Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Cavs" zaudē "Spurs", "Lakers" pārsteidz Hjūstonu

"Cavs" zaudē "Spurs", "Lakers" pārsteidz Hjūstonu
Džeremijs Lins, Niks Jangs un Kobe Braients
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu pie septītās uzvaras jaunajā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonā tika Sanantonio "Spurs", kas viesos ar rezultātu 92:90 apspēlēja Klīvlendas "Cavaliers", savukārt Losandželosas "Lakers" negaidīti izbraukumā pieveica vienu no Rietumu konferences favorītēm Hjūstonas "Rockets" (98:92).

"Spurs" sezonu nav iesākusi ļoti pārliecinoši, bet uzvaras tik un tā krājas biežāk nekā zaudējumi. Arī viesojoties Klīvlendā, "Spurs" izcīnīja panākumu. Spēli lieliski sāka Tims Dankans, pirmajā ceturtdaļā gūstot 11 punktus, tomēr pēc pirmā puslaika vadībā bija "Cavaliers" (47:44). Trešajā ceturtdaļā viesi pārņēma vadību, bet uz brīdi un turpinājumā risinājās līdzīga cīņa.

10,5 sekundes pirms beigām Manu Džinobili pēc skaistas īsas sadarbības saņēma bumbu groza apakšā un panāca vadību, bet brīdi vēlāk pie plus divi aizmeta garām otro soda metienu. Atlikušajās sekundēs Lebrons Džeimss devās pāri laukumam, bet driblā pazaudēja bumbu. To pārtvēra Džinobili un metienu vairs neizdarīja, ļaujot "Spurs" svinēt panākumu ar rezultātu 92:90.

Uzvarētājiem Boriss Diāvs un Tims Dankans guva pa 19 punktiem katrs, Diāvam arī septiņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas, kamēr Dankans izcīnīja desmit bumbas zem groziem. "Cavaliers" rindās Andersonam Varežao 23 punkti un 11 bumbas, bet Lebronam Džeimsam šoreiz 15 punkti, deviņas piespēles un sešas bumbas.

Pie negaidīta panākuma tika Losandželosas "Lakers", kas viesojās Teksasā pie Hjūstonas "Rockets". Abas komandas tikās sezonas pirmajā spēlē, un toreiz "Rockets" viesos izcīnīja uzvaru, bet šoreiz mājiniekiem nevarēja palīdzēt Dvaits Hovards, kurš pirmajā mačā salecās ar Kobi Braientu. 36 gadus vecais Braients joprojām ir izcilā formā, to apliecinot arī šajā mačā. Minūti pirms beigām "Lakers" vēl bija iedzinējos (91:92), tad Veslijs Džonsons atņēma bumbu Džeimsam Hārdenam un ātrajā uzbrukumā atguva vadību viesiem, kas to vairs neatdeva - 98:92.

Braients guva 29 punktus, atdeva septiņas piespēles un izcīnīja piecas bumbas, bet ar "double-double" izcēlās gan Džordans Hils (16+10), gan Karloss Būzers (12+13). Mājiniekiem Hārdena kontā 24 punkti un septiņas piespēles, bet grieķu debitantam Kostam Papanikolau 19 punkti un sešas bumbas. Lietuviešu spēka uzbrucējs Donāts Motejūns guva septiņus punktus 18 nospēlētajās minūtēs.

Trīs pagarinājumi bija nepieciešami Bruklinā, kur "Nets" uzņēma Milvoki "Bucks". Jannis Antetokunmpo aizvadīja lielisku spēli, gūstot 18 punktus, izcīnot 12 bumbas, atdodot četras piespēles un pārtverot trīs bumbas, kas sekmēja "Bucks" panākumu ar 122:118. Debitants Džabari Pārkers gan ar 23 punktiem bija rezultatīvākais uzvarētāju rindās, kamēr mājiniekiem Brūks Lopezs iemeta 26 punktus un izcīnīja septiņas bumbas.

