Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Porziņģis bijis starp kandidātiem uz Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvu

Porziņģis bijis starp kandidātiem uz Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvu
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis bijis starp kandidātiem uz Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvu, vēsta Nacionālā basketbola asociācija (NBA).

Aizvadītajā nedēļā par labākajiem Austrumu un Rietumu konferencēs atzīti attiecīgi Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Donovans Mičels un Dalasas "Mavericks" aizsargs Luka Dončičs.

Mičels četrās spēlēs, "Cavaliers" svinot četras uzvaras, izcēlās ar vidēji 27,8 punktiem, 4,8 atlēkušajām bumbām un 5,0 rezultatīvām piespēlēm. Dončičs dalasiešu četrās uzvarās atzīmējās ar caurmērā 31,3 punktiem, 10,5 atlēkušajām bumbām un 8,0 rezultatīvām piespēlēm.

Austrumu konferencē starp labākajiem bija arī Porziņģa komandas biedrs Bostonas "Celtics" rindās Džeisons Teitums, kā arī Mailss Bridžess (Šarlotas "Hornets"), Paskāls Siakams un Mailss Tērners (abi - Indiānas "Pacers") un Francs Vāgners (Orlando "Magic"). Rietumos uz labāka spēlētāja balvu pretendēja arī Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Entonijs Deiviss (Losandželosas "Lakers"), Kevins Durents (Fīniksas "Suns") un Brendons Ingrems (Ņūorleānas "Pelicans").

Izmantotie resursi:
LETA


Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix
12

Porziņģis laukumā varētu atgriezties konferences finālsērijas ceturtajā spēlē

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" Austrumu konferences finālsēriju pret Indianas "Pacers" šonakt sāka ar laimīgu uzvaru, pamatlaika izskaņā izraujot neizšķirtu ar Džeilena Brauna vienīgo precīzo tālmetienu spēlē un beigās līksmojot ar 133:128.
Džeilens Brauns realizē ļoti svarīgu tālmetienu. Foto. AP. Scanpix
26

Brauns ar tālmetienu izrauj pagarinājumu, "Celtics" Austrumu finālu sāk ar uzvaru

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta pirmā Austrumu konferences finālsērijas spēle. Bostonas "Celtics", nespēlējot Kristapam Porziņģim, sērijas pirmajā spēlē ar 133:128 pārspēja Indianas "Pacers".
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
33

Porziņģis vēl netrenējas kopā ar ''Celtics'' un nespēlēs pirmajā konferences finālmačā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' oficiāli apstiprinājusi, ka naktī uz trešdienu pirmajā Austrumu konferences finālspēlē pret Indiānas ''Pacers'' nav sagaidāma Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā. Kluba galvenais treneris Džo Mazula pauda, ka latvietis vēl netrenējoties kopā ar komandu.