Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

NBA lokauts: Rodmens asi kritizē spēlētājus

NBA lokauts: Rodmens asi kritizē spēlētājus
Deniss Rodmens
Foto: AFP/Scanpix

Viena no visu laiku kolorītākajām Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) personībām Deniss Rodmens, kurš aizvadītajā vasarā tika iekļauts Basketbola Slavas zālē, asi kritizējis spēlētājus, kuru pārlieku nesamērīgās prasības novedušas līdz tam, ka lokauta dēļ jau zaudētas spēles.

"Domāju, ka spēlētājiem būtu jāpiezemējas," norādīja pieckārtējais NBA čempions Rodmens. "1999. gadā mēs zaudējām pusi sezonas lokauta dēļ. Toreiz piekāpās īpašnieki. Viņi deva spēlētājiem visu. Šobrīd spēlētājiem būtu jādara tas pats attiecībā uz īpašniekiem, jo šodien vairums līgas komandu zaudē naudu. Tā nav nedz spēlētāju, nedz īpašnieku vaina."

Rodmens uzskata, ka daudzi spēlētāji līgā ir pārvērtēti un uzskata,ka viņiem pienākas vairāk, nekā būtu jābūt patiesībā: "Nedomāju, ka viņi strādā tik smagi, jo vairumam spēlētāju šodien nerūp spēle. Viņi grib naudu. Es nenostājos īpašnieku pusē, es tikai domāju, ka spēlētājiem jāpaskatās pašiem uz sevi - labi, es pelnu 16 vai 17 miljonus sezonā, bet ko es esmu sasniedzis? Daudzi spēlētāji nav sasnieguši neko."

Izmantotie resursi:
InsideHoops.com - NBA Basketball News, Rumors -...