NBA regulārā sezona, 20. novembris

SpēleRezultāts
Cavaliers - Spurs90:92
Pacers - Hornets88:86
Magic - Clippers90:114
76ers - Celtics90:101
Wizards - Mavericks102:105
Nets - Bucks118:122 3P
Pistons - Suns86:88
Raptors - Grizzlies96:92
Timberwolves - Knicks115:99
Nuggets - Thunder107:100
Rockets - Lakers92:98

Slēpts komentārs: More Than a Game
, 2014-11-20 09:11, pirms 9 gadiem
Lūk jums ir Jangs ir uzvaras, super
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-20 09:34, pirms 9 gadiem
Negribas, jau teikt, ka Jangs baigi kautko dod, jo tā sakrita, jo viss tikpat labi nākamajos mačos var sagriezties ar kājām gaisā. Bet beidzot, ar Janga atnākšanu, Lakers rindās ir ir kāds bez Kobes, kas sarežģītās situācijās spēj iemest. Lakers uzvar un pārliecība aug, tas ir super. Tagad tik jāmočī ārā no bedres.
, 2014-11-20 09:35, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Bīna fani vienkārši pieliek bikses aiz priekiem par Lakers uzvaru un Reimona zāģi Spurs!
Parasti cilvēki spriež pēc tā, kā viņi paši rīkotos attiecīgajā situācijā. Ņepavezlo, ja tev no priekiem biksēs parasti kkas iekrīt.
, 2014-11-20 09:44, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Parasti cilvēki spriež pēc tā, kā viņi paši rīkotos attiecīgajā situācijā. Ņepavezlo, ja tev no priekiem biksēs parasti kkas iekrīt.
Paklau! Es pavisam mierīgi uztveru faktu, ka Cavs pakāsa un man galīgi nav nekas pret par Lakers uzvaru! Mani uzjautrina šī mērīšanās, kad kāds uzvar vai zaudē un uzreiz tiek izteiktas prognozes, spriedumi! Tāpēc arī tāds pirmais komentārs no manas puses!
Es lieliski zinu, kas bija un tagad ir Kobe, ko viņš basketbolā ir izdarījis, tāpat lieliski zinu, kas ir LeBrons. Tev te man nav nekas jāskaidro, basketbolam sekoju līdz, kad dažs labs komentētājs te vēl dzimis nebija! Un pats arī esmu nodarbojies ar šo sporta veidu!
, 2014-11-20 09:47, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Paklau! Es pavisam mierīgi uztveru faktu, ka Cavs pakāsa un man galīgi nav nekas pret par Lakers uzvaru! Mani uzjautrina šī mērīšanās, kad kāds uzvar vai zaudē un uzreiz tiek izteiktas prognozes, spriedumi! Tāpēc arī tāds pirmais komentārs no manas puses!
Es lieliski zinu, kas bija un tagad Kobe, ko viņš basketbolā ir izdarījis, tāpat lieliski zinu, kas ir LeBrons. Tev te man nav nekas jāskaidro, basketbolam sekoju līdz, kad dažs labs komentētājs te vēl dzimis nebija! Un pats arī esmu nodarbojies ar šo sporta veidu!
Manuprāt tas ir tikai normāli, ja izsaka kkādas prognozes vai spriedumus. Nav par ko, tur ierēkt. Man gan vairāk fascinē LBJ faneļi, kuri vēlaizvien strīdās pret Kobi, itkā viņš būtu tas, kurš apdraudētu viņu mīluļa statusu kā līgas labākajam spēlētājam. Kautgan reali, LBJ konkurents šobrīd ir savainots.
, 2014-11-20 09:49, pirms 9 gadiem
Cerams Leikeri būs atguvušies.
, 2014-11-20 10:02, pirms 9 gadiem
Neredzu nekādu iemeslu, kapēc lai Lakers bez gala censtos. PO viņiem nespīd nekā, tur pat nav vērts sapņot. Ja viņi dabūs 6+ vietu draftā, tad izvēle aiziet uz Suns. Ja 1-5, tad paliek pašiem. Viennozīmīgi "jācīnas" par 1-5. Vēljoprojām domāju ka Rockets bilance ir pārspīlēta un balstās uz daudzajām vieglajām spēlēm.
