Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Heat" pagarina līgumu ar Bīzliju līdz sezonas beigām

"Heat" pagarina līgumu ar Bīzliju līdz sezonas beigām
Maikls Bīzlijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" vadība nolēmusi paturēt komandā līdz sezonas beigām Maiklu Bizliju, kurš sezonas pirmo daļu pavadīja Ķīnā.

Pirms šīs sezonas Bīzlijs parakstīja līgumu ar Šanhajas "Sharks" un Ķīnas Basketbola Asociācijā (CBA) vidēji mačā guva 28,6 punktus, izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas,atdeva 5,2 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,9 bumbas. "Sharks" gan neiekļuva izslēgšanas turnīrā, un Bīzlijs februāra beigās atgriezās ASV, parakstot desmit dienu līgumu ar "Heat". 8. martā spēlētājs tika pie otrā desmit dienu līguma, un tagad klubs nolēmis paturēt spēlētāju līdz sezonas beigām.

26 gadus vecais Bīzlijs līdz šim aizvadījis desmit spēles, vidēji 22,9 minūtēs guvis 9,5 punktus un izcīnījis 3,9 atlēkušās bumbas. Sešās iepriekšējās sezonās Bīzlijs vidēji 24,9 minūtēs guvis 13,2 punktus un izcīnījis 4,9 bumbas pie groziem. Izslēgšanas turnīros "Heat" rindās Bīzlijs piedalījies trīs reizes, vidēji 21 minūtē gūstot 9,3 punktus un izcīnot 5,3 bumbas.

206 centimetrus garais un 107 kilogramus smagais Bīzlijs, kurš var spēlēt trešā un ceturtā numura pozīcijās, 2008. gada draftā tika izvēlēts ar otro numuru, taču līdzšinējā karjerā nav spējis attaisnot uz sevi liktās augstās cerības. Daļēji tas skaidrojams ar problēmām ārpus laukuma, tostarp problēmām ar pastiprinātu marihuānas lietošanu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-18 23:02, pirms 9 gadiem
Es arī nesaprotu, kamdēļ viņš tik nepieprasīts, viņš īstenībā ļoti labs spēlētājs, tikai rakstura un attieksmes problēma.
, 2015-03-18 23:08, pirms 9 gadiem
zāli laikam beidzis pīpēt.
, 2015-03-18 23:50, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Es arī nesaprotu, kamdēļ viņš tik nepieprasīts, viņš īstenībā ļoti labs spēlētājs, tikai rakstura un attieksmes problēma.
Pat atbildēji. Attieksme un raksturs arī ir iemesls, kāpēc neņem. Komandas stuktūrai tomēr tāds spēlētājs var sagadāt problēmas.

Bet piekrītu, uz laukuma viņš ir tīri ok spēlētājs.
, 2015-03-19 00:47, pirms 9 gadiem
kāpēc citi neņem? varētu vilkt kaut kādas līdzības ar marselu hosu rīgā.
gan jau maiami ir izstrādājues modelis, kā piegriezt bīzlijam skābekli..
, 2015-03-19 09:25, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nevar saprast pārējos klubus, taču pagājušā sezonā Bīzlijs labi nokapāja iekš Heatiem, šosezon atkal iedeva 10 dienas un vecis ik pa spēlei 8 un over punkti, reboundi!

Kamēr LAC spēlē Turkoglu, kas vidēji 3 - 5 pts iemet, labi, gadās 10 , bet nekas spīdošs, tāpat iekš LAC- vesela banda rezervistu, kas nemet daudz iekšā, bet neņem Bīzliju, labi, ka vismaz Robinsonu, tas iespēlējies un rāda kaut ko.

Turklāt, Pistonos spēlē Tolivers, kas blandījies pa NBA un stati arī kā amerikāņu kalniņu, Šalotē it kā bija ok, bet tad traumas, Pistonos vakar pat pamatā izgājis un sametis.

Sekoju Charlie W Dallasā , kas karjeras sākumā nopelnīja treknu līgumu, pēc tam pagaisa spēle, tagad dabū minūtes un pat gadās 20 over pts! Dod tik mest, un salādēs, protams, gadās, kad nekrīt , bet kopumā lēts, aizsardzība ! nav tā labākā puse, bet var samest.
NBA vidējais spēlētāju līmenis uz doto brīdi ir tik augsts, ka, kā pats saki - dod tik mest - jebkurš sametīs. šī iemesla dēļ klubi pievērš lielāku uzmanību dažādiem sīkumiem, niansēm, kā arī, protams, tam, kas par cilvēku ir spēlētājs. piemēram, Clipps ir vajadzīgs garais spēlētājs, kurš labi prot atdot piespēli pēc pikenroliem un labi met troikas. viss! viņi tādu ir atraduši Hedo personā. viņiem nav vajadzīgs Bīzlijs ar savu smago raksturu, atlētismu un spējām gūt punktus, ja viņiem vajag tādu, kāds ir Hedo.

spilgts piemērs - pa līgu blandās visādi Dariusi Morisi un Iši Smiti, kuri lāgā pat bumbu grozā nespēj iedabūt, kamēr, piemēram, uzbrukuma talants Džordans Kraufords nevienam NBA nav vajadzīgs. kāpēc? tāpēc, ka komandām primāri ir vajadzīga Smita un Morisa aizsardzība un spēja novadīt saspēli, nevis Krauforda sliktais defs, taču 20p spēlē.
, 2015-03-19 12:21, pirms 9 gadiem
Čalis reāli pats sev sačakarēja karjeru, tāds talants, spēks, nepiekāpība, fiziskās dotības... BET kā paņem džointu rokā, tā par basketbolu kaut kā piemirstas... varbūt Ķīnā tiešām būs pārdomājis dzīvi un labos savas kļūdas.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
18

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.