Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Horfordam mača diskvalifikācija

Nacionālā Basketbola Asociācija (NBA) Atlantas ''Hawks'' centram Alam Horfordam piespriedusi viena mača diskvalifikāciju par nesportisko piezīmi pret ''Raptors'' saspēles vadītāju Tī. Džei. Fordu.

Fords galvas savainojumu guva spēlē pret "Hawks", kad kritiena laikā atsitās ar galvu pret grīdu, jo ātrajā uzbrukumā pret viņu rupju pārkāpumu izdarīja debitants Als Horfords, saņemdams noraidījumu līdz spēles beigām. Fords no laukuma tika nonests ar nestuvēm.

''Viņš bija ļoti saprotošs,'' sacīja Horfords. ''Paldies Dievam - viņš jau ir devies mājup un viņam nekas nopietns nekaiš. Slimnīcā kopā pavadījām jauku laiku - parunājām par spēli un par citām lietām. Viņš saprata, ka es pret viņu nepārkāpu noteikumus tīšām. Man patika vizīte pie viņa.''

''Nedomāju, ka tas bija rupjš pārkāpums. Es vienkārši viņu nedaudz izmānīju, kā rezultātā viņš atradās tādā situācijā, ka to roku vairs nevarēja noraut nost. Viņš ir lāga zellis. Teicu, lai ignorē visus skeptiķus un domā tikai un vienīgi par savu spēli,'' tā pats Fords.

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2007-12-14 14:50, pirms 16 gadiem
NBA== here amazing happens <<< >>> respect!!!
, 2007-12-14 16:54, pirms 16 gadiem
Vot šito es saprotu... bet nesaprotu to diskvalifikāciju-noskatījos un neko TIK rupju tur neredzēju!
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
3

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
29

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".