, 2014-11-20 10:12, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Neredzu nekādu iemeslu, kapēc lai Lakers bez gala censtos. PO viņiem nespīd nekā, tur pat nav vērts sapņot. Ja viņi dabūs 6+ vietu draftā, tad izvēle aiziet uz Suns. Ja 1-5, tad paliek pašiem. Viennozīmīgi "jācīnas" par 1-5. Vēljoprojām domāju ka Rockets bilance ir pārspīlēta un balstās uz daudzajām vieglajām spēlēm.
Neaizmirsti, ka Lakers cenšas, jo tur viena ielene apsolīja izdarīt labus darbus, ja dabūs 47 uzvaras!
, 2014-11-20 10:12, pirms 9 gadiem
Lai nu kā arī būtu LAL parādīja, ka var spēlēt ar šo sastāvu. Jangs ir tas spēlētājs, atskaitot kobi, kurš var uz sevi paņemt spēli, un apdraudēt ar metienu vai caurgajienu no ārējās līnijas, jo lidz šim bez Kobes neviens nebija spējīgs.
, 2014-11-20 10:44, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Negribas, jau teikt, ka Jangs baigi kautko dod, jo tā sakrita, jo viss tikpat labi nākamajos mačos var sagriezties ar kājām gaisā. Bet beidzot, ar Janga atnākšanu, Lakers rindās ir ir kāds bez Kobes, kas sarežģītās situācijās spēj iemest. Lakers uzvar un pārliecība aug, tas ir super. Tagad tik jāmočī ārā no bedres.
Nu nevar jau arī teikt,ka neko nedod,jo tomēr ir jūtams pienesums uzbrukumā. Kā jau teicu vakar,uz uzvarām katrā spēlē,protams,nevajadzētu cerēt,bet uz labāku sniegumu gan.
, 2014-11-20 10:45, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Manuprāt tas ir tikai normāli, ja izsaka kkādas prognozes vai spriedumus. Nav par ko, tur ierēkt. Man gan vairāk fascinē LBJ faneļi, kuri vēlaizvien strīdās pret Kobi, itkā viņš būtu tas, kurš apdraudētu viņu mīluļa statusu kā līgas labākajam spēlētājam. Kautgan reali, LBJ konkurents šobrīd ir savainots.
Jā, K.D ir savainots, tāpat kā D.Rose. Bet tā arī ir šīs spēles sastāvdaļa. Saka jau, ka visu traumu, nu vismaz dažu, pamatā ir vāja/slikta fiziskā sagatavotība, tam var daļēji piekrist un nepiekrist. Es vairāk teiktu, ka tā ir koncentrēšanās un lietām, kurām sevi pakļauj. Mesties pa galvu un kaklu - jeb tomēr izvērtēt situāciju. LBJ pagaidām šajā jomā ir "zvērs", jo spējis visas lielās slodzes izvilkt bez nopietnām traumām. Un to arī novēlu visiem spēlētājiem, pēc iespējas mazāk iedzīvoties nopietnās traumās!
Tā saucamie faneļi bija, ir un būs! Mans viedoklis vienmēr ir bijis, ka Kobe ir pārāk individuāls spēlētājs. Un tas, ka es tā domāju, nenozīmē, ka tāpēc noniecinu šī spēlētāja talantu vai meistarību. Katram ir savas vājās un stiprās puses, tāpēc nav jēga visu laiku salīdzināt, kurš par kuru labāks. Lielos vilcienos - tā ir komandas spēle ar atsevišķu spēlētāju izcelšanos.
Par piemēru paņem to pašu M.J. Pat viņš ar savu milzīgo talantu netika ļoti tālu ar Bulls pirmajās sezonās. NBA ienāca 1984. gadā, bet pirmais fināls 1990-91 gada sezonā.
, 2014-11-20 10:54, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Nu nevar jau arī teikt,ka neko nedod,jo tomēr ir jūtams pienesums uzbrukumā. Kā jau teicu vakar,uz uzvarām katrā spēlē,protams,nevajadzētu cerēt,bet uz labāku sniegumu gan.
