik "karstākā" līgas komanda ir Teksasas "Rangers", kuri jau ir tikuši pie četrām uzvarām pēc kārtas, pēdējā no kurām ir izcīnīta pret Kanzassitijas "Royals" (4:1). Ar diviem izsistajiem punktiem šajā mačā izcēlās Delino Dešīldss, bet zaudētāju rindās pagalam neveiksmīga spēle izvērtās Džeisonam Hamelam, kurš 5.2 iningu laikā pieļāva deviņus atsitienus un zaudēja visus četrus punktus.

MLB regulārā sezona, 19.06.

ViesiMājniekiRezultāts
DodgersCubs4:3
MarinersYankees2:7
OriolesNationals7:9
CardinalsPhillies7:6
BrewersPirates3:2
BravesBlue Jays11:4
White SoxIndians3:6
TigersReds5:9
DodgersCubs1:2
Red SoxTwins2:6
RaysAstros2:1
MetsRockies8:10
DiamondbacksAngels4:5
AthleticsPadres4:2
MarlinsGiants3:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.