Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Gordonam jau apsolīts līgums ar "Pistons"?

Gordonam jau apsolīts līgums ar "Pistons"?
Bens Gordons
Foto: GETTY IMAGES

Kā ziņo dažādi Ziemeļamerikas mediji, tad, iespējams, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Detroitas "Pistons" jau ir apsolījuši līgumu Benam Grodonam.

Kā vēsta dažādi neatkarīgi avoti, tad pašreizējā Čikāgas "Bulls" aizsarga Bena Gordona aģentam Detroitas "Pistons" jau ir apsolījusi, ka jau 1. jūlijā noslēgs ar viņa klientu līgumu. Līguma termiņš pašlaik netiek nosaukts, taču kā baumo, tie varētu būt 11 miljoni ASV dolāru sezonā.

Taču pats sportists, atbildot uz "Chicago Tribune" jautājumu šai sakarā, noliedza šādas norunas esamību: "Ziniet, līdz 1. jūlijam nemaz nedrīkst būt nekādas sarunas par jaunajiem līgumiem. Īstenībā es pats nezinu kas notiek, taču dzīve mani ir iemācījusi, ka NBA var kaut ko runāt tikai tad, kad līgums ir patiešām noslēgts. Atnāciet pie manis 1. jūlijā, jo man pašam ir interesanti uzzināt kā viss šis beigsies. Protams, es arī ļoti gribētu ilgtermiņa līgumu."

Atgādināsim, ka aizvadītājā sezonā Gordons aizvadīja visas 82 spēles, vidēji spēlē guva 20.7 punktus, izdarīja 3.4 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 3.7 atlekušās bumbas, bet trīspunktu metienos viņam bija 41% precizitāte.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com


, 2009-06-18 14:39, pirms 15 gadiem
Nekas cits neatliek kā tēlot muļķīti ja jau nedrīkst runāt par līgumiem?
Vai nu tiešām baumas.
, 2009-06-18 17:04, pirms 15 gadiem
nez es gribu lai viņš pārceļas uz citu komandu jo gribētos, lai pēc nākamās sezonas Čikāga dabūtu Wade, bet Gordonam Pistons diez vai ir īstā vieta zinot kā šai komandai gāja sezonas beigās
, 2009-06-18 17:09, pirms 15 gadiem
autins rakstīja: nez es gribu lai viņš pārceļas uz citu komandu jo gribētos, lai pēc nākamās sezonas Čikāga dabūtu Wade, bet Gordonam Pistons diez vai ir īstā vieta zinot kā šai komandai gāja sezonas beigās
Kas tev liek domāt ka viņi grib Veidu? Tas viens raksts, kas ir kautkā pieņemums, ka iespējams tā varētu būt un kāds kko ir teicis kādreiz?
, 2009-06-18 18:27, pirms 15 gadiem
autins rakstīja: nez es gribu lai viņš pārceļas uz citu komandu jo gribētos, lai pēc nākamās sezonas Čikāga dabūtu Wade, bet Gordonam Pistons diez vai ir īstā vieta zinot kā šai komandai gāja sezonas beigās
Pats Wade kaut kur nesen lasīju teica, ka grib palikt Heat vēl ilgu laiku. Un Heat vēlas to pašu.
, 2009-06-18 19:02, pirms 15 gadiem
hypnoss66 rakstīja: vnk cenšās sev cenu uzsist......
visi nav kā Šķēle
, 2009-06-18 22:59, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Kas tev liek domāt ka viņi grib Veidu? Tas viens raksts, kas ir kautkā pieņemums, ka iespējams tā varētu būt un kāds kko ir teicis kādreiz?
Viņš laikam grib, lai Čikāgā ir kāds jordan veidīgais
, 2009-06-19 15:30, pirms 15 gadiem
pistol rakstīja: Viņš laikam grib, lai Čikāgā ir kāds jordan veidīgais
Jordan veidīgais? Jordan veidīgais ir tikai un vienīgi pats Jordans!
, 2009-06-19 15:57, pirms 15 gadiem
Kapono rakstīja: Jordan veidīgais? Jordan veidīgais ir tikai un vienīgi pats Jordans!
Jordan veidīgais. Ak dievs. Neesi dzirdējis par tādu alus veidīgo Optimas līnijas alu? Tas pats ir ar Jordanu.
, 2009-06-19 20:19, pirms 15 gadiem
pistol rakstīja: Jordan veidīgais. Ak dievs. Neesi dzirdējis par tādu alus veidīgo Optimas līnijas alu? Tas pats ir ar Jordanu.
Tad jau pilna līga ar Jordana veidīgajiem un pats Jordans nekas unikāls arī nav
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.