Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Porziņģis divos uzbrukumos pēc kārtas triec no augšas un uzvarā iemet 25 punktus

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) svētdienas spēlē Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā viesos tika galā ar Maiami "Heat" – 110:106. Latvietis sāka jaudīgi un pirmajā ceturtdaļā divas reizes pēc kārtas trieca bumbu grozā no augšas. Porziņģis spēli pabeidza ar 25 punktiem (1p – 7/9, 2p – 6/10, 3p – 2/4) 32 minūtēs. Viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, trīs piespēles un divi bloķēti metieni.

, 2024-02-12 10:59, pirms 3 mēnešiem
Laba spēle Kristapam. Šoreiz bija iespēja noskatīties pieņemamā laikā.
Donovans Mičels un Džeisons Teitums. Foto. AFP. Scanpix
2

Mičels un "Cavaliers" dominē otrajā puslaikā, "Celtics" zaudē sērijas otro spēli

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro spēli Austrumu konferences pusfināla sērijā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā pēc uzvaras pirmajā spēlē piedzīvojusi neveiksmi otrajā, piekāpjoties Klīvlendas "Cavaliers" ar 94:118. Porziņģis šo spēli izlaida ikra muskuļa savainojuma dēļ.
Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula un viņa palīgs Čārlzs Lī. Foto: AFP/Scanpix

Porziņģa komandas vadošais asistents kļūs par Dāvja Bertāna vienības galveno treneri

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Šārlotas "Hornets" pavēstījusi, ka par vienības nākamo galveno treneri kļūs 39 gadus vecais amerikānis Čārlzs Lī. ESPN vēstī, ka līgums noslēgts uz četrām sezonām.
Džeilens Brauns triec bumbu grozā no augšas. Foto. USA Sports Today. Scanpix
20

Braunam un Vaitam kopā 57 punkti, "Celtics" bez Porziņģa viegli pārspēj "Cavs"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) uzvaru otrajā izslēgšanas turnīra kārtas pirmajā spēlē izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics", kas ar 120:95 pārspēja Klīvlendas "Cavaliers". Latvietis, kurš iedzīvojies ikra muskuļa savainojumā, izlaidīs visu otro kārtu.