Nē, tu mani pārprati. Dod viņš daudz, bet negribas apgalvot, ka tik daudz, lai Lakers pēkšņi sāktu vinnēt visus un visur. Jo tikpat labi, var sākties atkal zaudējumi .... Jāskatās kā būs, un jācer, ka visi būs veseli un varēs kapāt LAL.
, 2014-11-20 10:57, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Jā, K.D ir savainots, tāpat kā D.Rose. Bet tā arī ir šīs spēles sastāvdaļa. Saka jau, ka visu traumu, nu vismaz dažu, pamatā ir vāja/slikta fiziskā sagatavotība, tam var daļēji piekrist un nepiekrist. Es vairāk teiktu, ka tā ir koncentrēšanās un lietām, kurām sevi pakļauj. Mesties pa galvu un kaklu - jeb tomēr izvērtēt situāciju. LBJ pagaidām šajā jomā ir "zvērs", jo spējis visas lielās slodzes izvilkt bez nopietnām traumām. Un to arī novēlu visiem spēlētājiem, pēc iespējas mazāk iedzīvoties nopietnās traumās!
Tā saucamie faneļi bija, ir un būs! Mans viedoklis vienmēr ir bijis, ka Kobe ir pārāk individuāls spēlētājs. Un tas, ka es tā domāju, nenozīmē, ka tāpēc noniecinu šī spēlētāja talantu vai meistarību. Katram ir savas vājās un stiprās puses, tāpēc nav jēga visu laiku salīdzināt, kurš par kuru labāks. Lielos vilcienos - tā ir komandas spēle ar atsevišķu spēlētāju izcelšanos.
Par piemēru paņem to pašu M.J. Pat viņš ar savu milzīgo talantu netika ļoti tālu ar Bulls pirmajās sezonās. NBA ienāca 1984. gadā, bet pirmais fināls 1990-91 gada sezonā.
Protams, ka Kobe ir uz metieniem tendēts spēlētājs. Kādam arī jābūt skorerim. Un teikt, ka nepareizi arī nevar. Jo diezvai būdams nesavtīgāks viņš būtu ticis pie vairāk gredzeniem.
, 2014-11-20 11:01, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Protams, ka Kobe ir uz metieniem tendēts spēlētājs. Kādam arī jābūt skorerim. Un teikt, ka nepareizi arī nevar. Jo diezvai būdams nesavtīgāks viņš būtu ticis pie vairāk gredzeniem.
kas būtu, ja būtu, bet baskets ir komandas spēle. Laba piespēle ir labāk par daudz izmestiem metieniem. Kobe tak māk piespēlēt.
, 2014-11-20 11:08, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Protams, ka Kobe ir uz metieniem tendēts spēlētājs. Kādam arī jābūt skorerim. Un teikt, ka nepareizi arī nevar. Jo diezvai būdams nesavtīgāks viņš būtu ticis pie vairāk gredzeniem.
Tieši tāpēc tā ir gaumes lieta, man piemēram LBJ patīk tas, ka uzvelkot uz sevi divus sedzējus, viņš bieži atdos elegantu piespēli brīvajam spēlētājam, bet Kobe 80 vai 90% gadījumu liks pāri divu sedzēju rokām sarežģītu fade away. Ja jau iemet, skaisti izskatās, bet tā vairs nav komandas spēle, tā ir individuālo iemaņu demonstrēšana. Protams, ir situācijas, kad savādāk nevar. Un ar šo nesaku, ka LBJ nekad nav spēlējis individuāli, protams, ka ir. Tik viņš, manuprāt, ir vairāk tendēts uz komandu.
, 2014-11-20 11:09, pirms 9 gadiem
Mandaliina rakstīja: kas būtu, ja būtu, bet baskets ir komandas spēle. Laba piespēle ir labāk par daudz izmestiem metieniem. Kobe tak māk piespēlēt.
Bet pēc labas piespēles vēl ir jāiemet. Piespēle ir laba tikai tad, ja esi atradīs zem groza brīvu spēlētāju. Pārejās piespēles uz brīviem 3p, tāliem 2p ir labas tikai tad, ja komandasbiedrs nepieviļ.