, 2011-10-14 17:33, pirms 13 gadiem
Pilnīgi iekrītu Rodmenam
, 2011-10-14 17:35, pirms 13 gadiem
Rodmena piemērs par 16-17 miljoniem, kā naglai uz galvas dažam labam (nav jāsaka kam, paši sapratīsiet). Saprotu, ja tādu piķi pelna tādi kā Dīzelis, Kobe vai Lebrons. Viņiem ir kaut kādi sasniegumi gan ar komandu, gan individuāli.
, 2011-10-14 17:36, pirms 13 gadiem
ZELTA VĀRDI!
Tas attiecas arī uz Tevi, Andri Biedriņ!
, 2011-10-14 17:37, pirms 13 gadiem
Marka1111 rakstīja: Rodmena piemērs par 16-17 miljoniem, kā naglai uz galvas dažam labam (nav jāsaka kam, paši sapratīsiet). Saprotu, ja tādu piķi pelna tādi kā Dīzelis, Kobe vai Lebrons. Viņiem ir kaut kādi sasniegumi gan ar komandu, gan individuāli.
Uzskaiti , kādus sasniegumus LeBrons ir sasniedzis ar komandu !
, 2011-10-14 17:40, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: Uzskaiti , kādus sasniegumus LeBrons ir sasniedzis ar komandu !
2 fināli, 2x vinnēta Austrumu konforence, neskaitāmi divīzijas tituli. Trūkst tikai tā viena, gredzenu...
, 2011-10-14 17:40, pirms 13 gadiem
Rodmenam ir taisnība.
, 2011-10-14 17:41, pirms 13 gadiem
Vispār , pats NBA un klubi ir iebraukuši auzās ar ilgtermiņa līgumiem. Nokapā trīs gadus , cik vien labi vari , saņem 80 miljonu līgumu uz 6 gadiem un dzīve nodrošināta
, 2011-10-14 17:45, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: Vispār , pats NBA un klubi ir iebraukuši auzās ar ilgtermiņa līgumiem. Nokapā trīs gadus , cik vien labi vari , saņem 80 miljonu līgumu uz 6 gadiem un dzīve nodrošināta
Tik traki kā NHL klubs Islanders neviens nav ieberzies ar ilgtermiņa līgumiem. Dipjetro un Jašina līgumi ir lielākais menedžmenta fail profesionālajā sportā.
, 2011-10-14 17:46, pirms 13 gadiem
Marka1111 rakstīja: 2 fināli, 2x vinnēta Austrumu konforence, neskaitāmi divīzijas tituli. Trūkst tikai tā viena, gredzenu...
tas pārējais tur ir mazsvarīgs, jo visi no viņa gaida tikai gredzenus
, 2011-10-14 17:46, pirms 13 gadiem
Marka1111 rakstīja: Tik traki kā NHL klubs Islanders neviens nav ieberzies ar ilgtermiņa līgumiem. Dipjetro un Jašina līgumi ir lielākais menedžmenta fail profesionālajā sportā.
NYK ar Curry un GSW ar Biedriņu arī
, 2011-10-14 17:50, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: NYK ar Curry un GSW ar Biedriņu arī
Tur jau vēl normāli, tie līgumi tomēr nav uz 8 vai 15 gadiem, kur pēc tam jādomā kā no viņiem atkratīties. Kaut gan Karijs un Biedrs ir tipisks piemērs, kad līguma gadu nospēlē monstrozi, dabū piķi un viss, vairs no viņa nekā nav.
, 2011-10-14 17:51, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: tas pārējais tur ir mazsvarīgs, jo visi no viņa gaida tikai gredzenus
Visticamāk arī sagaidīs ja nebūs kādu drastisku mēru ar algu griestiem. NHL pēc lokauta Tampa un vēl pāris komandas vienkārši sabruka, jo nespēja saglabāt savus līderus. Ja būs jāaiziet kādam no Big 3 tad Miami būs tikai laba komanda un nekas vairāk.
, 2011-10-14 17:55, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: tas pārējais tur ir mazsvarīgs, jo visi no viņa gaida tikai gredzenus
Tā jau arī nav, ka bez gredzena karjera ir pilnīgi nederīga. Tādi spēlētāji kā Stoktons, Melouns, Bārklijs, Jūings jebkurā gadījumā būs neaizmirstami arī bez gredzena, bet Čikāgas Bulls 90to gadu rezervistus lielākā daļa jau ir aizmirsuši.
, 2011-10-14 17:58, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: tas pārējais tur ir mazsvarīgs, jo visi no viņa gaida tikai gredzenus
Es atlausos nepiekrist...Lebrons padarija Cavs par uzvaretaju komandu.Busim godigi bez LBJ ta komanda ir nekas to redzejam sogad.Tiko kad ienaca LBJ ieks NBA Cavs saka celties un pavisam driz jau speleja finala.Perdon my France ja tas ir mazsvarigi padoma velreiz.FInalos vai PO kur Cavs tika problema nebija LBJ...problema bija taja ka pareja komanda manami saka spelet sliktak kaa sezona.Tas pats Kobe kad atnaca uz LAL nekas nebija.Jordans ar Buliem Kobi piesmeja pa labi un pa kreisi pat sakuma Kobe izskatijas vairak smiekligs neka nakotnes zvaigzne.Taka neparspile ka tikai gredzens ir galvenais.
, 2011-10-14 17:59, pirms 13 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Tā jau arī nav, ka bez gredzena karjera ir pilnīgi nederīga. Tādi spēlētāji kā Stoktons, Melouns, Bārklijs, Jūings jebkurā gadījumā būs neaizmirstami arī bez gredzena, bet Čikāgas Bulls 90to gadu rezervistus lielākā daļa jau ir aizmirsuši.
Tieši tā, nebūs DJ Mbenga ar saviem gredzeniem kā 12 spēlētājs labāks kā Melouns, Stoktons vai jebkurš cits kas aizvadīja izcilu karjeru, bet gredzenus neieguva. Uz doto brīdi prātā nāk Vinss Kārters un T-Mac.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-14 18:06, pirms 13 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Tā jau arī nav, ka bez gredzena karjera ir pilnīgi nederīga. Tādi spēlētāji kā Stoktons, Melouns, Bārklijs, Jūings jebkurā gadījumā būs neaizmirstami arī bez gredzena, bet Čikāgas Bulls 90to gadu rezervistus lielākā daļa jau ir aizmirsuši.
Ir gudri sevi dēvēt par karali, ja nespēj pat sev uz pirksta gredzenu dabūt ? Šeit jau nav runa par individuāliem sasniegumiem, bet gan par uzvarām. Protams, LeBrons būs spēlētājs , par kuru runās vēl nākamās paaudzes, taču runa ir par to, ka "lielajām" komandām vienīgais sasniegums ir iespēja drukāt "maiciņas" ar uzrakstu WORLD'S CHAMPION, jo tur Runner-Up vienkārši nav. Ir tikai čempionoi. Protams - mazām komandām vēsturiska ir arī iekļūšana play-off, bet tas jau ir cits stāsts
, 2011-10-14 18:09, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Tik pasaki, ka LBJ ir tajā kategorijā, kā pārmaksātais? NOOT. Viņš ir labs! Viņš ir HOF spēlētājs, un tādu nav daudz. Ir pietiekami daudz NBA spēlētāju, kuru līmenis ir All - Star, bet nav gredzenu.

Cita lieta ir piemēram, kau ar to pašu Rašārdu Luisu? Kas viņš ir - NEKAS! Bet cik saņem? 22 MILJONUS!!

Un tādu ir pilns!
es nekad neteikšu, ka LeBrons ir pārmaksāts, jo viņš ir fenomenāls spēlētājs, taču runa ir par to , ka viņš AR KOMANDU NEKO VĒSTURĒ RAKSTĀMU NAV SASNIEDZIS .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-14 18:12, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Pasaki īsāk, ko ar šo Tu gribēji pateikt? Ka LBJ ir pārmaksāts vai neatbilst HOF statusam?
Jebkura komanda NBA viņu ņemtu pie sevis - JEBKURA.

