Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

NBA lokauts: dumpis Spēlētāju asociācijā?

NBA lokauts: dumpis Spēlētāju asociācijā?
Bilijs Hanters drīz var palikt bez darba - vismaz tāds noskaņojums valda spēlētāju aprindās
Foto: AP/Scanpix

Dažādi Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājus pārstāvošie aģenti atklājuši, ka pastāv neapmierinātība ar NBA Spēlētāju asociācijas (NBAPA) direktora Bilija Hantera darbu. Vai tas nozīmē to, ka Hanteram amats būs jāatstāj?

Nedēļas viducī noritēja līdz šim pēdējā NBA īpasnieku un Spēlētāju asociācijas pārstāvju sanāksme, taču tā beidzās bez progresa. Daži pat situāciju pēc šīs sapulces drīzāk salīdzina ar regresu, lai gan pirms tikšanās pastāvēja cerības uz to, ka varētu tikt pieņemti vairāki pozitīvi lēmumi.

Tā kā tas atkal nenotika, spēlētāji sākuši paust neapmierinātību ar NBAPA direktora Bilija Hantera darbu. Tieši Hanters ir Spēlētāju Asociācijas galvenais cilvēks sarunās ar īpašniekiem. Neviens no spēlētājiem gan nav atklājis savu personību, taču viņu aģenti, atsaucoties uz saviem klientiem, skaidro, ka radusies liela neapmierinātība ar Hantera līdz šim (ne)paveikto.

Arvien straujāk tuvojas tas brīdis, kas spēlētāji lokauta dēļ vairs nesaņems savus algas čekus, un tieši šis ir viens no iemesliem pieaugošajai neapmierinātībai. Nākamtrešdien Hanters Lasvegasā tiksies ar spēlētājiem, lai pavēstītu pēdējos jaunumus. "Šī nebūs skaista tikšanās," norādījis kāds aģents. "Viņš ir izvēlējies vienu noteiktu ceļu, un šis ceļš līdz šim nav devis rezultātu. Pastāvēja muļķīga cerība, ka līga piedāvās jaunu līgumu, bet viņi nepiedāvāja neko. Hanters paļāvās, ka [NBA komisārs Deivids] Sterns ar viņu runās no labas gribas, lai neaizkavētu sezonu. Viņš paļāvās uz to,ka Sterns negribēs nodarīt pāri basketbolam, bet viņš kļūdījās."

Tiesa, kāds cits aģents atklājis, ka joprojām ir arī zināma daļa spēlētāju, kuri atbalsta Hanteru.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...


, 2011-09-15 22:10, pirms 13 gadiem
Nu ko Biedrinjam tūlīt piķis beigsies!
Bet labi ka ir smscredit.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-15 22:13, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: un? rezumē tad ir kāds? pats uzdod ? - pats neatbild, smieklīgi iztulkota putra, bet tas jau ierasti.
Žurnālistu uzdevums ir ziņot par jaunāko pasaulē - nevis paust savu viedokli, tam jau ir domāti komentāri, lai tu pats secinātu, vai tas ir labi vai slikti, kas notiek pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-15 22:51, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: un kāds ir tavs komentārs šajā jautājumā? es esmu drošs, ka tulku NEvar nosaukt par žurnālistu.
Nu pēc šī raksta es vēl vairāk saprotu, cik liels regress iestājas šajās sarunās, un ka sezonas sākums varētu ieilgt vai pat vispār sezona varētu nenotikt, kā arī pēdējās dienas darbā varētu būt Hanteram. Tas ir tas ko es uzzinu no šīs ziņas. Protams, es negribu aizstāvēt žurnālistus, ka viņi vienmēr izpilda visu ideāli, bet cenšas informēt mūs par katru svarīgāko brīdi visos sporta veidos pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-15 22:59, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: kādam acīmredzot tas ir izdevīgi, nav NBA, ir NHL amerikānim, jau nav šķirbas, paēst nhl spēlē vai nba spēlē tik pirmajā pavēss, bet vistiņas var uzkost
Kautko tik asprātīgu sen nebiju lasījis! Žetons Tev
, 2011-09-15 23:13, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: tagad jau cita lieta, es arī to pašu uzzināju, lai gan teikšu godīgi, es labāk atpūtīšos no nba šajā sezonā, un paskatīšos, kā Eiropas klubi piespodrina sastāvus, lielākais nožēls, par Wilsona Č. pievienošanās nevis Armani Jeans, bet gan Ķīniešu dragoniem, vai tīģeriem, vai kas tur par zvēriem.
Jāpagaida NBA tiešām jāpievēršas vairāk mūsu un Eiropas klubiem ar zvaigznēm, un tad jau cerams nākamgad atkal būs uz ko paskatities.
, 2011-09-15 23:49, pirms 13 gadiem
I r NBPA nevis kkāds paša izgudrotais NBAPA...
, 2011-09-16 00:39, pirms 13 gadiem
Tā vien izskatās, ka Andriņam Biedriņam būs jātusē Eiropā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-16 07:09, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Rīt FRIDAY COYOTIII!
Tak 4dienaas ari var
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-16 20:21, pirms 13 gadiem
Sterns , lai noņem tos astronomiskos sodus, peec kuriem speletaaju kontos iestajaas kriize!
Tairīzs Halibērtons priecīgs par uzvaru. Foto. AFP. Scanpix

Halibērtonam triple-double un uzvaras metiens, Dončičam panākumā 22+10+9

Nacionālā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas kārtējas izslēgšanas turnīra spēles. Indianas "Pacers" pagarinājumā ar 121:118 pārspēja Milvoki "Bucks", savukārt Dalasas "Mavericks" uzvarēja pirmo spēli savā laukumā pret Losandželosas "Clippers" (101:90), izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.