Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Atkal rekords: Porziņģis Bruklinas grozā iemet 27 punktus un izcīna 19 bumbas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu piedzīvoja Vašingtonas "Wizards", kas izbraukumā ar 107:113 piekāpās Bruklinas "Nets". Kristaps Porziņģis guva 27 punktus (1p. 9/14, 2p. 6/11, 3p. 2/3) un izcīnīja 19 atlēkušās bumbas, kas ir jauns basketbolista karjeras rekords. Iepriekšējā spēlē Porziņģis laboja savu rezultativitātes rekordu.

, 2022-12-01 09:39, pirms 2 gadiem
Vajag vēl vienu uzvaru un rezultatīvu spēli un būs player of week.
, 2022-12-01 12:16, pirms 2 gadiem
Normālus video nevar ielikt, ar visiem metieniem. nu vismaz ar visiem precīziem metieniem, tajā skaitā arī soda metieniem. kādreiz tādi bija. a tagad, vnk paņem pirmo video ko atrod youtube, un liek tik iekšā. nožēlojami.
, 2022-12-01 12:30, pirms 2 gadiem
Video maksimāli saīsinātajā versijā.
, 2022-12-01 14:17, pirms 2 gadiem
Autoram derētu apskatīt arī citu NBA highlights veidotāju video par KP6 spēli. Piemēram ZH Highlights veido daudz labāku saturu par KP
https://www.youtube.com/watch?v=Cyf...
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
14

Porziņģis pilnībā aizvadījis mērenu treniņu, rīt būs grūtāka nodarbība

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadījis vieglu treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bostonas "Celtics", pēc sestdienas rīta nodarbības paziņoja galvenais treneris Džo Mazula.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
43

Porziņģis piedalās daļā no "Celtics" treniņa, Mazulla saglabā noslēpumainību

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" gatavojas otrajam finālam trīs sezonu laikā. Daļā no piektdienas treniņa piedalījās arī Kristaps Porziņģis. Komandas galvenais treneris Džo Mazulla bija optimistisks, bet noslēpumains.
Čārlzs Bārklijs
4

Bārklijs: "Bostonai nepieciešamas Porziņģa prasmes uzbrukumā"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais spēlētājs Čārlzs Bārklijs izteicis savas bažas par Bostonas "Celtics" iespējām tikt pie čempiontitula, ja latvietis Kristaps Porziņģis tomēr nebūtu spējīgs komandai palīdzēt NBA finālā.