Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: maybetomorrow

Merions uz Dalasas Mavericks, Turkoglu uz Toronto Raptors

Līga apstiprinājusi četru komandu darījumu, kura rezultātā Šons Merions pievienosies Dalasai, Džerijs Stakhaus dosies uz Memfisas Grizzlies un Hedo Turkoglu uz Toronto Raptors. Šodien paziņotajā darījumā iesaistīti vēl 5 spēlētaji, drafta izvēles iespējas un nauda.

Saskaņā ar avota datiem Merions Mavericks rindās 5 gadu laikā saņems 39 miljonus dolāru.

Saskaņā ar līgumu, Orlando Magic aizmainīja Hedo Turkoglu uz Toronto Raptors. Raptors pretī dodot Merionu. Krisu Hampries, Nātanu Džavai un vēl naudas summu, kā arī atdeva 2016. gada otrā raunda drafta tiesības Memfisas Grizzlies.

Mavericks aizmainīja Džeriju Stakhausu uz Grizzlies, kā arī vēl Memfisai piemaksāja. No Dalasas uz Toronto dosies Dīvens Džoržs un Antoni Vraits, kamēr no Grizzlies uz Dalasu dosies Gregs Brukners.

Džavai iekļaušana darījumā bija jauns pavērsiens, jo iepriekš bija paredzēts, ka Raptors tā vietā uz Grizzlies sūtīs Kvīnsu Doubiju.

Saskaņā ar avotu, tad naudas summa, ko Memfisa ar Stakhausa aizmainīšanu iegūs no Dalasas, palīdzēs Memfisai izpirkt Stakhausa līgumu. Tikai 2 miljoni no kopējā 7,25 miljonu nākamā gada līguma summas Stakhausam ir garantēti.

Šons Merions pagājušajā sezonā nopelnīja 17,8 miljonus dolāru. Merions Februārī tika aizmainīts no Maimi Heat pret Džermeinu O'Nīlu. Savukārt uz Maiami pagājušā gada Februāri Fīniksa veica maiņas darījumu aizmainot Merionu uz Maiami pretī iegūstot Šakilu O'Nīlu

Hedo Turkoglu grasījās parakstīt līgumu ar Portlendas Trail Blazers, bet Raptors ģenerālmenedžeris Braiens Kolandželo "izjauca" šo darījumu. Turkoglu Orlando rindās nākamājā sezonā būtu saņēmis 7,3 miljonus dolāru. Bet nebija ar to apmierināts vēl jo vairāk pēc tam, kad no Ņūdžersijas Orlando ieradās Vins Kārtes, tāpēc Turkoglu starpsezonā bija viens no "karstākajiem" brīvajiem aģentiem.

Tukoglu aģents Lons Babijs savukārt teica, ka Hedo un viņa sievu Bani bija ieintriģēti ar Toronto lielo etnisko daudzveidību, kura sastāv arī no lielas turku kopienas.

izmantotie resursi:
sports.espn.go.com
nba.com


, 2009-07-10 02:56, pirms 15 gadiem
šī vasara transfēros ideāla...
, 2009-07-10 09:36, pirms 15 gadiem
Nebesi likt tik vecas zinas
, 2009-07-10 10:36, pirms 15 gadiem
tik sarezhgjiiti
, 2009-07-10 11:19, pirms 15 gadiem
Keita rakstīja: šī vasara transfēros ideāla...
Tā tāda kā iesildīšanās pirms nākamās vasaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.