Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: NBA nedēļas momentos triumfē "Celtics" aizsargs

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi aizvadītās nedēļas labākos momentus. Pirmajā vietā ierindots Bostonas "Celtics" aizsargs Eivrijs Bredlijs ar uzvaras grozu pēdējā sekundē.

Video: NBA

, 2016-02-08 14:03, pirms 8 gadiem
Butu mācījušies no Knicks un metuši izķirošos metienus sasteigtus un 5-10 sekundes pirms spēles beigām lai būtu godīgi un atļautu vēl pretiniekam uzbrukt, šie ir iesāceji.
Maksimiljāns Klēbers. Foto. USA Sports Today. Scanpix

"Mavericks" izslēgšanas spēles jāturpina bez Klēbera

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" palicis bez spēka uzbrucēja Maksimiljāna Klēbera. Viņam konstatēts labā pleca saišu izmežģījums, un vācietis šosezon varētu laukumā vairs neatgriezties.
Entonijs Edvardss ceļā uz "Nuggets" grozu. Foto: AP/Scanpix
24

Edvardss sasniedz "Timberwolves" rekordu un kaldina uzvaru Denverā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu ar uzvaru izbraukumā sākusi Minesotas "Timberwolves", kas ar 106:99 pārspēja pagājušās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Entonijs Edvardss uzvarā iemeta 43 punktus.
Kairijs Ērvings (no kreisās). Foto: AP/Scanpix
18

Ērvingam 30, Dončičam 28, Dalasa uzvar un sasniedz ''play-off'' otro kārtu

Naktī uz sestdienu Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs otro kārtu Rietumu konferencē sasniedza Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 114:101 pārspēja Losandželosas ''Clippers''. Sērijā klubs uzvarēja ar 4-2.