Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Bandija lieliskā spēle neglābj "Orioles" no zaudējuma

Bandija lieliskā spēle neglābj "Orioles" no zaudējuma
Dilans Bandijs
Foto: USA Today/Scanpix

Neskatoties uz mača novešanu līdz pagarinājumam un pretinieku metēja lielisko spēli, Bostonas "Red Sox" vakardien kļuva par pirmo Augstāko beisbola līgu (MLB) komandu, kas šajā sezonā ir spējusi izcīnīt 45 uzvaras.

Baltimoras "Orioles" metējs Dilans Bandijs izdarīja visu, lai dotu savai vienībai cerību apspēlēt šīssezonas uzvarām bagātāko MLB komandu, Bostonas "Red Sox", ļaujot mača pamatlaikam noslēgties neizšķirti, taču 12. iningā, tomēr, bostonieši bija labāki.

Bandijs aizvadīja astoņus iningus, kuru laikā pieļāva vien trīs atsitienus un guva septiņus straikautus, kas ļāva Baltimoras komandai noturēt Bostonas vienību "uz nullītes" visu mača pamatlaiku. Arī papildlaikā, pirmajos divos iningos, viņi punktus nespēja gūt, taču 12. iningā, pēc diviem "upurēšanās sitieniem", tomēr "Red Sox" tika pie savas 45. uzvaras sezonā.

Jāpiebilst, ka Stīvens Raits, Bostonas sākumsastāva metējs, maču aizvadīja ļoti viduvēji, 6.2 iningu laikā pieļaujot ne tikai četrus atsitienus, bet arī trīs brīvgājienus. Tiesa, "Orioles" šādu pretinieku dāvanu nespēja izmantot.

Cits metējs, Karloss Karasko, kurš pārstāv Klīvlendas "Indians", arī aizvadīja teicamu spēli un tas viņa komandai deva uzvaru pret Čikāgas "White Sox" ar 4:0. Septiņos iningos viņš pieļāva vien divus atsitienus, taču 11 atsitējus izslēdza no spēles. Atgādināsim, ka arī aizvakar "Indians" metējs Korijs Klubers bija viens no labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem visā spēļu dienā.

Sietlas "Mariners" veterāns Nelsons Kruzs parādīja, ka viņa spējas atsist nekur nav pazudušas, jo Dominikānas Republikas beisbolists tika pie diviem atsitieniem pēc kuriem abiem bumbiņa lidoja tribīnēs, izsitot trīs punktus. Tāpat vienu reizi viņš arī saņēma brīvgājienu. Šāds sniegums palīdzēja Sietlas komandai pieveikt Losandželosas "Angels", kuru rindās ļoti līdzīgi nospēlēja arī Maiks Trauts, kuram arī divi "Home run" sitieni, bet tikai divi gūtie punkti.

Savukārt Maiami "Marlins" spēlētāji Braiens Andersons un Džeitī Railmunto katrs tika pie trim atsitieniem četros mēģinājumos, guva pa "Home run" un diviem punktiem, palīdzot savai vienībai ar 7:5 pārspēt Sanfrancisko "Giants".

MLB regulārā sezona, 11.06.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxOrioles2:0
GiantsMarlins5:7
Blue JaysRays4:8
IndiansWhite Sox4:0
CubsBrewers7:2
PadresCardinals2:5
PiratesDiamondbacks5:9
AnglesMariners3:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.