Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Porziņģis: "Vēl neesam pārbaudīti, bet tas ir tikai laika jautājums"

Porziņģis: "Vēl neesam pārbaudīti, bet tas ir tikai laika jautājums"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sport/Scanpix

Latvijas sporta lielākā zvaigzne Kristaps Porziņģis atklājis, ka pagaidām viņam vēl tests uz "Covid-19" vīrusu nav veikts, bet tas, visticamāk, tikšot veikts šīs nedēļas laikā.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem noteikts stingrs pašizolēšanās režīms. Ņemot vērā vairāku basketbolistu saslimšanu ar vīrusu, visiem basketbolistiem divas nedēļas jāpavada mājas režīmā. Dalasas "Mavericks" centra spēlētājs Kristaps Porziņģis sarunā ar raidījuma "Hattrick" vadītāju Armandu Puči atklāja, ka viņam koronvīrusa tests vēl nav veikts, taču šīs nedēļas laikā, visticamāk, visi NBA basketbolisti tikšot notestēti.

Porziņģis arī pastāstīja, ka teorētiski basketbolistiem pastāv iespēja doties uz komandas treniņu kompleksu, taču pirms tam esot jāveic veselības pārbaude un jāsagaida negatīvi "Covid-19" testa rezultāti, lai varētu doties uz treniņu zāli, kurā tik un tā jāievērojot distancēšanās no citiem spēlētājiem un personāla.

Arī potenciālā komandas fizioterapeitu un medicīnas personāla pieejamība NBA spēlētājiem ir apgrūtināta. Vairāk par savu laiku pašizolācijā Porziņģis pastāstīs ši vakara "Hattrick" raidījumā pulksten 21:05.


, 2020-03-18 22:34, pirms 4 gadiem
MAn ir divas problēmas pret autoru, viens, "centra spēlētājs", lai gan KP spēlē bieži arī PF pozīcijā, un otrs, LV sporta lielākā zvaigzne, lai gan LV gada sportista titulu viņš šogad neieguva (pat nebija nominēts), un ir mums pietiekami līdzvērtīgas zvaigznes arī, piemēram, sieviešu tenisā vai kaut vai, Stupelis motokrosā. Iespējams, varētu teikt, slavenākā zvaigzne, bet "lielākā" pašlaik vēl īsti nekorekti lietot (imho)
, 2020-03-19 03:38, pirms 4 gadiem
vf rakstīja: MAn ir divas problēmas pret autoru, viens, "centra spēlētājs", lai gan KP spēlē bieži arī PF pozīcijā, un otrs, LV sporta lielākā zvaigzne, lai gan LV gada sportista titulu viņš šogad neieguva (pat nebija nominēts), un ir mums pietiekami līdzvērtīgas zvaigznes arī, piemēram, sieviešu tenisā vai kaut vai, Stupelis motokrosā. Iespējams, varētu teikt, slavenākā zvaigzne, bet "lielākā" pašlaik vēl īsti nekorekti lietot (imho)
Termins "lielākā zvaigzne" ir tieši popularitātes apzīmējums.

Bet otrkārt, kas ir ar to Stupeli motokrosā??? kur Tu viņu gribi piebāzt? Līdzvērtīgu Porziņģim kvalitātē vai popularitātē?
, 2020-03-19 20:50, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Termins "lielākā zvaigzne" ir tieši popularitātes apzīmējums.

Bet otrkārt, kas ir ar to Stupeli motokrosā??? kur Tu viņu gribi piebāzt? Līdzvērtīgu Porziņģim kvalitātē vai popularitātē?
Ja Latvijai būtu Pasaules šaha čempions, tad Tu Porziņģi, kas pat netika iebalsots All Star spēlē šogad, sauktu par lielāko Latvijas sporta zvaigzni, tikai tāpēc, ka NBA ir 100000 reižu lielāka auditorija nekā šaham? (šahs piemēra pēc protams!)
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.