Labi ir arī gūt 2p. Daudzi uzskata, ja Kobe sāks dalīties ar bumbu, būs labāk. Bet vēl arī tiem citiem ir jāiemet pēc šīs piespēles. Piespēle bez puntiem neskaitās piespēle.

Un nav jau arī tā, ka viņš nepiespēlē, tas viss ir tik ļoti pārspilēts. Ja ir brīvs, tad piespēle sekos.
, 2014-11-20 11:12, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Tieši tāpēc tā ir gaumes lieta, man piemēram LBJ patīk tas, ka uzvelkot uz sevi divus sedzējus, viņš bieži atdos elegantu piespēli brīvajam spēlētājam, bet Kobe 80 vai 90% gadījumu liks pāri divu sedzēju rokām sarežģītu fade away. Ja jau iemet, skaisti izskatās, bet tā vairs nav komandas spēle, tā ir individuālo iemaņu demonstrēšana. Protams, ir situācijas, kad savādāk nevar. Un ar šo nesaku, ka LBJ nekad nav spēlējis individuāli, protams, ka ir. Tik viņš, manuprāt, ir vairāk tendēts uz komandu.
Nūū, tas ir tik stiepjams jēdziens. Kad Kobe met pāri 2 pretinieku rokām? Nejau visu spēli, tā nekad nav bijis. Tās ir atsevišķas epizodes, kuras daudziem patīk izcelt. Tās epizodes ir tikai tad, ja uzbrukums iet uz beigām vai spēles liktenis ir atkarīgs no viena metiena. Kur Kobe ir labākais šajā aspektā vēlaizvien NBA.
, 2014-11-20 11:38, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Tieši tāpēc tā ir gaumes lieta, man piemēram LBJ patīk tas, ka uzvelkot uz sevi divus sedzējus, viņš bieži atdos elegantu piespēli brīvajam spēlētājam, bet Kobe 80 vai 90% gadījumu liks pāri divu sedzēju rokām sarežģītu fade away. Ja jau iemet, skaisti izskatās, bet tā vairs nav komandas spēle, tā ir individuālo iemaņu demonstrēšana. Protams, ir situācijas, kad savādāk nevar. Un ar šo nesaku, ka LBJ nekad nav spēlējis individuāli, protams, ka ir. Tik viņš, manuprāt, ir vairāk tendēts uz komandu.
Man patīk šie komentāri par Braienta metieniem "pāri divu sedzēju rokām" Ja priekšstatu par Kobi kā basketbolistu veido no 10 gadus seniem interneta mītiem, tad tik pat labi priekšstatu par igauņiem var veidot pēc anekdotēm

Džeims ir vairāk tendēts uz komandu? Muļķības! Gan Kobe, gan Lebrons abi grib parādīt sevi kā visu laiku labākie. Tu vispār zini, kas Lebronam ir uz muguras uztetovēts? Tas, ka Džeims vairāk piespēlē, bet Kobe metienus izdara pats ir tādēļ, ka abi (loģiski) spēlē uz savām stiprajām pusēm un nekas vairāk!

Starpcitu, saki, ko gribi par Kobi un komandas biedriem, bet Lebrons reizēm var izmest presē tādas bombas, kuras 30 gadu vecumā jau vajadzētu prast paturēt pie sevis. Ko vērts vien bija nesenā spēle, kurā viņš 2. puslaikā realizēja 1 no 9 metieniem un pieļāva entās kļūdas, bet pēc spēles zaudējumu vainoja uz to, ka viņa prombūtnes laikā Cavs esot ieguvuši zaudētāju mentalitāti Es nesaku, ka Kobe baigi piesegtu savus komandas biedrus mēdijos, bet nu tādas strelkas viņš nekad nav mētājis
, 2014-11-20 11:54, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Tieši tāpēc tā ir gaumes lieta, man piemēram LBJ patīk tas, ka uzvelkot uz sevi divus sedzējus, viņš bieži atdos elegantu piespēli brīvajam spēlētājam, bet Kobe 80 vai 90% gadījumu liks pāri divu sedzēju rokām sarežģītu fade away. Ja jau iemet, skaisti izskatās, bet tā vairs nav komandas spēle, tā ir individuālo iemaņu demonstrēšana. Protams, ir situācijas, kad savādāk nevar. Un ar šo nesaku, ka LBJ nekad nav spēlējis individuāli, protams, ka ir. Tik viņš, manuprāt, ir vairāk tendēts uz komandu.
Un, STARPCITU! Kobe ir ļoti nenovērtēts piespēlētājs. Viņš karejras laikā ir atdevis vidēja 5 rez. piespēles spēlē un šosezon pakāpsies uz top 30 līgas vēsturē pēc šī rādītāja.

Piemēram Dveins Veids, kuram "savtīguma birka" nekad netiek lipināta klāt, vidēji spēlē ir atdevis par 0.5 piespēlēm MAZĀK nekā Kobe.

Tas tikai parāda to, cik daudz no šiem stereotipiem nav pamatojuma. Basketbola faniem vēljoprojām atmiņā ir iespiedies laiks starp Šaku un Gasolu, kad Kobe dalīja laukumu ar tādiem "lielmeistariem" kā Smušs Pārkers, Slava Medveģenko, Kvame Brauns un Lūks Valtons Tad tika ne tikai mests pāri diviem sedzējiem, bet arī pārtvertas komandas biedru piespēles un kas tik vēl nē. Bet kopš tā laika ir teju 10 gadi pagājuši...Jādzīvo tālāk
, 2014-11-20 12:02, pirms 9 gadiem
quick rakstīja: Un, STARPCITU! Kobe ir ļoti nenovērtēts piespēlētājs. Viņš karejras laikā ir atdevis vidēja 5 rez. piespēles spēlē un šosezon pakāpsies uz top 30 līgas vēsturē pēc šī rādītāja.

