Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: K-Mart6

NBA nedēļas labākie - Džimijs Batlers un Džeimss Hārdens

NBA nedēļas labākie - Džimijs Batlers un Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Par tiem kļuva Čikāgas ''Bulls'' uzlecošā zvaigzne Džimijs Batlers un rezultatīvākais līgas spēlētājs Džeimss Hārdens no Hjūstonas ''Rockets''.

Austrumu konferences nedēļas spēlētājs Batlers palīdzēja ''Bulls'' pagājušajā nedēļā uzvarēt visās četrās spēlēs, bet pats šajā laikā vidēji spēlē nospēlētajās 40,2 minūtēs, guva 23 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus. Iespaidīgākā Batleram padevās 22.decembra spēlē (129:120) pret Toronto ''Raptors'', kurā viņš atzīmējās ar 27 punktiem (2p 5/13, 3p 2/3, 1p 11/11) , 11 atlēkušajām bumbām, pieciem bloķētiem metieniem, četrām rezultatīvām piespēlēm.

Rietumu konferences pārstāvis Hārdens aizvadītajā nedēļā ar savu sniegumu ļāva ''Rockets'' komandai izcīnīt divas uzvaras trijās spēlēs. Hārdens vidēji spēlē guva 34,7 punktus, atdeva 7,3 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un pārķēra 2,3 pretinieku piespēles. Tāpat kā Batleram arī Hārdens savu labāko sniegumu uzrādīja 22.decembrī, kad viņa lieliskais sniegums (44 punkti, 7 rez. piespēles, 5 pārtvertas bumbas, 3 atlēkušās bumbas), deva uzvaru (110:95) pret Portlendas ''Trail Blazers''.

Pretendentu vidū uz labākā nedēļas spēlētāja titulu bija arī: Pols Milsaps (Atlanta ''Hawks''), Džerets Džeks (Bruklinas ''Nets''), Andrē Dramonds (Detroitas ''Pistons''), Džamals Kroufords, Bleiks Grifins (abi Losandželosas ''Clippers''), Entonijs Deiviss (Ņuorleānas ''Pelicans''), Eriks Bledso (Fīniksas ''Suns''), Deimians Lilards, Veslijs Metjūzs (abi Portlendas ''Trail Blazers'') un Kails Laurijs (Toronoto ''Raptors'').

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2014-12-30 00:08, pirms 9 gadiem
Batlers šobrīd ir top 3 SG vienozīmīgi, ļoti pielicis uzbrukumā, aizsardzība viņam ir līmenī. īstenība Bulls var pateikties Karmelo, ka palika NY, ļoti iespējams ar Karmelo sastāvā, Batlers nebūtu atvēries.
, 2014-12-30 00:16, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Batlers šobrīd ir top 3 SG vienozīmīgi, ļoti pielicis uzbrukumā, aizsardzība viņam ir līmenī. īstenība Bulls var pateikties Karmelo, ka palika NY, ļoti iespējams ar Karmelo sastāvā, Batlers nebūtu atvēries.
Ar Karmelo nebūtu Gazols. Domāju Gazols daudz svarīgāks par Melo. Bet to tagad varam tikai zilēt.
, 2014-12-30 00:57, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ar Karmelo nebūtu Gazols. Domāju Gazols daudz svarīgāks par Melo. Bet to tagad varam tikai zilēt.
Jā, bet to, ka Batlera loma uzbrukumā būtu daudz mazāka, un Melo atņemtu viņam salīdzinoši daudz metienus varētu diezgan droši prognozēt.
, 2014-12-30 08:43, pirms 9 gadiem
Daudzi jau runaja,tad kad Rouzs atgriezisies ta kartigi,tad Batlers saks speles nedaudz pieticigak Rouzs ir Atpakal,bet Batlers turpina rullet .Domaju,ka Melo koz sev pirkstos,ka palika taja impotentu komanda.
, 2014-12-30 11:37, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: Batlers šobrīd ir top 3 SG vienozīmīgi, ļoti pielicis uzbrukumā, aizsardzība viņam ir līmenī. īstenība Bulls var pateikties Karmelo, ka palika NY, ļoti iespējams ar Karmelo sastāvā, Batlers nebūtu atvēries.
Tieši tā! Par Batleru ir jābalso All-Star spēlē, jo viņš ir tā vērts!
, 2014-12-30 13:49, pirms 9 gadiem
Kad Karmelo izdomā palikt NY, viņu norej par to, ka muļķis, kuram tik nauda galvā. Kad Džeimss aziet uz Miami, viņu norēja par to, ka gļēvulis... idi*ti
, 2014-12-30 14:44, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Kad Karmelo izdomā palikt NY, viņu norej par to, ka muļķis, kuram tik nauda galvā. Kad Džeimss aziet uz Miami, viņu norēja par to, ka gļēvulis... idi*ti
Tas ir divas pilnīgi atšķirīgas situācijas un ja tu to nesaproti tad vienīgais idi*ts šeit esi tu😉
, 2014-12-30 18:32, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Kad Karmelo izdomā palikt NY, viņu norej par to, ka muļķis, kuram tik nauda galvā. Kad Džeimss aziet uz Miami, viņu norēja par to, ka gļēvulis... idi*ti
Lebrons nevienā mirklī nav skrējis pēc naudas. Ar katru decision viņš tikai zaudēja naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.