Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Par rekordsummu izsolē pārdotas Džordana 1985. gada sporta kurpes

Par rekordsummu izsolē pārdotas Džordana 1985. gada sporta kurpes
Foto: Sotheby s VIA REUTES/Scanpix

Interneta izsolē par 560 tūkstošiem dolāru pārdotas basketbola leģendas Maikla Džordana sporta kurpes, kuras viņš izmantoja savā NBA debijas sezonā.

Līdz šim dārgākās sporta kurpes pasaulē bija „Nike” 1972. gada „Moon Shoes”, kuru pāris iepriekšējā gadā tika pārdots par 437 tūkstošiem dolāru. Šis rekords tagad labots, pārdodot Maikla Džordana basketbola kurpes, uz kurām ir viņa autogrāfs un ar kurām viņš spēlēja savā NBA debijas sezonā.

Britu mediji vēsta, ka izsoles rīkotāji bija plānojuši, ka „Nike Air Jordan 1” kurpju pāris varētu ienest līdz 150 tūkstošiem dolāru, taču izsolē par tām sasolīti 560 tūkstoši. Džordana sporta kurpes izsolīja Džordans Gellers, kurš Lasvegasā bija atvēris sporta kurpju muzeju.

Izsoles laiks sakrita ar Džordana dokumentālās filmas „Pēdējā deja” pēdējo sēriju iznākšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/basketbal...


Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.