Piemēram Dveins Veids, kuram "savtīguma birka" nekad netiek lipināta klāt, vidēji spēlē ir atdevis par 0.5 piespēlēm MAZĀK nekā Kobe.

Tas tikai parāda to, cik daudz no šiem stereotipiem nav pamatojuma. Basketbola faniem vēljoprojām atmiņā ir iespiedies laiks starp Šaku un Gasolu, kad Kobe dalīja laukumu ar tādiem "lielmeistariem" kā Smušs Pārkers, Slava Medveģenko, Kvame Brauns un Lūks Valtons Tad tika ne tikai mests pāri diviem sedzējiem, bet arī pārtvertas komandas biedru piespēles un kas tik vēl nē. Bet kopš tā laika ir teju 10 gadi pagājuši...Jādzīvo tālāk
Es teiktu tā, ka Kobem pārmet un pārmetīs, pēc tam pārmetīs naķamajam tādam līderim a tādu ego un mentalitāti.
MJ arī to pašu visu pārmeta...
Kobe ir pie jebkādas spēles ir komandas motors un līderis. Tā pat kā biznesā mēdz būt dažāda veida līderi/vadītāji. tāpat basketbolā.
Kobe visiem ies pa priekšu, metīs, dalīs piespēles, bet ja vajadzēs, tad tieši viņš emtīs un tieši viņš uzņems kritiku par to, ka neiemeta.
LBJ Heat sastāvā engāja papriekšu komandai bet gāja kopā ar komandu. Un tā ir viņa uzvaras atslēga, pastiprināt komandu, veidot viņus labākus no iekšienes stumjot, nevis velkot aiz sevis... Kobe velk aiz sevis... Kurš ir labāks variants?
Spriež katrs pats pēc saviem ieskatiem, rezultātu dod abi, kā redzams.
, 2014-11-20 12:09, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Es teiktu tā, ka Kobem pārmet un pārmetīs, pēc tam pārmetīs naķamajam tādam līderim a tādu ego un mentalitāti.
MJ arī to pašu visu pārmeta...
Kobe ir pie jebkādas spēles ir komandas motors un līderis. Tā pat kā biznesā mēdz būt dažāda veida līderi/vadītāji. tāpat basketbolā.
Kobe visiem ies pa priekšu, metīs, dalīs piespēles, bet ja vajadzēs, tad tieši viņš emtīs un tieši viņš uzņems kritiku par to, ka neiemeta.
LBJ Heat sastāvā engāja papriekšu komandai bet gāja kopā ar komandu. Un tā ir viņa uzvaras atslēga, pastiprināt komandu, veidot viņus labākus no iekšienes stumjot, nevis velkot aiz sevis... Kobe velk aiz sevis... Kurš ir labāks variants?
Spriež katrs pats pēc saviem ieskatiem, rezultātu dod abi, kā redzams.
Nu un kā tad bija labāk tam pašiem Heat? Pirms Lebrons sāka ņemt spēli uz sevi 2012ajā pret Celtics, gāja kā pa celmiem. Tāpat kā Kobi (ja pat ne vairāk) Lebronu, viens pret viens, šobrīd neviens nevar īsti apturēt un, manuprāt, uz to viņam būtu jāspēlē. Nevis jā*iršās kā tagad ar Cavs, mēģinot krāt triple double katrā spēlē, un reizēm savācot vairāk kļūdas nekā iemestus grozus otrajā puslaikā. Bet nu labi, tas laikam ir basketbola filozofijas jautājums.
, 2014-11-20 12:17, pirms 9 gadiem
Nav tīri tā, ka Kobe arī grib visu kritiku uzņemt uz sevis. Jo tikko bija izteicies - When we win, its on US. When we lose, its on ME.
, 2014-11-20 12:28, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nav tīri tā, ka Kobe arī grib visu kritiku uzņemt uz sevis. Jo tikko bija izteicies - When we win, its on US. When we lose, its on ME.
Nē, tā noteikti nav. Bet es nevaru iedomāties, ka viņš kādreiz mētātu strelkas pēc zaudējuma, kurā pats ir nospēlējis sūdīgi.
, 2014-11-20 12:37, pirms 9 gadiem
quick rakstīja: Nu un kā tad bija labāk tam pašiem Heat? Pirms Lebrons sāka ņemt spēli uz sevi 2012ajā pret Celtics, gāja kā pa celmiem. Tāpat kā Kobi (ja pat ne vairāk) Lebronu, viens pret viens, šobrīd neviens nevar īsti apturēt un, manuprāt, uz to viņam būtu jāspēlē. Nevis jā*iršās kā tagad ar Cavs, mēģinot krāt triple double katrā spēlē, un reizēm savācot vairāk kļūdas nekā iemestus grozus otrajā puslaikā. Bet nu labi, tas laikam ir basketbola filozofijas jautājums.
Es atceros 2006. gadu, kad Veids uz saviem pleciem iznesa titulu... Tā, kā to būtu arī Kobe izdarījis.
LBJ atnesa? Jā, protams atnesa, bet kā komanda, ne kā izcils indivisuālists. 2. (3.) titulu atnesa Bošs ar Alenu
TAs nekas, ka 7. spēlē LBJ visu salika pa plauktiņiem un pirms tam 6. spēlē ielika svarīgu truli...
Tad nu... kā jau teicu, spriež katrs pats...
, 2014-11-20 12:43, pirms 9 gadiem
Protams, protams. Veidam nebija ne Šaks, ne Viliams, ne Volkers. Vispār viens pats Veids spēlēja laukumā.
, 2014-11-20 12:55, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Es atceros 2006. gadu, kad Veids uz saviem pleciem iznesa titulu... Tā, kā to būtu arī Kobe izdarījis.
LBJ atnesa? Jā, protams atnesa, bet kā komanda, ne kā izcils indivisuālists. 2. (3.) titulu atnesa Bošs ar Alenu
TAs nekas, ka 7. spēlē LBJ visu salika pa plauktiņiem un pirms tam 6. spēlē ielika svarīgu truli...
Tad nu... kā jau teicu, spriež katrs pats...
Dēļ 2006. gada fināla man Veids besīs līdz mūža galam. Es uzskatu, ka tieši ar to sākās debīlā pietiesāšana spēlētājiem, kas vnk skrien virsū centriem zem groza. Sterns, cerībā sameklēt jaunu MJ, ir faktiski izņēmis centrus no spēles. Cik soda metienus/spēlē togad Veidam iedeva? Tagad protams tā ir norma. Tas pats Hārdens ir izcils šajā elementā, šonakt pret LAL, gan skaisti izgāzās autā pēc kārtējā mēģinājuma, kad beidzot nenosvilpa viņam par labu

