Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lebrons potītes dēļ izlaidīs pirmo maču pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma

Lebrons potītes dēļ izlaidīs pirmo maču pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma
Lebrons Džeimss un Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā sezona gatava atsākties pēc Zvaigžņu spēlei veltītā pārtraukuma. Losandželosas "Lakers" viesosies pie Goldensteitas "Warriors", bet potītes traumas dēļ nespēlēs Lebrons Džeimss.

Losandželosas "Lakers" un Goldensteitas "Warriors" ir tiešās konkurentes Rietumu konferences kopvērtējumā. "Lakers" ar bilanci 30-26 ieņem devīto vietu, bet "Warriors" ar 27 uzvarām un 26 zaudējumiem atrodas uzreiz aiz muguras.

Lebrons Džeimss komandu iepriekšējā tikšanās reizē, kas noslēdzās ar "Lakers" uzvaru otrajā pagarinājumā, izcēlās ar 36 punktiem, 20 atlēkušajām bumbām un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Pēc tam, kad NBA aizvērās spēlētāju apmaiņas logs, atklātībā nonāca ziņas, ka "Warriors" vadība centusies pierunāt "Lakers" un Lebronu par superzvaigznes aizmainīšanu uz Goldensteitu. Džeimss iespēju noraidīja, un Zvaigžņu spēles pasākumu laikā viņš pauda vēlmi karjeru noslēgt "Lakers" kreklā.

Lai gan Džeimss neizlaida Zvaigžņu spēli, viņš spēlēja maz un norādīja, ka nākamās dienas izmantos, lai savestu kārtībā veselību. Kreisās potītes savainojums liegs doties laukumā pret "Warriors". Piektdien pretī stāsies Sanantonio "Spurs", svētdien gaida duelis pret Fīniksas "Suns", bet vēl nav zināms, vai Džeimss būs gatavs šiem mačiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
14

Porziņģis pilnībā aizvadījis mērenu treniņu, rīt būs grūtāka nodarbība

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadījis vieglu treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bostonas "Celtics", pēc sestdienas rīta nodarbības paziņoja galvenais treneris Džo Mazula.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
43

Porziņģis piedalās daļā no "Celtics" treniņa, Mazulla saglabā noslēpumainību

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" gatavojas otrajam finālam trīs sezonu laikā. Daļā no piektdienas treniņa piedalījās arī Kristaps Porziņģis. Komandas galvenais treneris Džo Mazulla bija optimistisks, bet noslēpumains.
Maiks Brauns. Foto: AFP/Scanpix

8,5 miljoni sezonā – Sakramento treneris Brauns tiek pie jauna līguma

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" līdz 2026./27. gada sezonas beigām pagarinājis līgumu ar galveno treneri Maiku Braunu, kurš ticis arī pie algas pielikuma, turpmāk sezonā pelnot 8,5 miljonus dolāru.