Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

Veids un Grifins - NBA nedēļas labākie

Veids un Grifins - NBA nedēļas labākie
Dveins Veids
Foto: AP/Scanpix

Maiami "Heat" aizsargs Dveins Veids un Losandželosas "Clippers" spēka uzbrucējs Bleiks Grifins atzīti par aizvadītās nedēļas (spēles, kas aizvadītas no 16. līdz 22.decembrim) labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA).

Dveins Veids, kurš sestdien saderinājās, bet aizvadītās nakts spēli izlaida ceļgala sāpju dēļ, aizvadītajā nedēļā trijos mačos guva vidēji 26,3 punktus, palīdzot "Heat" sasniegt 3-0 bilanci. Trīskārtējais NBA čempions katrā no mačiem guva vismaz 20 punktus, no spēles realizēja vismaz 56,0% no izmestajiem metieniem un bija labākais punktu guvējs komandā visos trīs aizvadītajos mačos.

Veids 18.decembra cīņā pret Maiami principiālāko pretinieku Austrumu konferencē Indiānas "Pacers" guva 32 punktus (metieni no spēles - 15/25) un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, palīdzot "Heat" spēles izskaņā atspēlēties un izcīnīt uzvaru ar 97:94.

Tikmēr Bleiks Grifins "Clippers" vienībai aizvadītajā nedēļā palīdzēja izcīnīt četras uzvaras četros mačos, gūdams vidēji 26,0 punktus, izcīnīdams 11,3 atlēkušās bumbas un izdalīdams 3,3 rezultatīvas piespēles. Trijās no četrām cīņām atlētiskais uzbrucējs iekrāja punktu-atlēkušo bumbu "double-double".

Grifins savu labāko sniegumu pagājušajā nedēļā nodemonstrēja 22.decembra spēlē pret Minesotas "Timberwolves". Viņš duelī pret Kevinu Lavu guva 32 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un pārķēra četras bumbas, palīdzot "Clippers" izcīnīt uzvaru papildlaikā ar 120:116.

Uz labāko spēlētāju titulu pagājušā nedēļā pretendēja arī Als Horfords ("Hawks"), Kemba Vokers ("Bobcats"), Stefans Karijs ("Warriors"), Grifina komandas biedrs Kriss Pols, Kevins Durants, Rasels Vestbruks (abi "Thunder"), Demiens Lilards ("Trail Blazers"), Kails Lourijs ("Raptors") un Džons Vols ("Wizards").

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2013-12-24 11:37, pirms 10 gadiem
Nu nē. Grifins nemāk spēlēt. Viņš vispār neko nemāk. Viņš tikai 26 punktus tāpat vien vāc, kad neviens viņu nesedz.

[sarkasms]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-24 13:55, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu nē. Grifins nemāk spēlēt. Viņš vispār neko nemāk. Viņš tikai 26 punktus tāpat vien vāc, kad neviens viņu nesedz.

[sarkasms]
Runa bija par viņa aizsardzības spējām puis.
, 2013-12-24 16:21, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Runa bija par viņa aizsardzības spējām puis.
Nu nez... te visu sezonu runā, ka Grifins neko nemākot.
, 2013-12-24 16:40, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Runa bija par viņa aizsardzības spējām puis.
tgd jau par aizsardzību runa gāja?
, 2013-12-24 17:25, pirms 10 gadiem
rigibolds rakstīja: tgd jau par aizsardzību runa gāja?
Vēl jau arī paliek jautājums, kā tad LAC ir decembra labākā aizsardzības komanda?! Laikam visi aizsargājās un Grifins otrā galā dežūrēja, lai vienkārši iedankotu.
, 2013-12-24 20:12, pirms 10 gadiem
, 2013-12-24 22:41, pirms 10 gadiem
rigibolds rakstīja: tgd jau par aizsardzību runa gāja?
Un vaitad bija savādāk?
, 2013-12-24 22:42, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu nez... te visu sezonu runā, ka Grifins neko nemākot.
Es man liekas, tik pirmo reizi kko par Griffinu pasaku, un nejau kko neobjektīvu, bet gan to, kas tiešām klibo un par to, ka viņš pagaidām ir uzpūsta zvaigzne. Ne viņš Duranta, Kobes vai Lebrona statusā.
, 2013-12-24 23:12, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Es man liekas, tik pirmo reizi kko par Griffinu pasaku, un nejau kko neobjektīvu, bet gan to, kas tiešām klibo un par to, ka viņš pagaidām ir uzpūsta zvaigzne. Ne viņš Duranta, Kobes vai Lebrona statusā.
Nu, ja tu kādā manā tekstā esi izlasījis, ka es viņu kaut mazākā līmenī viņu pielīdzinu kādam no tevis minētajiem, tad lūdz tekstu studijā. Loģiski, ka viņš nav Lebrons, Durants, Love, Kobe... Bet nu nav tā, ka viņš pazūd no sarunas, ja runājam par labākajiem PF līgā.

Un es jau ne tikai par tevi. Te visu sezonu jau daudziem Grifins nav nekas. Un būtībā neesmu nekāds viņa fans un neraugos ar rozā brillēm, bet vienkārši izdaru secinājumus un nelieku jau viņu arī pa taisno debesīs.
, 2013-12-25 16:32, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu, ja tu kādā manā tekstā esi izlasījis, ka es viņu kaut mazākā līmenī viņu pielīdzinu kādam no tevis minētajiem, tad lūdz tekstu studijā. Loģiski, ka viņš nav Lebrons, Durants, Love, Kobe... Bet nu nav tā, ka viņš pazūd no sarunas, ja runājam par labākajiem PF līgā.

Un es jau ne tikai par tevi. Te visu sezonu jau daudziem Grifins nav nekas. Un būtībā neesmu nekāds viņa fans un neraugos ar rozā brillēm, bet vienkārši izdaru secinājumus un nelieku jau viņu arī pa taisno debesīs.
Labi, būšu varbūt pārpratis, bet uz manu katru pieminēto Grifina vājību, tu oponē un saki, ka tā nav. Beigās sanāk tā, ka viņam viss ir perfekti un viņš ir izcils tajā ko dara, kaut tā reali nav.

Ir viņš viduvējs aizsardzībā, kaut potenciāls viņam jau sen bija spēlēt daudz labāk tur. Tieši dēļ sava atlētsima un ātruma priekš tāda kuiļa. Arī spēle poustā jāpilnveido, jo tīri uz spēku visu mūžu nevarēs maukt, jo kā redzi, Dankans ar skilu dr*ž savā vecumā visus. Nu labi, gandrīz visus, bet pag. sezona bija fantastiska.

Katrā ziņā, es tāpat uzskatu, ka Grifinam ir jāpieliek savā spēlē abos laukuma galos, lai būtu starp TOP 3 PF līgā.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
5

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.