Heat 2012. gadā pat līdz finālam nebūtu tikuši, ja Lebrons nebūtu sācis plosīties 6. un 7. spēlē pret Celtics
, 2014-11-20 12:59, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Protams, protams. Veidam nebija ne Šaks, ne Viliams, ne Volkers. Vispār viens pats Veids spēlēja laukumā.
Protams D.Wade bija tad līderis, bet pareizi jau pateici - pārējos piemirsa nosaukt! Kā piemēram: U.Haslem, G.Payton, A.Walker, J.Williams, S.O'Neal, A.Mourning u. c.
, 2014-11-20 13:02, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Protams, protams. Veidam nebija ne Šaks, ne Viliams, ne Volkers. Vispār viens pats Veids spēlēja laukumā.

Un pasaki, tikai, ka viņš nebija tā čempiona titula MVP tā vistiešākajā nozīmē
Loģiski, ka tā komanda bija varena. Mornings arī ielika savu pamatu, tāpat kā Šaks, groza apakša bija varena, bet slavas norietā...
Tajā finālā Veids bija izcils 34 punkti 7,8 bumbas, 3,8 piespēles, 2,7 pārtvertās, 1 (! aizsargam) bloks... principā stabili labākais, piespēles vairāk bija tikai Viliamsam un bumba Šakam, pārējos viņš vnk statistiski izģērbj...
Bija, bija, Heat laba komanda, bet nu CVeids te pēc labākiem MJ un Kobes paraugiem iznesa titulu.
, 2014-11-20 13:06, pirms 9 gadiem
quick rakstīja: Dēļ 2006. gada fināla man Veids besīs līdz mūža galam. Es uzskatu, ka tieši ar to sākās debīlā pietiesāšana spēlētājiem, kas vnk skrien virsū centriem zem groza. Sterns, cerībā sameklēt jaunu MJ, ir faktiski izņēmis centrus no spēles. Cik soda metienus/spēlē togad Veidam iedeva? Tagad protams tā ir norma. Tas pats Hārdens ir izcils šajā elementā, šonakt pret LAL, gan skaisti izgāzās autā pēc kārtējā mēģinājuma, kad beidzot nenosvilpa viņam par labu

