Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

MSG komentētāji pieķerti, aizkadrā noniecinot Porziņģa sniegumu

MSG komentētāji pieķerti, aizkadrā noniecinot Porziņģa sniegumu
Kristaps Porziņģis
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" īpašniekam Džeimsam Douelenam piederošās„MSG Networks” televīzijas komentētāji Alans Hāns un Vollijs Ščerbiaks aizvadītās nakts pārbaudes spēlē starp „Knicks” un „Nets” vienībām puslaika pārtraukumā ļoti negatīvi raksturoja Kristapa Porziņģa sniegumu. Lai arī principā tas ir ir viņu darbs kā komentētājiem ēterā paust savu viedokli, problēma tāda, ka Hāns un Ščerbiaks tobrīd nebija domājuši, ka viņu vārdi nokļūs plašākā uzmanības lokā.

„Knicks” aizvadītās nakts pārbaudes spēles laikā nokļuva pat 38 punktu iedzinējos, un tā nebija veiksmīgākā spēle arī Kristapam Porziņģim. Viņš traumas dēļ otrajā puslaikā vairs nespēlēja, pabeidzot spēli ar sešiem punktiem, trim blokiem un +/- rādītāju mīnus 20.

„MSG Networks” personības Alans Hāns, kurš šajā televīzijā strādā sešus gadus, un Vollijs Ščerbiaks, savulaik 11 sezonas NBA nospēlējis basketbolists, puslaika pārtraukumā privātā sarunā apsprieda Porziņģa rādīto sniegumu. Tā sagadījās, ka tieši pirms pārslēgšanās uz reklāmas pauzi viņu saruna iekļuva aktuālajos mikrofonos un tika atskaņota ēterā.

„Vēl viena lieta, ko varētu izdarīt, ir nosist (no ang. v. vārda „kill”) Porziņģi par to, ka viņš 20 minūtēs ticis pie mīnus 20,” sacīja Hāns. „Vecīt, nu kā tā var! Tu esi zvaigzne. Un šis ir tas, ko tu dari laukumā? Tu vienkārši tur stāvi?”

Ščerbiaks savam partnerim izteica piekrišanu, un Hāns vēl piebilda, ka Porziņģim „vēl nepieciešams daudz mācīties”, bet tad MSG kanālā notika pārslēgšanās uz reklāmas pauzi.

Kā jau minēts, Porziņģis otrajā puslaikā nespēlēja savainojuma dēļ, bet savos pēcspēles komentāros „Knicks” aizsardzības neveiksmēs piesauca visas komandas vājo sniegumu.

Ņemot vērā, ka „MSG Networks” un Ņujorkas „Knicks” ir viens īpašnieks, proti, Džeimss Doulens, būs interesanti pavērot, kādas sekas uz Hāna un Ščerbiaka vadīto spēles studiju atstās šī tehniskā kļūme ar mikrofonu un viņu privātās sarunas nonākšanu ēterā. MSG televīzijas kanāls ir pazīstams kā „Knicks” ļoti atbalstošs (kas ir loģiski) un negatīvi viedokļi par komandu tajā tiek pieļauti reti, arī neskatoties uz „Knicks” neveiksmīgo sniegumu pēdējās sezonās un dažādajiem skandāliem. Tāpat jāatgādina, ka "Knicks" vadība ar Porziņģi saista milzīgas cerības un izdara uzsvaru uz viņu savos nākotnes plānos.

"Knicks" savu nākamo pārbaudes spēli aizvadīs šonakt, 2:30 spēkojoties pret "Rockets".


, 2017-10-09 21:51, pirms 7 gadiem
a moš ar nodomu.. kapēc uzreiz aizmirsa izslēgt
Slēpts komentārs: Ernijzz
, 2017-10-09 21:56, pirms 7 gadiem
Un šie divi ir KP lielākie fani vismaz pagāšgad.Rekur redzams NYK spožums ,un to fanu attieksme
Slēpts komentārs: Del_Narciso
, 2017-10-09 22:01, pirms 7 gadiem
Del_Narciso rakstīja: It kā Ščerbiaks pats bija baigais superstārs spēlētāja karjeras laikā.. Šādu "personību" komentētāja krēslā ir atliku likām.. Ja Tu esi kļuvis par komentētāju un iesaistījies komentēšanā, tad savu personisko viedokli paturi pie sevis...Vienmēr jāsaglabā neitralitāte, lai cik smagi klātos komandai. Ja es tāda veida komentētāju kā Ščerbiaks satiktu uz ielas, tad iedotu pa purnu, ja nemāk ievērot žurnālistu buķeti.
Es vienmēr ierēcu par šito bērnudārznieku līmeni - ja pats tajā sfērā neesi neko sasniedzis, tātad nevari kritizēt
, 2017-10-09 22:02, pirms 7 gadiem
Ja Karmelo pret Bruklinu savāktu -20 dažās minūtēs, vai viņu par to arī nedrīkstētu kritizēt?
, 2017-10-09 22:10, pirms 7 gadiem
Citējot slaveno "Ērmanīti" "Ko tad tu gribēji, lai es viņu glaudu ar roku vai?" Bļins, ja nespēlē tad arī izsakās, kā pienākas. Nav jau tā, ka būtu ko parādījis tai laukumā...
, 2017-10-09 22:18, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es vienmēr ierēcu par šito bērnudārznieku līmeni - ja pats tajā sfērā neesi neko sasniedzis, tātad nevari kritizēt
+++ "aizej un parādi kā tas jādara", "sasniedz pats kaut ko pirms komentē" utt advokāti ir bomba.

