Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Džeksons: ""Pacers" lielie spēlētāji bija labāki"

Džeksons: ""Pacers" lielie spēlētāji bija labāki"
"Pacers" centrs Rojs Hiberts
Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma Indianas "Pacers" Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons atzina, ka pretinieku garais gals spēlējis labāk nekā "Warriors" spēka uzbrucēji un centri, tostarp Andris Biedriņš.

Deivids Lī un Andris Biedriņš, kas bija "Warriors" groza apakša starta pieciniekā, kopumā mačā savāca desmit punktus un 18 atlēkušās bumbas, kamēr "Pacers" piecinieka vīri Deivids Vests un Rojs Hiberts savāca 28 punktus un 23 atlēkušās bumbas. Kopumā "Warriors" cīņā par atlēkušajām bumbām gan uzvarēja, tomēr treneris Džeksons pēc mača uzteica, ka lielie spēlētāji "Pacers" bijuši pārāki: "Viņi bija labāki. Gan cīņā par atlēkušajām bumbām, gan darbībās soda laukumā mēs neizdarījām savu darbu."

Neskatoties uz to, "Warriors" bija iespēja izraut uzvaru, ja vien trīs sekundes pirms beigām Monta Eliss driblā nepazaudētu bumbu... "Izpletāmies un devām apspēlēšanas iespēju Montam. Man bija iespēja pieprasīt minūtes pārtraukumu, bet es to neizdarīju. Bumba bija mana labākā punktu guvēja rokās. Nevēlējos, lai pretinieku pārtraukumā sagatavotu īpašu aizsardzību. Beigu beigās - mums bija 18 piespēles un 18 kļūdas. Viņi iemeta 21 punktu pēc mūsu kļūdām. Mums jābūt labākai komandai nekā esam bijusi līdz šim."

Džeksons pauda prieku par to, ka ierindā pēc savainojuma izārstēšanas atgriezies Stefans Karijs: "Viņš pieļāva pāris kļūdas, pāris reižu uzbruka bezatbildīgi, bet kopumā izskatījās labi. Par laimi viņš spēli pabeidza vesels. Mača beigās viņam bija laba iespēja [panākt izlīdzinājumu no trīspunktu līnijas]. Kopumā biju priecīgs, redzot viņa sniegumu. Ir labi, ka viņš ir atgriezies."

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2012-01-21 13:47, pirms 12 gadiem
Dīvaini vada komandu... Biedru pēc labas izspēles (tikko bloķēta metiena) noņem no trases. Nezināju ka tā dara arī ārpus Latvijas. Negrib lai pārāk labi nospēlē attiecībā pret izsalkušo melni Udoh.
Baisi skatīties cik slikti Biedrs tur izskatās... visu laiku kārto savu rotaslietu uz elkoņa, ka nevar koncentrēties spēlei un izskatās viņš ļoti bailīgs. Uzbrukumā metiens un Andža nevis domā kā iegūt reboundu bet jau met kājas pār pleciem un dodas mājās. Tas nav tas Biedrs, kuru labprāt atceros.
, 2012-01-21 14:15, pirms 12 gadiem
kopš atmeta spalvu ieziešanu ar želeju es domāju vai man rēgojas, ka andža vislaik piekārto savu banti?! izrādās tā arī ir.. kad sāks piesmiet par šo padarīšanu kas būs nākamais, stringu gumiju no pakaļas valkās ārā? būtu labāk cīnijies par vietu zem groza nevis skatītājus izklaidējis.
, 2012-01-21 15:42, pirms 12 gadiem
Biedriņš vispār ir pilnīgs mīkstais jau kuro spēli pēc kārtas baidās paprasīt bumbu, ka tik atkal nav jāmet sodiņi, nu nožēlojami profesionālam spēlētājam...
, 2012-01-21 22:46, pirms 12 gadiem
Pacers šogad izskatas ļoti labi, kā komanda, lieliska komandas spēle kā aizsardzībā tā arī uzbrukumā
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dončičs ar "triple-double" pietuvo "Mavericks" konferences finālam

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) vienas uzvaras attālumā no konferences fināla sasniegšanas nonākusi Dalasas "Mavericks" vienība, kas ar 104:92 pieveica Oklahomsitijas "Thunder". Tādējādi Džeisona Kida vadītie teksasieši sērijā panākuši rezultātu 3-2.
Evans Moblijs un Džiesons Teitums. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

"Celtics" bez Porziņģa uzvar "Cavs" un trešo gadu pēc kārtas iekļūst Austrumu finālā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro izslēgšanas turnīra kārtu pārvarējusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Austrumu pusfināla sērijas piektajā spēlē "Celtics" ar 113:98 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Sēriju Bostona noslēdza ar pārliecinošu uzvaru (4-1). Porziņģis šajā sērijā uz parketa nedevās savainojuma dēļ.