Heat 2012. gadā pat līdz finālam nebūtu tikuši, ja Lebrons nebūtu sācis plosīties 6. un 7. spēlē pret Celtics
15 soda metieni pa spēli - uzbrūkošajam aizsarham tā ir norma..
Jā, šodien... bet ne jau 2006 tas sākās, to atceros jau sen, Aiversons tā vien tikai punktus guva
Un tapēc jau ir tagad tas pusaplis, lai tā nebūtu
, 2014-11-20 13:12, pirms 9 gadiem
Ja tā padomā,nekas jau nav mainījies Lakers spēlē. 40% no spēles, Kobem vēl sliktāk. Šajā spēlē labāka aizsardzība un viss. Tāpat Hjūstonai neveiksmīgs mačs, spēle bez Hovarda (komandas sastāvs neizskatās diezko spēcīgāks par Lakers) Ar šādu spēli rietumos playoff neredzēt. Lins vispār neder šai komandai. Spēcīgs aizsardzības PG ir vajadzīgs. Žēl Beverlija nav Lakeriem. Tad vēl būzera vietā kādu PF ar nesliktu defu un labu metienu no točkām. Tad tā būtu Playoff komanda. Bez Kobes tagad tur ir kāds kurš prot defā spēlēt???
, 2014-11-20 13:18, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja:
Un pasaki, tikai, ka viņš nebija tā čempiona titula MVP tā vistiešākajā nozīmē
Loģiski, ka tā komanda bija varena. Mornings arī ielika savu pamatu, tāpat kā Šaks, groza apakša bija varena, bet slavas norietā...
Tajā finālā Veids bija izcils 34 punkti 7,8 bumbas, 3,8 piespēles, 2,7 pārtvertās, 1 (! aizsargam) bloks... principā stabili labākais, piespēles vairāk bija tikai Viliamsam un bumba Šakam, pārējos viņš vnk statistiski izģērbj...
Bija, bija, Heat laba komanda, bet nu CVeids te pēc labākiem MJ un Kobes paraugiem iznesa titulu.
Ha... nu tad ko tu teici, ka Lebrons ar komandu vinnēja iekš MIA? Vai tad viņš tur nebija acīmredzams MVP galvas tiesu pārāks par visiem?!?!
, 2014-11-20 13:25, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Neaizmirsti, ka Lakers cenšas, jo tur viena ielene apsolīja izdarīt labus darbus, ja dabūs 47 uzvaras!
š'vaka motivācija, ielene nebija pārāk glīta un piedāvāja tikai paņemt aiz vaiga!!!!!
, 2014-11-20 13:34, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ha... nu tad ko tu teici, ka Lebrons ar komandu vinnēja iekš MIA? Vai tad viņš tur nebija acīmredzams MVP galvas tiesu pārāks par visiem?!?!
Laikam nesaprati to domu...
Mana ideja bija, ka ja Kobe vinnē, tad visi atceras, kā Kobe gāja, meta vilka, bet LBJ gadījumā 2013. gadā uzvaru atnesa Bošs ar Alenu izglābjot zaudētu spēli..
Protams, ka LBJ bija līderis, turklāt arī statsitiski principā labākais... Un arī bez viņa 6. spēlē nebūtu jēgas no Alena centieniem, viņš aizsāka pēdējo spurtu.
Bet vai viņu cilveķi atceras, kā spēcīgu indivisuālistu, kurš iznesa uz saviem pleciem/ Es vismaz ne, man viņš vienmeŗ asociējies ar tādu slēpto līderi, kurš ir, kurš būs, bet viņam vajag komandu... Arī Kobem vajag, bet viņš vienmeŗ ir visu laiku priekšgalā...
TAd nu tas, ko gribēju teikt, ak labi ir abi varianti, bet katru uztver un saredz savādāk... Lai gan abi dara abus darbus (arī Kobe piespēlē)
Tairīzs Halibērtons priecīgs par uzvaru. Foto. AFP. Scanpix

Halibērtonam triple-double un uzvaras metiens, Dončičam panākumā 22+10+9

Nacionālā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas kārtējas izslēgšanas turnīra spēles. Indianas "Pacers" pagarinājumā ar 121:118 pārspēja Milvoki "Bucks", savukārt Dalasas "Mavericks" uzvarēja pirmo spēli savā laukumā pret Losandželosas "Clippers" (101:90), izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.