Un neko tāaadu jau nepateica, viņš absolūti neko nav parādījis pirmajās pre-sezonas minūtēs no visa, ko runāja. Spēka spēlē ne gramu nav pielicis, joprojām katrā 2. caurgājienā zaudē bumbu (tiek izsista), ja netiek garām ar pirmo soli, visu laiku mikro traumas. Par ko tur NY faniem būtu jāsajūsminās?
, 2017-10-09 22:23, pirms 7 gadiem
Nav ko satraukties, amīši ceļ debesīs vai noliek pēc vienas spēles.

Uzvari teiks ka ir gatavi čempinatu paņemt, zaudē un visus gribēs atlaist.
, 2017-10-09 22:27, pirms 7 gadiem
It kā pateica ko nepareizu. Ļoti korekti un godīgi. Man patīk.
, 2017-10-09 22:28, pirms 7 gadiem
Mūsdienās lielā daļā sabiedrības jau modes lieta visu un visus kritizēt, pelnījis kāds to kritiku vai ne. Iemeslu atrast var vienmēr. Pozitīvas lietas uztver kā pašsaprotamas, nepievērš uzmanību, bet katra negācija, neveiksme tūlīt tiek noķerta un bieži vien uzpūsta milzīgos apmēros. Nedod Die's, ja kādam gadās ieilgusi neveiksmju sērija, tad vairums kritiķu to cilvēku, komandu, iestādi, uzņēmumu vai ko citu noēdīs bez sāls troļļu stilā (neskaitot pašus troļļus), neizvēloties vārdus un izteicienus. Un negāciju zupa uzkarst vēl vairāk, tādi laiki pienākuši...
, 2017-10-09 22:28, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es vienmēr ierēcu par šito bērnudārznieku līmeni - ja pats tajā sfērā neesi neko sasniedzis, tātad nevari kritizēt
Kritika ir laba, bet ja tā ir pamatota. Bērnudārzā ieliek labus pamatus turpmākai dzīvei, ja vien Tu esi izgājis šo skolu...
, 2017-10-09 22:46, pirms 7 gadiem
Pelnīta kritika, ja kas. Priekšezona izgāzta. celis, celis, gurns...Spēles komandai nav. Kad tad rādīs to līderšipu? Un NYC vide ir nežēlīga, to jau zinām. Diemžēl KP riskē dabūt svilpienus MSG.
, 2017-10-09 23:45, pirms 7 gadiem
plin acīmredzami te neviens nesaprot kur KP6 spēlē .. melo ēdā gadiem .. domājat kp neēdīs ? vienigais fani ir KP pusē un ny knicks neko citu kā naudu nevajag ..
, 2017-10-09 23:55, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Pelnīta kritika, ja kas. Priekšezona izgāzta. celis, celis, gurns...Spēles komandai nav. Kad tad rādīs to līderšipu? Un NYC vide ir nežēlīga, to jau zinām. Diemžēl KP riskē dabūt svilpienus MSG.
Knikeru sniegums ir vnk katastrofāls, precizitāte nekāda, komandas saspēle nekāda, aizsardzība nekāda, KP nerāda pilnīgo neko, tā kā kritika ir pamatota. Vienīgais plus ir tas, ka tās ir pārbaudes spēles.

KP tieši tāpat arī uzvedās Latvijas izlasē, pārbaudes spēlēs guļ, bet čempī, ja neskaita spēli pret Rus, ļoti labs sniegums.
, 2017-10-10 00:44, pirms 7 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: plin acīmredzami te neviens nesaprot kur KP6 spēlē .. melo ēdā gadiem .. domājat kp neēdīs ? vienigais fani ir KP pusē un ny knicks neko citu kā naudu nevajag ..
Palasi to pašu realgm knicks forumu, fani paši jau knābā KP pirms sezona vēl nav sākusies.
, 2017-10-10 00:48, pirms 7 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: plin acīmredzami te neviens nesaprot kur KP6 spēlē .. melo ēdā gadiem .. domājat kp neēdīs ? vienigais fani ir KP pusē un ny knicks neko citu kā naudu nevajag ..
Tas gan. Faniem, manuprāt, būtu jābūt KP pusē un no fanu puses būtu ļoti stulbi viņu izsvilpt, tomēr komandas nākotne un tā izvilpšana ne pie kā laba nenovedīs. Gan jau puis savāksies un viss būs ok, nu par pašu komandas sniegumu runājot, tas jau nebūs atkarīgs tikai no KP!
, 2017-10-10 00:54, pirms 7 gadiem
Viņš šodien spēlēs?
, 2017-10-10 01:01, pirms 7 gadiem
@nespēlēs
, 2017-10-10 08:02, pirms 7 gadiem
marcy rakstīja: Nav ko satraukties, amīši ceļ debesīs vai noliek pēc vienas spēles.

