Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''

Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola superzvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'' šodien aizvadīja pārbaudes maču Japānā, spēlējot pret pašreizējo NBA čempioni Goldensteitas ''Warriors''. Pēc spēles Vašingtonas komandas līderis Bredlījs Bīls slavēja latvieti, sakot, ka Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu viņš ir spēlējis.

''Bija laba spēle. Domāju, ka parādījām vairākas labas lietas, taču, protams, jāturpina strādāt. Ir patīkami spēlēt kopā ar Porziņģi. Joprojām cenšos saprast, kādās pozīcijās viņam labāk patīk saņemt bumbu. Patika tas, ko šodien redzēju no jaunajiem puišiem, ar kuriem iepriekš nebiju spēlējis,'' izteicās ''Wizards'' līderis Bredlijs Bīls.

''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis. Viņš ir ļoti garš, meistarīgs, nepiekāpīgs un apveltīts ar labu metienu. Viņš ir arī ļoti nesavtīgs. Pretiniekiem būs grūti mūs apturēt,'' turpināja uzbrūkošais aizsargs.


, 2022-09-30 20:49, pirms 2 gadiem
Nenoniecinot, protams, KP, varu teikt, ka, ja Beal būtu spēlējis ar mani, viņš teiktu to pašu... amerikānis... Saprotiet mani pareizi .
, 2022-09-30 21:02, pirms 2 gadiem
Kas vispār viņiem no garajiem ir bijis sakarīgs.Vienīgie kuri nāk prātā ir Gortats un Nene. Tagad KP un Gafords
, 2022-09-30 21:49, pirms 2 gadiem
Pirms gandrīz nedēļas raksta virsraksts: "Bīls: ''Porziņģis, iespējams, ir labākais garais spēlētājs, ar kuru kopā būšu spēlējis''", šajā rakstā "Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''". Tagad katru nedēļu vismaz vienu rakstu liks, kurā Bīls atkārtos gandrīz vienu un to pašu?
, 2022-09-30 22:06, pirms 2 gadiem
blah rakstīja: Pirms gandrīz nedēļas raksta virsraksts: "Bīls: ''Porziņģis, iespējams, ir labākais garais spēlētājs, ar kuru kopā būšu spēlējis''", šajā rakstā "Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''". Tagad katru nedēļu vismaz vienu rakstu liks, kurā Bīls atkārtos gandrīz vienu un to pašu?

Bīls tomēr vēlas LV pasi un aizbraukt uz PK!
, 2022-10-01 07:58, pirms 2 gadiem
Luka Magic rakstīja: Bīls tomēr vēlas LV pasi un aizbraukt uz PK!
Labs joks
Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP.Scanpix
21

"Celtics" uzvar bez Mičela spēlējošo "Cavs" un tuvojas Austrumu finālam

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra sērijā pret Klīvlendas "Cavaliers" izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" (109:102). Porziņģis šajā sērijā nav izgājis uz parketa ikra muskuļa savainojuma dēļ. Ķeltiem nepieciešama vēl viena uzvara, lai iekļūtu Austrumu konferences finālā.
Donovans Mičels un Džeisons Teitums. Foto. AFP. Scanpix
38

Mičels un "Cavaliers" dominē otrajā puslaikā, "Celtics" zaudē sērijas otro spēli

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro spēli Austrumu konferences pusfināla sērijā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā pēc uzvaras pirmajā spēlē piedzīvojusi neveiksmi otrajā, piekāpjoties Klīvlendas "Cavaliers" ar 94:118. Porziņģis šo spēli izlaida ikra muskuļa savainojuma dēļ.
Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula un viņa palīgs Čārlzs Lī. Foto: AFP/Scanpix

Porziņģa komandas vadošais asistents kļūs par Dāvja Bertāna vienības galveno treneri

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Šārlotas "Hornets" pavēstījusi, ka par vienības nākamo galveno treneri kļūs 39 gadus vecais amerikānis Čārlzs Lī. ESPN vēstī, ka līgums noslēgts uz četrām sezonām.