Nejau gredzens parāda cik labs spēlētājs Tu esi! Gredzens parāda komandas spēku, nevis individualitātes. Bet šeit taču runa iet par pārmaksātajiem. Un cenu tev nosaka, tavas individuālās spējas. Chill!
Tieši tā - gredzens parāda komandas spēku jeb tavus sasniegumus ar komandu. Par to arī bija stāsts
Šeit par individuāliem sasniegumiem runas nebija , jo visi zina, ko LeBrons ir sasniedzis individuāli. Un vēl - nekad neesmu teicis , ka viņš ir pārmaksāts
, 2011-10-14 18:14, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Sportā daudz ko nosaku fortūna. Un kāpēc Tu te piemini, ka viņš nav neko sasniedzis ar komandu, ja nemaz šis topiks nav par to?
Tā vienkārši bija atbilde vienam komentāram , kur uzskaitīja Šaku, Mambu un LBJ par viņu komandas sasniegumiem. Mamba - 5, Šaks- 4 , LBJ - 0 . Tur arī bija tas jautājums , kādus sasniegumus tad viņš ar komandu ir sasniedzis
, 2011-10-14 18:15, pirms 13 gadiem
Takš vienkārši vajag cietos algu griestus, es domāju spečuki jau sen zin cik būtu optimālais variants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-14 18:17, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: es nekad neteikšu, ka LeBrons ir pārmaksāts, jo viņš ir fenomenāls spēlētājs, taču runa ir par to , ka viņš AR KOMANDU NEKO VĒSTURĒ RAKSTĀMU NAV SASNIEDZIS .
Piekritīšu. Varbūt nedaudz ne par tēmu, tomēr Džordanam bija tāda spēja padarīt apkārtējos komandas biedrus labākus, viņš bija īsts līderis, kamēr LBJ ir nožēlojams individuālists.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-14 18:22, pirms 13 gadiem
Lieta tāda, ka LBJ pērn bija lieliska iespēja iegūt gredzenu, ņemot vērā to, kāds sastāvs bija Heat. IR nožēlojami teikt, ka viņam Cavs nebija labi komandas biedri un tāpēc netika pie gredzena.. Tagad taču bija? Kur ir gredzens? Pensionāru komandai zaudēja.
, 2011-10-14 18:24, pirms 13 gadiem
bubba rakstīja: Piekritīšu. Varbūt nedaudz ne par tēmu, tomēr Džordanam bija tāda spēja padarīt apkārtējos komandas biedrus labākus, viņš bija īsts līderis, kamēr LBJ ir nožēlojams individuālists.
LBJ nemāk izdarīt, kas jādara vissvarīgākos brīžos, proti, viņš nav CLUTCH spēlētājs un ar savu pārliecību nespēj pacelt savu komandu un komandas biedrus pavisam citā līmenī.Jautājums- vai viņš kādreiz morāli būs tik nobriedis ? MJ, Kobem , Birdam , Maģiskam u.c. tas bija ir. Ir arī rezultāts!
, 2011-10-14 18:24, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: ka viņš AR KOMANDU NEKO VĒSTURĒ RAKSTĀMU NAV SASNIEDZIS .
Man ir pilnīgi pie kājas tā vēsture. Es skatos, kā spēlē cilvēks.
Uztaisīt "vēsturi" var kaut vai iečurājot sev, taisot betmeningu/plankingu. Who cares..
, 2011-10-14 18:30, pirms 13 gadiem
Bubba - Lebrons individuālists???? Tiešām tu atļāvies tādus vārdus uzrakstīt? Tikai tāpēc nav jēgas ar tevi iesaistīties diskusijās.

Tranquillo - Mambam 5 - Šakam 4, bet Lebronam tikai 26 gadi, MJ savu pirmo titulu ieguva 29, tā kā viss vēl priekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-14 18:34, pirms 13 gadiem
Ooopiits rakstīja: Bubba - Lebrons individuālists???? Tiešām tu atļāvies tādus vārdus uzrakstīt? Tikai tāpēc nav jēgas ar tevi iesaistīties diskusijās.

Tranquillo - Mambam 5 - Šakam 4, bet Lebronam tikai 26 gadi, MJ savu pirmo titulu ieguva 29, tā kā viss vēl priekšā
Jānovēl tikai veiksme !
, 2011-10-14 18:52, pirms 13 gadiem
pilnīgi piekrītu Rodim!
Spēlētājiem tagad galvenais ir nauda un slava un spēle ir atstāta otrajā plānā...tagad galvenais ir pazīmēties uz žurnālu vākiem un nopirkt krutāku vāģi!
skumji, jo kādam kādreiz arī bija svarīgi k/ko vinnēt un trenēties līdz vēmienam, lai kļūtu par labāko spēlētāju, kāds varēja būt!
a tagad tik dabū piķi...un uz visu pajāt! Un Biedrs ir gatavs beigt karjeru 30 gados....ko var vēl pateikt?
kas tas par sportistu, kurš negrib neko vinnēt??
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.