Uzvari teiks ka ir gatavi čempinatu paņemt, zaudē un visus gribēs atlaist.
Nevis amīši, bet ņujorkieši.
, 2017-10-10 12:54, pirms 7 gadiem
Ko visi tā satraucas, tās taču ir pirmsezonas spēles kam nav nozīmes. Pat pagalma mači ir svarīgāki par tām. Neredzu iemeslu satraukumam.
, 2017-10-10 13:05, pirms 7 gadiem
marcy rakstīja: Nav ko satraukties, amīši ceļ debesīs vai noliek pēc vienas spēles.

Uzvari teiks ka ir gatavi čempinatu paņemt, zaudē un visus gribēs atlaist.
Latvieši nav pat par mazāko kripatu labāki.
, 2017-10-10 13:08, pirms 7 gadiem
DainixDT rakstīja: Ko visi tā satraucas, tās taču ir pirmsezonas spēles kam nav nozīmes. Pat pagalma mači ir svarīgāki par tām. Neredzu iemeslu satraukumam.
Nu pastāsti visiem kā sētas spēles ir svarīgākas par sagatavošanās spēlēm NBA sezonai?!
, 2017-10-10 17:47, pirms 7 gadiem
KP6 var saukt par zvaigzni, bet komandas līderis viņš nebūs. Es viņā nesaskatu līderi. Viņš ir gara auguma kalsns cilvēks un līdz ar to veselības problēmas viņam būs pietiekoši un ar gadiem aizvien vairāk. Tas nozīmē, ka jāizlaiž daudz spēļu, līdz ar to par līdera godu nav ko sapņot. Basis ir komandas spēle, nevis viena KP6 spēle. Tur visiem kopā jāstrādā. Tāpat ir vajadzīgs gudrs treneris un tad arī būs rezultāts. Tāpat nav saprotami komandas īpašnieka galvenie mērķi : naudas pelnīšana vai arī basketbols.
, 2017-10-10 19:40, pirms 7 gadiem
Ņemot vērā, ka Knicks šajā sezonā būs viena no vājākajām līgas komandām, tad Kristapam būs ne tāda vien kritika jādzird.
, 2017-10-10 19:44, pirms 7 gadiem
Korekts koments, amīšiem patīk pieliet eļļiņu ugunij. Neko nepareizu šie nepateica, un izskatās, ka bez Entonija būs komandai grūti laiki. Kaut kas attālināts līdzīgi ar dinamo rīga.
, 2017-10-10 20:30, pirms 7 gadiem
KP uz Leikers, tur fani viņu novērtēja pat pirms drafta. Ņujorkieši ir padebīli.
, 2017-10-11 15:13, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: KP uz Leikers, tur fani viņu novērtēja pat pirms drafta. Ņujorkieši ir padebīli.
un Klusais okeāns blakus, Karamele arīdzan drīz pārvāksies
, 2017-10-11 18:23, pirms 7 gadiem
Tur tiešām nekā tāda nebija, pateica, ka slikti spēlē un tā arī ir. Virsraksts gan kko citu grib iebarot
Tairīss Maksijs priekšplānā. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

''76ers'' un ''Bucks'' paildzina savas sezonas, ''Cavaliers'' atgūst vadību pret ''Magic''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu aizvadītas trīs izslēgšanas spēļu cīņas. Filadelfijas ''76ers'' un Milvoki ''Bucks'' uzvarēja, paildzinot savas sezonas, savukārt Klīvlendas ''Cavaliers'' atjaunoja vadību sērijā pret Orlando ''Magic''.
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
41

Porziņģim konstatēts ikra muskuļa sastiepums, izlaidīšot vairākas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas ''Celtics'' pavēstījis, ka Latvijas basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis ikra muskuļa sastiepuma dēļ nepiedalīsies sērijas piektajā mačā pret Maiami ''Heat''. Savukārt ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka latvietis traumas dēļ izlaidīšot vairākas spēles.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix

Porziņģi iemainījušais Stīvenss tiek atzīts par NBA sezonas labāko menedžeri

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" basketbola daļas prezidents Breds Stīvenss saņēmis apbalvojumu kā sezonas labākais menedžeris. Starpsezonā viņš iemainīja Kristapu Porziņģi un Drū Holideju.